|
|
|
Mozecie polecic gdzie mozna kupic albo z jakiej firmy zamowic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o firme to polecam deco- roll. Mlody , fajny chłopak, doradzi, zaloży i ceny całkiem niezłe tel znajdziesz na www.deco-rol.pl
|
|
|
|
|
Ja zamówiłam w TĘCZY, ramki na żabki i na okno balkonowe w rolecie. bardzo dobrze wykonane, cena? taniej niż w innych większych firmach
|
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja parę dni temu zamawiałem moskitiery - 8 szt., w sumie ok. 32 mb (tak liczą, metry boków).
W Gala System wyszło prawie 800 zł i 2 tygodnie czekania. W Tęczy 600 z groszami i ok. tygodnia. Przez internet - 413 (w tym moskitiery 384 i 29 przesyłka pobraniowa), 3 dni. Moskitiery doszły złożone, trzeba było tylko dokręcić uchwyty mocujące. Ja robiłem w firmie Emjot, strona www.e-zaluzje.com.pl Różnica w cenie powoduje, że ich oferta była bezkonkurencyjna. |
|
|
|
|
a ja kupiłam w LIDL-u do montażu we własnym zakresie. 59,00 PLN
Dopasowuje się do wymiarów swoich ram okiennych. Ważne też, że można zdemontować na okres zimy. Porządne wykonanie. |
|
|
|
|
Ja również polecam deco-roll.Zamówiłam rolety i moskitiery i jestem bardzo z nich zadowolona.
|
|
|
|
|
ja tez mam z deco-roll, takze polecam
|
|
|
|
|
Mam w całym mieszkaniu plus drzwi balkonowe z "tęczy"
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
A ja zapraszam do Nas - ulica Siedlanowskiego 5A, zapraszam również do kontaktu mailowego : biuro_(at)_stolarkabudowlana.eu
www.stolarakabudowlana.eu |
|
|
|
|
Tez mam z TĘCZY
|
|