|
|
|
Witam,
Czy zauważyliście jak w naszym mieście zaczeły pojawiać się jak grzyby po deszczu wielkie bilboardy (tablice reklamowe). Wg mnie fatalnie to wpływa na estetykę miasta, co Wy o tym sądzicie? Czy pare zł z wynajmu dla miasta jest warte wydawania zgody na te reklamy? Nie mam nic przeciwko umieszczaniu reklam ale w granicach rozsądku i w miejscach do niech przeznaczonych. Ale te rekalmy co się pojawiają teraz są wciskane wszędzie i wygląda to fatalnie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, Wg mnie fatalnie to wpływa na estetykę miasta, co Wy o tym sądzicie? Estetykę miasta ... a jakie to miasto ma estetykę? Widzę, że podłapałeś/podłapałaś temat z TVN - niedawno był o tym reportaż. Tylko wtedy była mowa między innymi o Krakowie gdzie jest stare miasto - i takie miasto ma jakąś estetykę |
|
|
|
|
A mnie się wydaje, że nasze miasto jest całkiem ładne A tablice, o których pisze Farro rzeczywiście paskudzą widok.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Mi się też nasze miasto podoba. Jednym z aspetków jest to, że właśnie nie zostało jeszcze obklejone taką ilością płacht i plandek jak to ma miejsce, zwłaszcza w dużych miastach. Ba, jest wiele większych ulic na których w prawie ogóle nie ma "lokowania produktu" poza miejscowymi usługami. (Ofiar Katynia, Jana Pawła, Popiełuszki, Mickiewicza itd...). Najbardziej irytują mnie teraz mordy polityków. One wiszą tam za nasze pieniądze!
|
|