NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »
gaz rozweselający u dentysty,
ff
Wysłany: 13 Cze 2014r. 21:12  
Ile kosztuje znieczulenie podtlenkiem azotu w Stalowej Woli u dentysty. Ktoś korzystał z tej formy znieczulenia u dentysty, pomaga czy nie pomaga w przełamaniu strachu przed dentystą.

Moderowano przez: zubrstw

Przeniesiono do odpowiedniego działu

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Cze 2014r. 21:12  

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Cze 2014r. 21:44  
Miałem dwie operacje robione tak w lublinie parę lat wstecz. Do ceny doliczyć musiałem maskę silikonową której używałem dwa razy, nie wiem jak u nas. Pomóc akurat pomogło ale w pewnym momencie udzieliło się dentyście i zabieg trwał 40 minut dłużej niż miał. Taki głupi jaś, ale ważne by oprócz gazu dostać pod koniec przeciwbólowy zastrzyk bo jest kopniak po otrzeźwieniu

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2014r. 21:46  
Nie wiem po co tak kombinowaćsmiech2 przecież normalne znieczulenie w dzisiejszych czasach nie boli...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Cze 2014r. 22:07  
~~jajajajaja normalne tz. jakie? zastrzyk, żel??? A wyobraz sobie że są na świecie ludzie na których nie działa znieczulenie, a tym bardziej środki przeciwbólowe. Nie wierzysz? zapraszam na priv chytry

Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2014r. 08:19  
Witajumiech Z tego co opowiadała mi koleżanka to gaz rozweselający mają w Ortomixie obok Ballady i w Multidencie, ale musiałbyś zadzwonić i dokładniej się dopytać.
Pozdrawiam i życzę jak najmniej bólu umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 14 Cze 2014r. 09:32  
CYTAT
~~jajajajaja normalne tz. jakie? zastrzyk, żel??? A wyobraz sobie że są na świecie ludzie na których nie działa znieczulenie, a tym bardziej środki przeciwbólowe. Nie wierzysz? zapraszam na priv chytry

skoro takumiech to zadzwoń może do Multidentu jak ktoś wyżej napisał umiech Tam jest zawsze wesoło nawet bez znieczuleniasmiech2

Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Zdrowie i uroda »