~~Ano. | |
|
|
Co myślicie o motocyklistach w naszym mieście i okolicach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delikatnie pytam,czy to aby na pewno tutaj...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT Delikatnie pytam,czy to aby na pewno tutaj... Tak,Stalowa i okolice . W tamtym roku widać było ich wielu na ulicach naszego miasta. |
|
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT Delikatnie pytam,czy to aby na pewno tutaj... Tak,Stalowa i okolice . W tamtym roku widać było ich wielu na ulicach naszego miasta. |
|
|
~~KAMASIA | |
|
|
REIKER A TOBIE ZNOWU COS NIE PASUJE??
|
|
|
|
|
|
dawniej było ciekawiej!!!!teraz byle małolat kupi motocykl i sie lansuje na miescie!!!kiedys samemu trzeba było składac i kombinować!!!!
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
~KAMASIA _ Ja tylko pytam!
To juz nie można! Dogadywać nie sztuka,więc pokaż,dogadując tym co sami znajdują się w sytuacji a mimo to próbują zrobić coś nie tylko dla siebie ale aby to również było pożytkiem dla nas wszystkich. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~Ja90 | |
|
|
reiker zaczynasz Mnie wkurzać
|
|
|
|
|
|
~Ja90 _ Niiby czym wkurzam.
Podobno samego siebie trudno zrozumieć - musisz nad tym popracować. Powinieneś się zastanowić nad sobą. Twój problem to szukanie i nie znajdywanie tutaj narybku. Jesteś żałosny w swym "obiektywizmie" Zastanów się czy ty napewno siebie rozumiesz? I to raczej ty zastanów się nad sobą.? „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~... | |
|
|
Temat był inny.
|
|
|
~~Ja90 | |
|
|
CYTAT ~Ja90 _ Niiby czym wkurzam. Podobno samego siebie trudno zrozumieć - musisz nad tym popracować. Powinieneś się zastanowić nad sobą. Twój problem to szukanie i nie znajdywanie tutaj narybku. Jesteś żałosny w swym \"obiektywizmie\" Zastanów się czy ty napewno siebie rozumiesz? I to raczej ty zastanów się nad sobą.? Ty naprawdę masz coś z Sobą koleżko Ja pisze, że mnie wkurzasz a ty mi wymiatasz o żalach, i że mam się zastanowić na sobą. Może Ty się lepiej zastanów nad swoimi debilizmami, które wypisujesz nie na temat kompletnie " pajacu" |
|
|
~~leonsio | |
|
|
na wiadukcie wisi transparent "Wszyscy na Motor" w Zimie
|
|
|
|
|
|
Powiedziałem już wszystko co miałem do...
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się lub zarejestruj. Powyższy cytat pokazuje dobitnie że nie znasz się na żadnych sprawach związanych z tą dyskusją. Chociaż dziękuję za pochwałę. Dziękuję,już wracam do sprawy...... Niiby czym wkurzam. ~leonsio _ Ja zaraz biorę mój aparat cyfrowy i motorower i jadę popstrykać a jest co fotografować. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Gajowyego i "Azorka"
taaak Wysokiej klasy specjalista... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
ktoś to lubi zapalać lampki ...
wieś się bawi \' : ) |
|
~~Ano. | |
|
|
hmmm.
|
|
|
|
|
|
Pamiętam jak w poprzednim roku, w niedziele, na stacji Lotos pojawiło się sporo motocyklistów. Piękny widok - tyle cudnych maszyn, że szok! Mówię oczywiście o chopperach itp Piękne motory. Przejechałem obok swoim rumakiem z 21 przerzutkami i stwierdziłem jedno - muszę to mieć! Przecie to piękne jest:
Reiker CYTAT Ja tylko pytam! To juz nie można! a to jest Twoja odpowiedź jak jakaś osoba się zapytała gdzie jest ten twój cały pub watykan, o którym tak zacząłeś swoją drogą pieprzyć: CYTAT To małe miasto: Wyjdź na spacer poszukaj. Wcześniej było tak z tym Twoim zakłamanym tematem o GG. Jeszcze chyba ani razu (!) Twoja odpowiedź nie byłą sensowna. Poza tym musisz za każdym razem pisać zdanie pod zdaniem? Nie możesz pisać tak jak Cie uczono? Chyba, że to trwa dalej (nauka). Jeszcze jedno - pewnie się teraz cieszysz, że wiele osób się Ciebie czepia, że ich denerwujesz, że stałeś się kimś wyjątkowym na tym forum Swoje 5 min miałeś i znikniesz jak inni napinacze, którzy pojawiają się na przeróżnych forach. Bez pozdrowień dla Ciebie. |
|
|
|
|
To taka wstawka ode mnie, Nie urodziłam się w Stalowej, tam skąd pochodze każdy dzieciak ma choćby motorynke taka zajawka.. sama mam moto, ale stoi w domu w garażu i czeka aż przyjade..
Tych na filmie znam wszystkich, niektórzy z Lublina, Świdnika, Janowa, Rzeszowa, Krakowa nawet.. Przyjeżdżają do zamościa bo tam jest gdzie pojeżdzić, policja sie nie czepia, bo to teren zamknięty.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~MIKULA | |
|
|
HAHA REIKER W KONCU CI KTOS PRAWDE POWIEDZIAL ZGADZAM SIE Z Conino W 100%
|
|
|
~~ooooo | |
|
|
kupa debili.....
|
|
|
~~Gal. | |
|
|
CYTAT kupa debili..... Tzn.??? |
|
|
|
|
|
CYTAT HAHA REIKER W KONCU CI KTOS PRAWDE POWIEDZIAL ZGADZAM SIE Z Conino W 100% No i Reiker zamilkł Ale pewnie nie na długo |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT HAHA REIKER W KONCU CI KTOS PRAWDE POWIEDZIAL ZGADZAM SIE Z Conino W 100% No i Reiker zamilkł Ale pewnie nie na długo Masz racje... Nie trzymasz się w konwencji wątku i udzielam ci nagany.! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
to poproszę klapsa i będę się trzymać konwencji tematu,zawsze.
|
|
|
|
|
"Nie jestem bydlakiem i sadystą!"Tak wiem,jakie to jest złe i niedobre;nie jestem także wredny.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|