|
|
|
jeśli ktoś wie coś na temat pracy tam to niech napisze
margo |
|
|
|
|
margo |
|
|
|
|
Dobrze. Bardzo miła obsługa. Jedyne co denerwuje to kolejki do stoiska z mięsem i surówkami.
|
|
|
|
|
Na minus są (wg mnie):
- brak info o (nie)przyjmowanych butelkach po "złocistym trunku" - dosyć aroganccy ochroniarze - kolejki na mięsnym |
|
|
|
|
Mi zawsze przyjmują butelki - ostatnio w sobotę.
|
|
|
|
|
maciek22 a gdzie nie ma kolejek?Praktycznie wszędzie trzeba odstać swoje.Ale sklep oki.moja żonka lubi tam jeździć a jesteśmy ze stalówki.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
To zdecydowanie najdroższy market w całej okolicy. Chyba nawet delikatesy centrum są tańsze.
Ludzie przestali się już też nabierać na te ich wspaniałe wędliny, które są koszmarne. Oczywiście można kupić coś droższego i będzie lepsze. |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Są gusty i guściki. Ciepłe wyroby przyciągają i tak jak moja żonka lubi czasem kupić bułeczkę i cieplutki wyrób i tak na dziko w samochodzie opucować.
|
|
|
|
|
Chyba jedyny sklep gdzie można kupić świeże wędliny, Matias to teraz już straszna padaka.
Jak ktoś ma odmienne zdanie to proszę o namiary na inne sklepy. |
|
|
|
|
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale czy margo nie pytała o to jak się tam pracuje
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Pytała, a dowiedziala sie opini klientow o szynkach ktore byc moze bedzie podawac faktycznie wiele ma to wspolnego z tematem
|
|
|
|
|
Tak jak i twoja wypowiedź
|
|
|
|
|
z tego co wiem od znajomej z marketu w tbg, to tam jest jeden wielki mobing, kasa najniższa, praca po godzinach, czasami i ponad tygodniową normę. Markety są ze sobą powiązane także to jedna wielka klita. Ale zawsze mogę się mylić !! powodzenia
ps. w internecie gdzieeeeś kiedyś widziałem forum intermarche w tbg i tam dokładnie to samo chyba pisało co ja napisałem wyżej |
|
|
|
|
Hmmmm, myślałem, że w Tarnodziurze wszystko jest najzajebistrze, nawet Intermarche
|
|
|
|
|
Komentarz pierwsza klasa, a najzajebistszy znaczy najlepszy., nie mylić z Naddniestrzem.
|
|
|
|
|
miałem dobre zdanie dopóki nie kupiłem tam śmierdzącej karkówki,którą przyjęli z powrotem i przeprosili ale niesmak pozostał(ciekawe z jakiego mięsa robią wyroby z własnej wędzarni mam nadzieję że nie z tego zwróconego przeze mnie )
|
|
|
|
|
"z tego co wiem od znajomej" , "gdzieś kiedyś widziałem słyszałem" )takie wypowiedzi to jedna wielka żenada
|
|
|
|
|
może ktoś kto tam pracuje lub pracoawał wie na jakich warunkach zatrudniają i dlaczego są tam ciągle nowe osoby?
margo |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
@trolejbus
CYTAT Pytała, a dowiedziala sie opini klientow o szynkach ktore byc moze bedzie podawac faktycznie wiele ma to wspolnego z tematem Tytuł tego postu to: "co sądzicie o Intermarche w Nisku?" Czego się więc spodziewasz? Jakie pytanie, takie odpowiedzi. Jeżeli autorka była zainteresowana opinią pracowników o pracy w Intermarche, to powinna napisać wyraźnie w tytule, że to ją interesuje. Za trudne to do pojęcia? |
|
|
|
|
Do Hansa:
pytanie brzmiało CO SĄDZICIE O PRACY W INTERMARCHE W NISKU? jeśli ktoś wie coś na temat pracy tam to niech napisze Czy naprawdę tak trudno przeczytać pytanie zanim się krytykuje A co do pracy tam to wiem już trochę niestety nie są to przyjemne sprawy margo |
|
|
|
|
CYTAT Hmmmm, myślałem, że w Tarnodziurze wszystko jest najzajebistrze, nawet Intermarche w porównaniu do Stalowowolskiej dziuryyyy tam wszystko jest zajebiasczze !!! |
|
|
|
|
Nie kupujcie wedlin ich wyrobu i wedzarni-Szynke mozna wyciskac jak szmate do podlogi !!!!!!! 0,5 litra wody na 1/2 kg wedlin !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT w porównaniu do Stalowowolskiej dziuryyyy tam wszystko jest zajebiasczze !!! Buractwa się nam tu nazjeżdżało z okolicznych miasteczek i tak się wydaje, że to dziura. A tak na marginesie, to słyszałem, że największa dziura jest w Tarnobrzegu. Próbowano to nawet wodą przykryć, ale mentalność pozostała. A wędliny z Intera są fatalne, niedobre, wędzone chyba poprzez wstrzykiwanie smaku wędzonej szynki i sztucznych aromatów. Chyba nikt nie wierzy, że w markecie można stworzyć wędzarnię, piekarnię etc. Trzeba być idiotą, by w to wierzyć. Był ktoś kiedyś w masarni czy w piekarni???? |
|
|
|
|
Póki co kolejki tam ciągle są, widocznie ludziom smakują te wędliny.
|
|
|
|
|
Ludziom smakują różne świństwa, a jeszcze jak się rzuci hasełko: "własna wędzarnia" to już w ogóle głupieją ze szczęścia.
Niestety moi rodzice też się tym zachwycili, na szczęście poszli po rozum do głowy - przecież tego nie da się jeść. |
|
|
|
|
Nie wiem czy hasełko "własna wędzarnia" to jakiś powód, żeby głupieć ze szczęścia.
Matthias też chyba wędzi we własnym zakresie, bo przecież nie zleca tego jakiejś zewnętrznej firmie. Mnie to ani ziębi, ani grzeje. Przyjemnie jest tak sobie pomyśleć jacy to wszyscy naokoło głupi, a ja jaki mądry Jakaś pogarda do otoczenia z twojego postu przebija |
|