|
![]() |
|
Witam. Którego z tych lekarzy polecacie jako lekarza rodzinnego:doktor Bieś, doktor Żerdecka czy doktor Sienkiewicz?Dziękuję za podpowiedzi.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
dr Żerdecką odradzam
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
![]() |
|
Sienkiewicz zdecydowanie odradzam, kiedyś jak do niej przyszłam pokazywała mi zdjęcia swojego syna oraz opowiadała historie na jego temat.... jakby mnie to interesowało, na kawke do niej nie przyszłam tylko z konkretnym problemem
|
|
|
![]() |
|
Właśnie, dr. Sienkiewicz źle mi się kojarzy. A dr. Bieś? Doktor Żerdecką niektórzy chwalą
|
|
![]() |
|
chwalą bo przepisze Ci leki jakie chcesz....ale do badania się nie kwapi
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
![]() |
|
Widzę, że przychodnia na edukacji
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Widzę, że przychodnia na edukacji
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Doktor Krawczyk wesoła to fakt, ale jak leczy? Tak, przychodnia na edukacji. Lata chodziłem do ambulatorium, ale lekarze tam przyjmujący to obraz nędzy i rozpaczy. Tam nic przez te lata nie zmienia się, lekarze w ogóle łaskę robią że przyjmą, dlatego ja juz Im dziękuję
|
|
![]() |
|
Też nie polecam Sienkiewiczowej !!!!!!! Wpuszczała przede mną swoich znajomych starych dziadków ;/.. nie mówiąc już o tym, że dziewczyn nie lubi. Jestem teraz u Wrońskiej i jestem zadowolona.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Doktor Krawczyk wesoła to fakt, ale jak leczy? Tak, przychodnia na edukacji. Lata chodziłem do ambulatorium, ale lekarze tam przyjmujący to obraz nędzy i rozpaczy. Tam nic przez te lata nie zmienia się, lekarze w ogóle łaskę robią że przyjmą, dlatego ja juz Im dziękuję Ja jestem zadowolona z P. Krawczyk. Jak trzeba daje skierowania na wszystkie badania, czeka się max jeden dzień. Pacjentów ma dużo, więc chyba jest ok ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Do doktor Żerdeckiej możecie chodzić jeśli jesteście bezrobotni lub na emeryturze i macie czas, aby godzinami siedzieć w kolejce.
Ja nie idę do lekarza aby porozmawiać o tym co jadłam na obiad, gdzie byłam na wakacjach itp. Wizyta trwa długo, a kolejka rośnie. Zdecydowanie polecam dr Biesia. Pomimo, że czytałam negatywne opinie na jego temat to ja jestem zadowolona. Konkretny i rzeczowy i zawsze mnie wyleczył. Ważne jest też to, że nie zapisuje od razu antybiotyku. Jak dla mnie jedyny minus-nie jest zbyt chętny do wypisywania skierowań na badania. Poza tym ok. |
|