NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
Dwór Olimp/Ordynata-praca.,
ff
Wysłany: 27 Maja 2014r. 16:07  
Witam. Orientuje się może ktoś jak wygląda praca na stanowisku pracownika obsługi-kelnera w wyżej wymienionych lokalach i innych lokalach tego typu?studiuję i myślałam nad jakąś pracą dorywczą właśnie na weekendy a teraz akurat zaczął się pewno wesel itp. Chciałam poznać konkretnie opinie osób które pracują tam bądź pracowały.chodzi mi o zakres obowiązków na tym stanowisku,atmosferę w pracy,płacę. wiem że najlepiej pójść samemu i o to zapytaćuśmiech,i tak też zrobię,ale tak jak napisałam Chciałam poznać opinię kogoś kto już tam pracował lub pracuje.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Maja 2014r. 16:07  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Maja 2014r. 10:14  
Niku nic nie wie?placze

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Maja 2014r. 02:09  
z******sz od rana do rana. a pozniej 2 dni odsypiasz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Maja 2014r. 10:07  
Dipalu, wiem jak wygląda taka praca ale nie wszedzie jest od rana do rana. w jednym lokalu jest od około 5rano do rana dnia następnego, i pracuje się najpierw na kuchni potem na obsludze i właściwie jest się zlotą raczką od wszystkiego, gdzieś indziej zaczyna się od10 i kończy też nad ranem następnego dnia ,ale w gre wchodzi tylko przygotowanie stołów plus obsluga. gdzieś indziej z kolei pracuje się w systemie godzinowym. więc nie wszedzie jest od rana do rana. dlatego pytalam jak to wygląda w wyżej wymienionych lokalach. bo od rana do rana niewiele mi mówi,tym bardziej że zwykle wszedzie zaczyna się od rana tylko, że to 'rano' moze być na różnej godziny uśmiech pracowales/as tam , możesz coś więcej napisać?

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »