|
|
|
Właśnie niedawno znalazłam plan do biegania w necie.chciałabym zacząć bieganie, ale nie ma chętnych samej sie nie chce . jest do plan 10 tygodniowy, a wygląda on tak w pierwszym tygodniu biegu jest 2 min, a marszu 4 min po pięć razy z kolejnymi tygodniami zmniejszają sie minuty marszu a zwiększają sie min biegu i tak z kolejnymi tyg
i chciałam zapytać czy ktoś był by chętny ??? Moderowano przez: kamil Następne +20%.
2.10. Publikowanie postów/ ogłoszeń/ wątków pisanych wielkimi literami. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napisalem na PW
|
|
|
|
|
Ja też chciałabym pobiegać,a samej faktycznie się nie chce
Czekam na odp |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Dla tych co wolą w grupie są właśnie zajęcia na stadionie. W soboty o 9:30 w ramach "Biegam Bo Lubię" i po południu, w poniedziałki i czwartki o 18:30 razem z członkami Stalowowolskiego Klubu Biegacza.
CYTAT Właśnie niedawno znalazłam plan do biegania w necie.chciałabym zacząć bieganie, ale nie ma chętnych samej sie nie chce . jest do plan 10 tygodniowy, a wygląda on tak w pierwszym tygodniu biegu jest 2 min, a marszu 4 min po pięć razy z kolejnymi tygodniami zmniejszają sie minuty marszu a zwiększają sie min biegu i tak z kolejnymi tyg i chciałam zapytać czy ktoś był by chętny ??? Początek tego planu jest dla niedorajdów zacznij sobie od 3 czy nawet 4 tygodnia, bo zanudzisz się zanim jeszcze na dobre zaczniesz biegać ;) życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|