NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Komunikacja »
« 1 2 3 4 5 »
Motocykliści..,
ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 21:24  
Witam. Ja jeździłem w poprzednim sezonie Hondą VFR 750 i bardzo sobie ją chwaliłem, teraz mam suzuki gsx-r 750 K2. Planuje wybrac sie gdzies na jazde w sobote jak dalej tak ladnie bedzie swiecilo smiech2 A co do zlotu to najblizej jest w Sandomierzu pod koniec kwietnia z tego co sie orientuje, moze by sie wybral fajna ekipa smiech2

szkoda mi czasu żeby rozmieniać na drobne się, szkoda mi życia żeby rozmieniać na drobne je...
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Lut 2010r. 21:24  

szkoda mi czasu żeby rozmieniać na drobne się, szkoda mi życia żeby rozmieniać na drobne je...
Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 28 Lut 2010r. 21:24  
I jak tam ? Udalo sie cos nawinac ?
My dzisiaj zrobilismy troche km i po drodze calkiem sporo sprzetow mijalismy.

http://www.kmree(...)tml#9838

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Marz 2010r. 20:53  
wyjechalem w niedziele i nie mialem okazji zeby wiecej polatac bo po jakis 20 km szczelil mi napinacz ;/ mam nadzieje ze naprawie do nastepnego weekendu bo musze sie wybrac gdzies dalej zeby nabic troszke kilometrow umiech pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Marz 2010r. 21:14  
Igor czy to Ty ???

Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Marz 2010r. 12:36  
Tak to ja jezyk znamy sie? jezyksmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Marz 2010r. 14:05  
Ja współczuję wszystkim motocyklistom polskich dróg - bezpiecznie to nie jest...

Mieszkańcom oraz normalnym motocyklistom współczuję niektórych wieśniaków na motorach co nie znają umiaru w prędkości i hałasie.

Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Marz 2010r. 15:41  
to co sie teraz dzieje na tych drogach to jest masakra. Jazda samochodem to jeden wielki slalom a juz nie mowie o jezdzie motocyklem, ciekaw jestem czy miasto cos zrobi zeby sie poprawilo.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Marz 2010r. 15:58  
Hahaha widzisz Igorek umiech ja wiedziałam że to Ty umiech pozdrawiam

Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :)
Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 8 Marz 2010r. 08:24  
Kolejna impreza:
http://zlotbojanow.prv.pl/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2010r. 19:00  
Znacie jakiegos dobrego mechanika motocyklowe w stalowej woli lub okolicy ??

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Marz 2010r. 19:25  
Mogę Ci polecić Tykę z Niska za szpitalem 693 059 182

Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2010r. 19:58  
Cziken z Krasnego Stawu jest najlepszy poczytaj na forum http://www.fireblade.pl/

Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 10 Marz 2010r. 09:03  
W okolicy to chyba tylko Tyka, Gabys i Złoty (o ile ten ostatni jeszcze funkcjonuje).

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Marz 2010r. 11:59  
CYTAT
W okolicy to chyba tylko Tyka, Gabys i Złoty (o ile ten ostatni jeszcze funkcjonuje).

Chyba Gapys umiech w Tarnobrzegu tez coś działają i w Sandomierzu ( tu obok przejazdu).

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Marz 2010r. 15:46  
Chętnie dołączyłbym do Was, kupując jakiś sprzęt. Ale patrząc na stan naszych dróg, na brak szybkich dróg, na liczbę pijanych kierwców, na liczbe kierowców którzy kupili prawo jazdy - szczerze podziekuję a Was podziwiam.

Pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 10 Marz 2010r. 18:50  
CYTAT

Chyba Gapys umiech

Byc moze. Ja nie wiem - raz pisza ludzie tak a raz tak. Nie znam goscia wiec kopiowalem z innego forum. Wiem o nim tylko ze jest za drogi - tez z opowiadan. Niech sie wypowie ktos kto mial z nim do czynienia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Marz 2010r. 21:38  
CYTAT
CYTAT

Chyba Gapys umiech

Byc moze. Ja nie wiem - raz pisza ludzie tak a raz tak. Nie znam goscia wiec kopiowalem z innego forum. Wiem o nim tylko ze jest za drogi - tez z opowiadan. Niech sie wypowie ktos kto mial z nim do czynienia.

Dokładnie sie z toba zgadzam umiech konkretnie mnie interesuje, ile moge zapłacic u Gapysa za wymiane napinacza, oleju, filtra, i zrobieniu regulacji??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Marz 2010r. 21:40  
[cytat]Chętnie dołączyłbym do Was, kupując jakiś sprzęt. Ale patrząc na stan naszych dróg, na brak szybkich dróg, na liczbę pijanych kierwców, na liczbe kierowców którzy kupili prawo jazdy - szczerze podziekuję a Was podziwiam.

Pozdrawiam[/cytat/]

Jezeli chcesz kupowac jakies moto to chetnie polecam bo jazda motocyklem to niezapomniane przezycie i tu nie patzy sie na to wszystko co ty wymieniles tylko tutaj chodzi o pasje

Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 11 Marz 2010r. 16:08  
CYTAT
[...]konkretnie mnie interesuje, ile moge zapłacic u Gapysa za wymiane napinacza, oleju, filtra, i zrobieniu regulacji??

To moze wystarczy zadzwonic i zapytac ? ;) Numer to chyba nie problem... a jesli to da sie zalatwic raczej.
Wiem tylko, że kiedyś za wymianę oleju i filtra (i chyba jakies tam regulacje) zaśpiewał kumplowi tyle ile wołają w serwisie w Jaśle (WMW MotoCenter - tfu !!!). A Jasło do tanich nie należy... (bardzo delikatnie mówiąc).

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 12 Marz 2010r. 08:28  
Złoty robi tylko znajomym .Gabys stary mechanik więc sie ceni ,z takimi prostymi wymianami jedź do tyki z tym da sobie rade uśmiech.Bardziej skomplikowane naprawy to albo złoty albo serwis w Tarnobrzegu .Pzdr.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Marz 2010r. 14:27  
Dałem wreszcie do Gapysa bo oprócz wymiany oleju i napinacza to jeszcze ma zrobic ogolny przeglad motocykla i co bedzie trzeba to powymienia a Tyka z tego co wiem to w takich wiekszych naprawach nie bawi sie z plastikami. Dzieki wam za rady co do mechanikow i do zobaczenia na drodze smiech2

Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 19 Marz 2010r. 23:15  
I jak tam maszyna ? Pytam bo slyszalem ze pan Gapys podupadl na zdrowiu... w zwiazku z tym przestoj w pracy (co zrozumiale).

Tak wiec nie chce Cie wkurzac, ale jutro pogoda ma byc fantastyczna umiech Rozumiesz... ;)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2010r. 16:30  
CYTAT
I jak tam maszyna ? Pytam bo slyszalem ze pan Gapys podupadl na zdrowiu... w zwiazku z tym przestoj w pracy (co zrozumiale).

Tak wiec nie chce Cie wkurzac, ale jutro pogoda ma byc fantastyczna umiech Rozumiesz... ;)

Właśnie też się dowiedziałem że pan Gapys w szpitalu jest ale dalej robi młodszy pomocnik jego umiech też facet jest konkretny. Fakt faktem spowolnilo mu prace ale z tego co się zorientowałem to moto bede mial dopiero początkiem kwietnia zdegustowany szlak mnie juz trafia widząc taka ładna pogode i jedyne narazie pozostaje mi wskoczyc do kogos jako pasażer jezyk ale jakos musze wytrzymac. Ale jak tylko odbiore "gadzine" to sobie odbike te zaległe dni umiech pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

JFK
JFK
JFK
ff
Wysłany: 26 Marz 2010r. 20:47  
Tak troche z innej beczki:
http://www.youtu(...)z1fK6NVo

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Marz 2010r. 06:52  
Witam Wszystkich Motocyklistow ze Stalowej Woli i okolic.Kiedys mieszkalem w Stalowej Woli i w 1999 roku jezdzilem na czerwonym chopperze Suzuki Intruder 800,parkowal na parkingu vis a vis Budynku Strazy Pozarnej.Nadal jezdze motocyklem,i wiem ze jeszcze dlugo sie tym bede bawilumiechPozdrowienia dla Wszystkich Motocyklistow i zycze udanego sezonu.A jak Wam sie podoba ten Cruiser? Moze nie dlugo pokaze sie juz na ulicach Stalowej Woli.
http://img59(...)c292.jpg

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Komunikacja »