|
|
|
Mieszkańcy co sądzicie o smrodzie wydobywającym się z oczyszczalni w godzinach nocnych czy jest to legalne
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Mieszkam daleko to nie czuję ale ciekawe jak oddadzą nową galerie to zapachy będą też umilać zakupy klientom?Inwestor może chce stworzyć"swojskie zapachy"w budowanej galerii żeby ściągnąć mieszkańców wielowsi?
|
|
|
|
|
W lato czasem zalatują zapachy z wysypiska. Mimo, że daleko to czasem doleci. Co na to poradzić?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Mieszkam od urodzenie niedaleko oczyszczalni i zawsze w okresie letnim zalatuje, nic nowego. Wydaję mi się, że to naturalny czynnik, nieczystości+wysoka temperatur=smród
|
|
|
|
|
CYTAT Mieszkam od urodzenie niedaleko oczyszczalni i zawsze w okresie letnim zalatuje, nic nowego. Wydaję mi się, że to naturalny czynnik, nieczystości+wysoka temperatur=smród Odkąd zamontowano za ciężkie pieniądze filtry, smrodu miało nie być. Przez cały dzień smrodu nie ma, ale w okolicach godz. 20:00 smród jest codziennie. Ktoś się powinien tym zająć. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mieszkam od urodzenie niedaleko oczyszczalni i zawsze w okresie letnim zalatuje, nic nowego. Wydaję mi się, że to naturalny czynnik, nieczystości+wysoka temperatur=smród Odkąd zamontowano za ciężkie pieniądze filtry, smrodu miało nie być. Przez cały dzień smrodu nie ma, ale w okolicach godz. 20:00 smród jest codziennie. Ktoś się powinien tym zająć. Powolaj komisje, najlepiej sledcza, dlaczego g*wno smierdzi. |
|