|
|
|
witam,obawiam sie ze mam zatrucie ciazowe,bede robic badanie moczu zeby to sprawdzic,czy ktoras z was lezala na to schorzenie w stalowej czy wyslali was do rzeszowa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A w ktorym jestes tc? Jak lezalam na gin i dziewczyna w 8 miesiacu miala to od razu jak dostali wyniki moczu to cesara szybko
|
|
|
|
|
jestem dopiero w 24 takze na rozwiazanie jeszcze za wczesnie
|
|
|
|
|
A jakie sa objawy zatrucia ciazowego?
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
poczytaj sobie na necie,opis bardzo dokladny
|
|
|
|
|
Ja radziłabym odrazu jechac na rzeszow w stalowej sa moze dobrzy lekarze ale niestety niemaja nic dopowiedzenia bo o wszystkim decyduje dr.Napierała ktory dawno powinien byc juz na emeryturze.Gdyby nie upor mojego lekarza prowadzacego to niewiem czy urodzilabym syna zywego bo dr.Napierala chcial jeszcze czekac z cieciem
|
|
|
|
|
Combo ale przedewszystkim czy nisko czy stalowa w przypadku problemów z ciążą od razu do rzeszowa wywożą. Jak moja leżała to trafiłą kobieta z problemami i od razu karetką do rzeszowa wywozili.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Bo Rzeszów ma wyższy stopień referencyjności i takie są procedury
|
|