~~leonsio | |
|
|
"WC Kwadrans" "Boso Przez świat"
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~leonsio | |
|
|
|
|
|
~~leonsio | |
|
|
|
|
|
~~leonsio | |
|
|
Dalem ten temat na forum bo dostaje mdlości jak widze "co myslicie o ATS" "Rial" itp. z felgami to mam tyle do czynienia ze turlają sie w mojim autku po kilka set kilometrów dziennie i jednana na drugą nie pluje podczas pracy
|
|
|
~~marta | |
|
|
napisał dwie bardzo dobre ksiązki. Polecam
"Gringo wśród dzikich plemion" i "Rio Anakonda". Osobiście wolę drugą Miłej lektury |
|
|
~~sxs | |
|
|
dla mnie frajer na maksa. PRAWICOWY SKU*WIEL!
|
|
|
~~boso | |
|
|
CYTAT \"WC Kwadrans\" \"Boso Przez świat\" "Boso przez świat" to najlepszy program podróżniczy produkcji polskiej |
|
|
~~Stalówek | |
|
|
nie lubiny przez wielu bo mówi to co mysli...ot taka właśnie jest Polska i ludzie w niej mieszkający.prawda w oczy kole.robi to co lubi i chyba to co kazdy z Nas chcialby robic,zwiedza swiat,poznaje kulture i obyczaje róznych ludzi i jeszcze wysmienicie to przedstawia w programach i ksiażkach.
|
|
|
|
|
|
Czytałem jego książki bardzo ciekawe. "Boso przez świat" bardyo dobry program.
|
|
~~friedman | |
|
|
CYTAT dla mnie frajer na maksa. PRAWICOWY SKU*WIEL! Czemu nie podpisałes się CZE, albo MAO lewicowy morderco i nie obrażaj ludzi mądrzejszych od siebie których przez to nie rozumiesz nie rozumiesz. |
|
|
~~terefere | |
|
|
a ja cejrowskiego bardzo lubie . jak dla mnie zajbeisty gosc modry dowcipnis i dobrze gada ))
|
|
|
~~Leoś | |
|
|
Za czasów "WC kwadransa" widok Cejrowskiego powodował u mnie stan gotowości wyrzucenia telewizor, natomiast cykl "Boso przez świat" uważam za najlepsze programy tego typu do których nie umywają sie programy innych stacji światowych. Cejrowski w tym cyklu jest REWELACYJNY.
|
|
|
~~marta 1 | |
|
|
z moim synkiem oglądamy każdy odcinek z ciekawością i pasją pozdrawiam
|
|
|
~~kacpero8 | |
|
|
on jest głupi
|
|
|
~~kasiamisiakonfa | |
|
|
dokladnie ja to samo . kiedy tylko leci program boso przez swiat zawsze zostawiam na tym programie i ogladam choc sama koncówke niezaleznie od tego w jakiej czesci swiata jest krecona. zawsze cos ciekawego pokazuja no i samo to jak on prowadzi program przyciaga do ogladania
|
|
|
~~jejeje | |
|
|
Śpiewnął o nim Kazik w piosence 12 groszy
|
|
|
~~kil | |
|
|
CYTAT on jest głupi ja uwazam ze ma teraz super program w telewizji. Calkiem oryginalny na tle innych produkcji. Jesli piszesz ze jest glupi--napisz dlaczego. |
|
|
~~Gal | |
|
|
Kiedyś czytałem o jego początkach w biznesie - ciekawe.Podobało mi się jak rozmawiał z "Frytką".Osobiście -pozytywna postać.
|
|
|