|
|
|
Byłam wczoraj i stwierdzam że jest całkiem, całkiem przyjemnie. Ceny przystępne, wręcz powiedziałabym że dość niskie i jedzenie bardzo dobre. No i duży wybór różnego rodzaju trunków. Polecam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
autoreklama? Pomysł fajny, pytanie czy się przyjmie w pizzowo-kebabowym grodzie.
|
|
|
|
|
Kolejna mordownia typu atol czy a&j?
|
|
|
|
|
Bez przesady, aj nie nazywałbym mordownią.
|
|
|
|
|
Naprzeciwko jubilera i foto adama mniejwięcej w tym ciągu. Koledzy po baji carpatii testowali i wyjechali do siebie zadowoleni
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie autoreklama, tylko byłam tam w przerwie w pracy na "zabicie" głoda. Tatar dobry, świeży, dużo dodatków. Obsługa bardzo miła.
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Tez bylem i zadna mordownia. Fajny klimacik, obluga mila, barmani nie są nadęci i gburowaci jak w niektórych lokalach Można pogadać i napić się przy okazji. Ceny fajne... Na każdą kieszeń i dla każdego Również polecam...
Najlepsza reklama to poczta pantoflowa a nie jakieś forum SMM Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
No po fotkach w necie wygląda całkiem fajnie, ciekawe akcje promocyjne widze
Fajnie, że ktoś się odważył na coś troszkę innego niż reszta. Zobaczymy, przetestujemy No jak widać reklama się opłaciła na SMM, bo nie wiedziałem o tym miejscu, a teraz przynajmniej raz tam się pojawię |
|
|
|
|
CYTAT Nie autoreklama, tylko byłam tam w przerwie w pracy na "zabicie" głoda. Tatar dobry, świeży, dużo dodatków. Obsługa bardzo miła. Tatar?! - gratuluję odwagi |
|
|
|
|
Szkoda tylko, że stronę mają na " fejsbuku "...
bo nie mam ochoty zakładać tam konta aby obejrzeć zdjęcia i zapoznać się z lokalem.... Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....niedawno przechodziłam obok jak lokal był jeszcze zamknięty a panowie wieszali szyldy...przeczytałam ,że ceny wódeczka a śledzik wahają się od bodajże 4 do 8 zł....ja jak na śledzika postaram się wybrać chętnie w najbliższym czasie.... ...dam znać czy było dobre... ( na marginesie dla pragnących chesburgerów itp jest obok Nazira otwarty bar "Fryturnia"---> tu byłam i mogę polecić).... czekam na opinie osób które były w barze i zjadły śledzika ...
CYTAT Szkoda tylko, że stronę mają na " fejsbuku "... bo nie mam ochoty zakładać tam konta aby obejrzeć zdjęcia i zapoznać się z lokalem.... Racja!!!! Więc podam stronkę bez fejsa http://www.gdziedobrzezjem.pl/szczegoly-lokalu/items/ministerstwo-sledzia-i-wodki-stalowawola.html " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT Szkoda tylko, że stronę mają na " fejsbuku "... bo nie mam ochoty zakładać tam konta aby obejrzeć zdjęcia i zapoznać się z lokalem.... Nie trzeba zakładać konta na "czasopochłaniaczu" Klikasz na link https://www.faceb(...)lowawola i oglądasz zdjęcia bez logowania. edit Mają też swoją stronę http://www.stalowawola.msiw.eu/ Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 30 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dzieki za info o czymś nowym, nawet jeśli to autoreklama. Potrzebne są takie info. A tak z ciekawości to ciekaw jestem czy tylko na początu będzie fajnie.
|
|
|
|
|
Nie wiedziałam że moderator może zmienić tytuł na inny, swój.
Czy Ministerstwo Śledzia i Wódki to był tytuł niezgodny z zasadami forum? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Nie wiedziałam że moderator może zmienić tytuł na inny, swój. Czy Ministerstwo Śledzia i Wódki to był tytuł niezgodny z zasadami forum? ....Obsługa forum ma prawo do usuwania, edycji wpisów, przenoszenia ich do stosownego działu oraz zamykania tematu, jeżeli stwierdzi, że dany wpis narusza postanowienia regulaminu..... Powinien się za to podpisać i uzasadnić dlaczego coś zostało przez niego edytowane.... Regulamin dostępny jest tutaj-----> http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=632862 " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
[cytat]
CYTAT ....Obsługa forum ma prawo do usuwania, edycji wpisów, przenoszenia ich do stosownego działu oraz zamykania tematu, jeżeli stwierdzi, że dany wpis narusza postanowienia regulaminu.....cool girl Powinien się za to podpisać i uzasadnić dlaczego coś zostało przez niego edytowane. Nawet sie nie podpisał dziad jeden. A te pierwsze linijki to jak za komuny. Jak coś nam nie pasuje to spałujemy, spałujemy... i obywatel nagle zmieni zdanie Ale temat nikomu nie przeszkadza. Wrecz przeciwnie. Nadal sie zastanawiam po co wisza te idiotyczne plakaty w Stalowej Woli i Nisku pt " StaloweMiasto - Regionalne Multimedium (BEZ CENZURY)" Bez jakiej kurwa cenzury ? :/ Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Widzę, że tamat się wyczerpał. Zapraszam na PW. Wyjaśnię autorowi zmianę.
|
|