|
|
|
Ile kosztuje znieczulenie podtlenkiem azotu w Stalowej Woli u dentysty. Ktoś korzystał z tej formy znieczulenia u dentysty, pomaga czy nie pomaga w przełamaniu strachu przed dentystą.
Moderowano przez: zubrstw Przeniesiono do odpowiedniego działu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miałem dwie operacje robione tak w lublinie parę lat wstecz. Do ceny doliczyć musiałem maskę silikonową której używałem dwa razy, nie wiem jak u nas. Pomóc akurat pomogło ale w pewnym momencie udzieliło się dentyście i zabieg trwał 40 minut dłużej niż miał. Taki głupi jaś, ale ważne by oprócz gazu dostać pod koniec przeciwbólowy zastrzyk bo jest kopniak po otrzeźwieniu
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie wiem po co tak kombinować przecież normalne znieczulenie w dzisiejszych czasach nie boli...
|
|
|
|
|
~~jajajajaja normalne tz. jakie? zastrzyk, żel??? A wyobraz sobie że są na świecie ludzie na których nie działa znieczulenie, a tym bardziej środki przeciwbólowe. Nie wierzysz? zapraszam na priv
Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
|
|
Witaj Z tego co opowiadała mi koleżanka to gaz rozweselający mają w Ortomixie obok Ballady i w Multidencie, ale musiałbyś zadzwonić i dokładniej się dopytać.
Pozdrawiam i życzę jak najmniej bólu |
|
|
|
|
CYTAT ~~jajajajaja normalne tz. jakie? zastrzyk, żel??? A wyobraz sobie że są na świecie ludzie na których nie działa znieczulenie, a tym bardziej środki przeciwbólowe. Nie wierzysz? zapraszam na priv skoro tak to zadzwoń może do Multidentu jak ktoś wyżej napisał Tam jest zawsze wesoło nawet bez znieczulenia |
|