|
![]() |
|
Witam. Chciałabym zaciągnąć wiedzy innych rodziców których dzieci uczęszczają do w/w placówki. Z własnego doświadczenia mam negatywny stosunek. Jest mi to potrzebne ponieważ zamierzam naglosnic temat podejścia do dzieci i rodziców jakie stosuje się w tej szkole. Z góry.dziękuję za opinie i te dobre również.. :-)
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
jeśli jest tak źle, to nie powinno być problemem zebranie niezadowolonych rodziców bez zaśmiecania forum.
Skoro Ci się to nie udało normalnie, to może poszukaj problemu u siebie albo u swojej pociechy. |
|
|
![]() |
|
Pytam o opinie innych..wiec proszę sobie darować zbędne komentarze. Tu nie.chodzi o ocenianie Mojej strony bo.nie po to.ten post powstał. Uszanuje pochlebne jak inne opinie. Doradztwa nie potrzebuje. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
Tak samo nie mam dobrego zdania o tej placówce ..na szczęście dziecko zostało przepisane do innej szkoły i jest całkiem inne podejście
|
|
|
![]() |
|
Dlatego przepisalam moje dziecko do szokly nr 4
|
|
|
![]() |
|
Dziękuję za opinie wiec czuje ze nie jestem sama w przekonaniu co do zmiany szkoły.
|
|
|
![]() |
|
Ja tak samo za długo się zastanawiałam i teraz bardzo żałuje że to tak długo trwało
|
|
|
![]() |
|
To samo mogę powiedzieć.. :-/
|
|
|
![]() |
|
Życzę żeby dzieciaczkowi było lepiej w nowej szkole tak jak mojemu ..Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
|
Dziękujemy :-)
|
|
|
![]() |
|
do kubasa - wiadomosc na priv
|
|
|
![]() |
|
Zatem nagłaśniaj. Proponuję zacząć tu na forum, bo ciekaw jestem o czym piszecie, co jest nie tak? Biją Wam dzieci? Straszą? Znęcają się psychicznie?
|
|
Dołączył: 26 Wrz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moze po prostu chca ich czegos nauczyc, jak to w szkole. Ja mam dwoje dzieci w 3 i jestem zadowolona. Bylam czesto swiadkiem dziwacznych zachowan niektorych rodzicow, ktorzy chyba wychowuja swoje dzieci bezstresowo, bo na zwyczajna prosbe skierowana do dziecka o np niebicie kolegi, czy tez niezasmiecanie szkoly reagowali wrecz histerycznie.
|
|
Dołączył: 28 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie widzę podstaw abyś mógł tak oczerniać szkołę. Warto zastanowić się nad swoim postępowaniem. Wielu rodziców nie zauważa problemów u własnego dziecka tylko u danej osoby, która zwraca mu uwagę, że coś jednak jest nie tak. Byłam na praktykach w tejże szkole u pani Ewy z nauczania początkowego i byłam zachwycona jej podejściem po dzieci i merytoryczną wiedzą. Widać było, że ma świetny kontakt z dziećmi. Wielu rodziców przyjmuje postawę roszczeniową....Dlaczego?? Z dogłębnej analizy różnych przypadków wiem, że mają różne inne problemy z którymi sami nie mogą sobie poradzić. Mi jest źle dlaczego akurat innym ma być lepiej.
|
|
|
![]() |
|
Poczekajmy na wyjaśnienia osób, które się wypowiadały. Sądzę, że sprawa jest poważna i nie chodzi tylko o to, że dzieciom nauczyciele-psychole każą się uczyć i ćwiczyć na WFie. Choć coraz częściej jest to zarzut wobec szkoły
![]() |
|
Dołączył: 26 Wrz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam jeszcze takie male spostrzezenie. Zauwazylam, ze im wyzszy szczebel szkoly, rodzice dzieci nagle pokornieja. Gdy ich dzieci sa w szkolach srednich, maja juz bardzo malo uwag, choc czesto tez znalazlby sie powod do malej awanturki. No ale przeciez chcemy, zeby nam dziecko dopuscili do matury....
|
|
|
![]() |
|
Jak zwykle robi się jarmark :-) najlepiej od razu skakać sobie do gardeł :-) kochani czytajcie ze zrozumieniem i nie cisnijcie od razu rodziców dzieci itp. Pytam o.opinie moja.jest taka a nie inną mam prawo się wypowiadać w sposób pochlebny lub nie. Wiec proszę na mnie nie wieszać.... :-) wiem ze forum to przeważnie krytyka osób nawzajem ale zapominamy o wątku jaki chciałam poruszyć:-) cierpliwości drodzy rodzice i troszkę więcej Szacunku wzajemnie do siebie..
|
|
|
![]() |
|
CYTAT kochani czytajcie ze zrozumieniem i nie cisnijcie od razu rodziców dzieci itp. Pytam o.opinie moja.jest taka a nie inną mam prawo się wypowiadać w sposób pochlebny lub nie. Ależ kochana, właśnie brakuje nam tej opinii, a w zasadzie jakiejkolwiek argumentacji ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Oj czy ja napisałam post po to.aby komuś ucierac nosa?? Zaciekawienie?? Chyba tylko po to aby zacząć cisnąc w stronę złych rodziców i rozpieszczonych dzieci. :-) powtarzam post nadałam po to.aby poznać opinię innych a tutaj wyrzucać swoje żale. Swoją opinię znam.. Interesuje mnie opinia innych..i jeśli ktoś niema nic więcej do powiedzenia w tej sprawie to po co wogole się udzielać i odwracać kota ogonem.. :-) powtarzam interesuje.mnie opinia na temat tej placówki... I nic podanym. A jeśli ktoś.ma konkretne pytanie zapraszam na prv.
|
|
|
![]() |
|
Ps. Słownik troszkę zawodzi
.:-) |
|
|
![]() |
|
piszesz ze chcesz naglosnic sprawe ale w dalszym ciagu nie napisalas nic konkretnego. jezeli juz kogos tak bardzo chcesz oczerniac na forum to wypadaloby dac choociaz jeden konkretny powod.
|
|
|
![]() |
|
Czy ja.tu.kogoś oczerniam..?? Hallo..? Umiesz czytać.ze zrozumieniem.?? NAPISALAM ABY WYPOWIEDZIEĆ SIE.NA.TEMAT SZKOLY!!! Innych rodziców. Ludzie jak niemacie nic.do powiedzenia w tej sprawie to po co zabieracie.głos
CYTAT Witam
Czy mozesz napisac mi cos wiecej o szkole 3 bo rozmowa na forum mnie zaniepokoila gdyz zapisalam tam moje dzieciatko. Nie wiem czy dobrze zrobilam... pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Zamiast wyrazić swoją opinię z doświadczenia i te.dobre jak i te nie koniecznie to.zacznie się oskarżenie Mojej osoby i krytyka pod Moim adresem :-) jeśli ktoś ma coś.do.powiedzenia na.temat dzięki a reszcie.dziękuję za intensywna rozmowę.. Pozdrawiam :-)
|
|
|
![]() |
|
Kolezanko uchyl rabka tajemnicy, co takkiego dzieje sie w szkole ze oceniasz ich negatywnie? Nie chodzi mi o podawanie nazwisk itp tylko zarysuj ogolnie w czym lezy problem? Na spokojnie, bez niepotrzebnych emocji, czyste fakty
![]() |
|
|
![]() |
|
Jest mi to potrzebne ponieważ zamierzam naglosnic temat podejścia do dzieci i rodziców jakie stosuje się w tej szkole.
jak to nazwiesz jak nie bezpodstawnym oczernianiem nauczycieli i calej placowki szkoly? chcesz rozdmuchac jakas afere nie podajac ani jednego konkretnego argumentu przemawiajacego na twoja racje. |
|