|
|
|
A coś na temat powiecie??
Jeden i drugi.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
|
|
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT A coś na temat powiecie?? Jeden i drugi.. No własnie , czy przy automobil klubie działa jakaś sekcja( klub itp.) motocyklowa??? |
|
|
|
|
|
a co do tematu, to zima i motorów ni ma
no,chyba,ze wszyscy ode mnie z osiedla wsiądą na ten jeden co wszędzie transparenty są porozwieszane |
|
|
|
|
Sekcji nie ma, ale napewno motocykliści się jakoś zrzeszają skoro jeżdżą grupowo.. Trzeba jednego złapać i zapytać
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~stalowolanin | |
|
|
www.wolnagrupastw.orgs.pl
|
|
|
~~Ano. | |
|
|
Znalazłem jeszcze jakieś forum ( regionalne stowarzyszenie)związane z motocyklami i Stalową Wolą.
|
|
|
~~boby | |
|
|
|
|
|
~~jaroo | |
|
|
Tu troche starszych motocykli:
http://www.retroforum.fora.pl/ |
|
|
|
|
|
No i po problemie, jak się chce, to się znajdzie..
A słyszeliście o czymś takim jak stunt? To teraz dosyć znana "dyscyplina" Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT No i po problemie, jak się chce, to się znajdzie.. A słyszeliście o czymś takim jak stunt? To teraz dosyć znana \"dyscyplina\" Przyznam się że stawiam pierwsze kroki z motocyklami - stunt wydaje mi się dyscypliną pokazową.Ale to tylko moje odczucie. |
|
|
|
|
|
Nie taką znowu pokazową.. Jak chcesz trenować to musisz trochę maszynę "podrasować", żeby silniejsza była, a nie szybka.. to się wiąże bardzo mocno z mechaniką..
Wiem z autopsji Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~jaroo | |
|
|
Nie wiem czy "pokazową", ale z pewnością STUNT jest widowiskowy
Osobiscie mnie to nie pociaga (sam stunt, bo motocykle... BAJKA ), ale popatrzec zawsze lubie i podziwiam... Dla tych ktorzy nie wiedza o czym piszemy: http://www.stunt(...)unt=2903 |
|
|
~~jaroo | |
|
|
CYTAT Dla tych ktorzy nie wiedza o czym piszemy Sorry Wczesniej byl zapodany filmik i wszystko bylo swietnie widac |
|
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT Nie taką znowu pokazową.. Jak chcesz trenować to musisz trochę maszynę \"podrasować\", żeby silniejsza była, a nie szybka.. to się wiąże bardzo mocno z mechaniką.. Wiem z autopsji Ale ku czemu to dąży - Adrenalina raczej nie , "miłość" do motocykli też chyba nie , więc dla mnie jako obserwatora jest to pokaz ( co można wyprawiać na motocyklu) , Czy dla kierowcy jest to pokazanie swoich umiejętności ??? w jakimś stopniu napewno bo robią to na imprezach itp. |
|
|
~~jaroo | |
|
|
Co do adrenaliny to mysle ze sie mylisz... wiesz... kazdego kreci cos innego ;)
Co do tego o pokazywaniu umiejetnosci to jak najbardziej sie zgadzam... bo jest co pokazywac... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
polecam stronke !!!!stara ale prawdziwa!!!!
http://kaspe(...)kle.html BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT Co do adrenaliny to mysle ze sie mylisz... wiesz... kazdego kreci cos innego ;) Co do tego o pokazywaniu umiejetnosci to jak najbardziej sie zgadzam... bo jest co pokazywac... Pozdrawiam Masz racje z tą adrenaliną - patrzyłem na siebie. |
|
|
|
|
|
CYTAT Ale ku czemu to dąży - Adrenalina raczej nie , \"miłość\" do motocykli też chyba nie , więc dla mnie jako obserwatora jest to pokaz ( co można wyprawiać na motocyklu) Nie wszyscy się "pokazują", dla mnie to właśnie miłość do motocykli bardziej, niż chęć zaszpanowania, bo znam tych ludzi z filmiku, tam się zawsze zbierają sami znajomi, niektórym nawet głupio jest jeżdzić jak ktoś obcy patrzy.. A jaki sens widzisz we wsiadaniu na maszyne i przejechaniu trasy 180km/h? To odnośnie do adrenaliny. W Polsce nie otworzyli jeszcze żadnego lotniska dla ekstremowców, a na trasie to bardzo głupie, bo nie tylko siebie możesz zabić.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT CYTAT Ale ku czemu to dąży - Adrenalina raczej nie , \\\"miłość\\\" do motocykli też chyba nie , więc dla mnie jako obserwatora jest to pokaz ( co można wyprawiać na motocyklu) Nie wszyscy się \"pokazują\", dla mnie to właśnie miłość do motocykli bardziej, niż chęć zaszpanowania, bo znam tych ludzi z filmiku, tam się zawsze zbierają sami znajomi, niektórym nawet głupio jest jeżdzić jak ktoś obcy patrzy.. A jaki sens widzisz we wsiadaniu na maszyne i przejechaniu trasy 180km/h? To odnośnie do adrenaliny. W Polsce nie otworzyli jeszcze żadnego lotniska dla ekstremowców, a na trasie to bardzo głupie, bo nie tylko siebie możesz zabić.. Co do "pakowania" 180 km/h - adrenalina , rozwaga i umiejętności.....tłuczenie i katowania motocykla nie nazwał bym miłością , to co robią napewno jest ciekawe i widowiskowe - osobiście w tę strone mnie nie ciągnie. |
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dziś jest człowiek jutro nie ma człowieka ! http://www.youtube.com/watch?v=_9_56mF3lis
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~motocyklista | |
|
|
ktos chyba jezdzi MZ ze uwaza 180 km/h za katowanie moto.
niektore moto na 3 biegu osiagaja tka predkosc bez wysilku, wiec nie piszcie glupot ze 180 km/h to katowanie moto bo jak zapniesz 6 bieg przy tej predkosci na przecinaku to ewentualnie to predkosc przelotowa [turystyczna] |
|
|
~~Ano. | |
|
|
CYTAT ktos chyba jezdzi MZ ze uwaza 180 km/h za katowanie moto. niektore moto na 3 biegu osiagaja tka predkosc bez wysilku, wiec nie piszcie glupot ze 180 km/h to katowanie moto bo jak zapniesz 6 bieg przy tej predkosci na przecinaku to ewentualnie to predkosc przelotowa [turystyczna] Motocyklista coś żeś zle przeczytał - to odnośnie katowania i prędkości 180 km/h. |
|
|
~~``QRA | |
|
|
życzę szczęścia w jeździe ponad 150 po drogach naszego województwa
|
|
|
|
|
|
A sezon już tuż tuż.. Czas zajrzeć do garażu zobaczyć rumaka, pozdrawiam miłośników dwóch kółek
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
Nie chodziło o katowanie przy 180km/h, tylko podczas stuntu- to tak dla jasności..
A jeśli chodzi o prędkość i możliwości moto, to oczywiście możesz sobie pozwolić jak masz na czym i GDZIE. Hayabusa - przyspieszenie do 100km/h w 2,7s, do 200km/h w 7,4s, tylko nie wiem gdzie w Polsce to wykorzystasz, jak pisałam wyżej Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|