NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Komunikacja »
« 1 2 3 4 5 »
Motocykliści..,
~~Ano.
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 09:52  
A w jakich motocyklach gustujecie ??? - ja Yamaha Xj 600 ,poprzednio TS 350 opanowane do perfekcji umiech

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 09:52  

~~jaroo
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 10:24  
Do Małej jedziecie ?
http://www.kmree(...)tml#3776

~~Ano.
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 10:38  
CYTAT
Do Małej jedziecie ?
http://www.kmree(...)tml#3776

Ja tak jak napisałem na początku zaczynam dopiero z motocyklami "rasowymi" więc na początek małe dystanse.

~~jaroo
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 10:43  
Jasna sprawa... nic na sile umiech Ale pomysl bo to nie jest jakos bardzo daleko a mozna sie przejechac w fajnej ekipie...
W sumie tez nigdy tam nie bylem. Znam to tylko z opisow. Jednak tym razem jak bozia da to pojade umiech

~~batman
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 12:13  
ano fajny sprzet do turystyki ale N czy S? ja posiadam yamahe yzf 600R 112 KM 99 rok. pozdro dla motocyklistow i udanego sezonu

~~Ano.
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 17:58  
CYTAT
ano fajny sprzet do turystyki ale N czy S? ja posiadam yamahe yzf 600R 112 KM 99 rok. pozdro dla motocyklistow i udanego sezonu

Wersja N - z przodu dwie tarcze........jaroo z kim jedziesz i na ile motocykli ???

~~jaroo
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 18:41  
CYTAT
[...]z kim jedziesz i na ile motocykli ???[...]

Wiesz, na razie to zero konkretow bo jeszcze ciut czasu jest umiech
Z kim ? Miedzy innymi z kims stad:
http://www.wolna(...)temid=44 umiech

Zagladaj tu czasem http://www.kmree(...)tml#3776
Tu bedzie wszystko napisane.

A jesli chcesz mniejsze odleglosci na poczatek (jak pisales) to tez nie widze problemu. Zanim Mała to beda inne wyjazdy towarzysko-rekreacyjne ;) Tu sie pojawiaja informacje o planowanych wycieczkach mniejszych i wiekszych: http://www.kmreebels.fora.pl/,3/

~~Ano.
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 18:53  
jaroo czym śmigasz ???

~~Ano.
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 18:57  
CYTAT

To masz czym kręcić - byle z głową.Miałem okazje przejechać się ( na tylnym siodle) na motocyklach Honda RR 900 i Suzuki GSX-R i raczej to nie dlamnie.Wole spokojniejsze maszynki.

ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 19:05  
Czujecie, moi rodzice, OBYDWOJE mają prawko na motocykl umiech, ja dopiero będę robić, więc na zlot nie pojadę:(

Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem.
Prywatna wiadomość 

~~Ano.
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 22:24  
CYTAT
Czujecie, moi rodzice, OBYDWOJE mają prawko na motocykl umiech, ja dopiero będę robić, więc na zlot nie pojadę:(

To namów ojca albo matke umiech

~~jaroo
ff
Wysłany: 27 Lut 2009r. 22:34  
CYTAT
jaroo czym śmigasz ???

Yamaha XVS1100A - Tez wole spokojniejszą jazdę umiech

ff
Wysłany: 1 Marz 2009r. 09:22  
Uśmiałabym się gdyby pojechali good
Ale zapytam.

Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem.
Prywatna wiadomość 

~~batman
ff
Wysłany: 1 Marz 2009r. 13:18  
CYTAT
CYTAT

To masz czym kręcić - byle z głową.Miałem okazje przejechać się ( na tylnym siodle) na motocyklach Honda RR 900 i Suzuki GSX-R i raczej to nie dlamnie.Wole spokojniejsze maszynki.

tzn mialem dzwona na wylocie ze stw na jaminicy w lesie pod koniec wrzesnia br. "co cie nie zabije to wzmocni" do zobaczenia na sezonie. pozdro 600

~~Ano.
ff
Wysłany: 1 Marz 2009r. 16:31  
Jechałem dziś samochodem za trzema motocyklistami( motorowerzystami) ,jechali na simsonach a jeden z nich miał naszywke Motóry - ??? (chyba).Ciekawie to wyglądało,chyba sezon się zaczoł.

~~jaroo
ff
Wysłany: 1 Marz 2009r. 17:12  
Potwierdzam ! Motory to mocna grupa umiech Spotkalismy ich w Sandomierzu dzisiaj... Swoja droga tez bylismy na wycieczce ;)

~~RRJ
ff
Wysłany: 2 Marz 2009r. 16:48  
Dzisiaj właśnie z przerażeniem zaobserwowałem jak jeżdżą motocykliści.Trzech ich było.Kierowcy komentowali z niedowiezeniem ich jazdę.Mam nadzieję,że większość jednak zachowuje sie przyzwoicie na drodze.

~~jaroo
ff
Wysłany: 2 Marz 2009r. 17:40  
Coz... w kazdej "branzy" (kierowcy, lekarze, kosmonauci) trafiaja sie ŁOSIE umiech Nie mozna uogolniac. Sam jezdze i nie raz bylem swiadkiem wybrykow takich ze osobiscie mi sie za gosci wstyd robilo... Myslalem wtedy: znowu ludzie beda gadac ze motocyklisci to tacy czy owacy. Uogólnianie... ale fakt ze takie egzemplarze wyrabiaja złą opinię, bo na takie zwraca sie uwage. Nie chodzi mi tu o to co dzisiaj widziales, bo nie wiem co widziales (pewnie ktos dostal malpiego rozumu w pierwszych promieniach marcowego slonca). Zreszta to nie wazne. Chodzilo mi o takie sytuacje ogolem...

~~RRJ
ff
Wysłany: 2 Marz 2009r. 17:47  
A jechali jak wariaci.W takich sytuacjach rozumie sie znaczenie słów"dawcy organów".I zostańmy przy tym,że to marcowe słoneczko a nie brak wyobraźni.

ff
Wysłany: 3 Kwie 2009r. 23:49  

Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 10 Sie 2009r. 11:58  
Czy ktos z okolicy sie wybiera ?
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2009r. 22:03  
rok temu było zajebioza..gołe laski, picie.....jezykpolecam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Sie 2009r. 23:16  

Mniej brawury panowie... jeśli chcecie żyć.
"Miał trzy miłości, żonę dziecko i motocykl, ta ostatnia go zabiła"

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 10 Sie 2009r. 23:51  
Uważam że wypadki motocyklistów to nie tylko wina kierowców samochodów. Motocykl szybko się rozpędza i rzadko spotykam przepisowo jadącego motocyklistę.

Jadąc "7" nad morze często zdarza mi się taka sytuacja: patrzę w lusterko nic nie jedzie daje kierunek spoglądam drugi raz i nagle leci gość na ścigaczu, za moment znika. Nawet nie chcę myśleć ile jechał. Nie uważam ze była by to wyłącznie moja wina, ale najlepiej zrzucić to na kierowców samochodów.sciana

"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny
Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 19:28  
Temat dosc ogolny (motocyklowy) wiec przy okazji:

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Małej planowane jest na 25.04.2010 r.
Moze uda sie zebrac wieksza ekipe niz w zeszlym roku (kolo 30 motocykli) ;)

Wiecej info tu:
http://www.moto-friends-mala.pl
a lokalnie tu:
http://www.kmree(...)tml#9329

Niby jeszcze "chwila", ale warto wczesniej zaplanowac.

Dla niezdecydowanych kilka fotek z zeszlego roku:
http://www.kmree(...)tml#5546

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Komunikacja »