|
|
|
O myślicie o tym barze bo mam propozycje pracy tam.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
W temacie powinno byc napisane o co chodzi...
Jak mozna napisac: "Co myslicie o tym barze..." kiedy ma sie isc tam do pracy. Zle napisany poczatek no ale czego wymagac.... Z tego co wiem to kucharz, barman i kelner to jedna osoba. Co to znaczy ? Dzisiaj robisz jako barman-kelner a jutro jako kucharz etc. Praca codziennie wraz z wigilią i sylwestrem (nie koniecznie w barze miasto).... Ale to tylko jak pisałem wczesniej... z tego co wiem. Nie oficjalne info. Najlepiej idz sie zapytaj tam Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Praca u pana Marcina Pyzary wiaze sie z plusami ( o ile jest jak wczesniej- wyplata na czas najnizsza krajowa chyba,swiatek piatek i niedziela,jak kolega wyzej nadmienil - dzis barmanka jutro kucharka,w miesiacu robisz 172-186 godzin bodajze [zalezy od miesiaca] niezaleznie od dnia tj czy niedziela czy poniedzialek za godzine tyle samo) . Sa i minusy oraz bardzo niemile opinie o mankach na sklepach i wykorzystywaniu pracownikow.Ten pan mial juz wiele spraw w sadzie o rozne rzeczy.Chociazby oskarzal pracownikow o kradziez. Dodam ze PRZEGRAL nie jedna. No i uwazaj na mamusie pracodawcy - zebys w ramach pracy nie musiala biegac ze spirytusem ze sklepu czy innymi zakupami bo jej akurat w piekarni braklo hehehe....Dobrze sie zastanow....Jak wspomnialam sa plusy i minusy-wybor nalezy do Ciebie
Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
Co to znaczy?? Ale czego wymagać. Pytałam ogólnie jakie jedzenie i obsługa
|
|
|
|
|
Kaczka podpytujesz jakbyś cichaczem reklamę robiła (albo czekasz aż ktoś zacznie psioczyć).
Idź tam,poznaj,zobacz,zjedź i sama się przekonasz. Ile ludzi,tyle opinii.Jak Ci powiem nie pracuj tam,tylko siedź "u mamy na wikcie" (czy kogoś tam) to posłuchasz i nie podejmiesz pracy? |
|
|
|
|
Nie robie reklamy tylko wiem ze ten bar dużo ludzi odwiedza zawsze.tam miła atmosfera jest tak.mi.się.wydaje i dlatego.pytan
|
|
|
|
|
CYTAT Praca u pana Marcina Pyzary wiaze sie z plusami ( o ile jest jak wczesniej- wyplata na czas najnizsza krajowa chyba,swiatek piatek i niedziela,jak kolega wyzej nadmienil - dzis barmanka jutro kucharka,w miesiacu robisz 172-186 godzin bodajze [zalezy od miesiaca] niezaleznie od dnia tj czy niedziela czy poniedzialek za godzine tyle samo). Poza "wypłata na czas", to to są raczej plusy ujemne Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
kaczka1234
CYTAT O myślicie o tym barze bo mam propozycje pracy tam. CYTAT Pytałam ogólnie jakie jedzenie i obsługa kaczka1234 Kiedy pytalas i w ktorym poscie o to bo chyba cos przeoczylam??? Dla mnie jak ktos pisze tekst co mysli o danej firmie bo ma tam prace miec to nie pyta czy smacznie i milo sie jadlo.Nie rozsmieszaj mnie Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
kaczka1234
Niestety muszę się zgodzić z SiostraLucyfera. Bo albo chcesz tam pracować i pytasz o warunki pracy, albo chcesz tam zjeść i pytasz o opinie dotyczące obsługi i posiłków. Wydaje się, że w momencie pracy tam sama będziesz kucharzyła, kelnerzyła. Chyba, że już tak jest i pytasz jak innym smakuje Twoje kucharzenie. Ale w związku z takimi różnymi sytuacjami trzeba zadać mądre pytanie. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Dla mnie dziwne jest to że ktoś,kto ma propozycje pracy w jakimś lokalu pyta o to jakie tam jest jedzenie oraz jaka jest obsluga Przecież mialabys być tam pracownikiem a nie klientem:-) gdy ma się gdzieś propozycje pracy to wiadomo można pytac kogos o atmosferę w pracy,warunki pracy,płace oraz o to jakie jest szefostwo. ale żeby pytac o jedzenie i obsluge? hm ... skoro ty ostalas tam propozycje pracy to to Ty kogos będziesz obslugiwac a nie na odwrót :-)
No ale jeśli koniecznie chcesz wiedziec jaką tam jest obsluga oraz jedzenie to tak jak napisała Pearl,idź tam, wanny coś, będziesz obsłużona i wtedy będziesz miala okazję dowiedziec się jakie jest tam jedzenie i jaką jest tam obsluga. |
|
|
|
|
Nie wiem jakie są tam warunki pracy, I obsługa bo jedzenie zamwia sie przy barze, ale dania są przepyszne;) prawdziwe domowe jedzenie jak u mamy;) polecam ;)
|
|
|
|
|
tez jadlem ostatnio jest pyszne
|
|
|
|
|
Potwierdzam. Najlepsza pomidorówka jaką jadłem w jakiejkolwiek restauracji lub barze! Barszcz czerowny z uszkami jak na wigilię!
Ogólnie bardzo dobre zupy jak i drugie dania za rozsądną cene Polecam w 100% NON SERVIAM |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
zuBer jak w robocie glod doskwiera to i z bar miasto pomidorowka najlepsza hehe
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
nie wiem co takiego wspanialego w tym barze ja wole jednak domowe
|
|
|
|
|
No to tam właśnie jest typowe domowe jedzenie ;) porcje duże I do tego w przystępnych cenach.
|
|
|
|
|
CYTAT Ten pan mial juz wiele spraw w sadzie o rozne rzeczy.Chociazby oskarzal pracownikow o kradziez. Dodam ze PRZEGRAL nie jedna. No ... jak oskarżał o kradzież to nie on miał ... tylko z urzędu zostały wszczęte. I to nie on przegrał ... co najwyżej wystarczająco nie udowodnił komuś kradzieży. A co z tymi co wygrał ? To znaczy, że jednak jego pracowincy to byli !#&@ |
|
|
|
|
CYTAT zenek8 nie wiem co takiego wspanialego w tym barze ja wole jednak domowe CYTAT cytrynka1000 No to tam właśnie jest typowe domowe jedzenie ;) porcje duże I do tego w przystępnych cenach. Domowe to znaczy domowe .... A restauracja, to nigdy nie będzie takie samo jak w domu. Chociaż zależne to stwierdzenie jest od tego jak ktoś gotuje CYTAT czortunio A co z tymi co wygrał ? To znaczy, że jednak jego pracowincy to byli !#&@ A wygrał? Bo nie słyszałam ... Może głucha jestem Aby uzyskać jakieś odszkodowanie jedynie co mogą zrobić Ci wygrani pracownicy, to założyć sprawę cywilną . Pewnie też jest do wygrania, tylko adwokata trzeba by mieć z innego miasta i wtedy starać się o zwrot kosztów. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Domowe to znaczy domowe ....
A restauracja, to nigdy nie będzie takie samo jak w domu. Chociaż zależne to stwierdzenie jest od tego jak ktoś gotuje TO JEST BAR A NIE RESTAURACJA....SAMA NAZWA WSKAZUJE NA TO JAKIE JEST TAM JEDZENIE...DLA MNIE JEST DOMOWE - ZE WZGLĘDU NA SMAK, SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I RODZAJ POTRAW JAKIE SIE TAM ZNAJDUJĄ...ALE TO JEST MOJE ZDANIE.... JEŚLI KTOŚ GOTUJE "DOMOWO" TO NIE ZALEŻNIE OD TEGO CZY TO BAR CZY RESTAURACJA TO BĘDZIE DOMOWE JEDZENIE.... |
|
|
|
|
CYTAT moyra3 Domowe to znaczy domowe .... A restauracja, to nigdy nie będzie takie samo jak w domu. Chociaż zależne to stwierdzenie jest od tego jak ktoś gotuje. CYTAT cytrynka1000 TO JEST BAR A NIE RESTAURACJA....SAMA NAZWA WSKAZUJE NA TO JAKIE JEST TAM JEDZENIE...DLA MNIE JEST DOMOWE - ZE WZGLĘDU NA SMAK, SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I RODZAJ POTRAW JAKIE SIE TAM ZNAJDUJĄ...ALE TO JEST MOJE ZDANIE.... JEŚLI KTOŚ GOTUJE "DOMOWO" TO NIE ZALEŻNIE OD TEGO CZY TO BAR CZY RESTAURACJA TO BĘDZIE DOMOWE JEDZENIE.... Po pierwsze: -masz rację, to jest bar - mój błąd (do którego się przyznaję). W restauracji niewiele ludzi zaglądałoby mi w talerz . Po drugie : - zgodnie z netykietą pisanie dużymi literami oznacza tyle, że jesteś wkurzona i próbujesz na mnie krzyczeć Czyżby jakaś fanka Baru Miasto? Dziwnym trafem wcześniej głosu nie podnosiłaś. Moim domownikom owszem smakuje jedzenie z Baru Miasto, ale nie chcą tam chodzić zbyt często, bo jak twierdzą lepsze mają w domu. Tak więc rzecz gustu....A o gustach się nie dyskutuje. Wszystkiego dobrego w NR 2015. I myślę, że reklamy już dość będzie, pozdrawiam. Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Przepraszam za duże litery tak jakos mi się pisało ;) to żadna reklama, wyraziłam tylko swoje zdanie. Jak by mi nie smakowało to też bym to napisała. Pozdrawiam I życzę szczesliwego nowego roku.
|
|