|
|
|
Jak w temacie.Wypowiadacie się jak miło jest u Piłat,mysle,że warto napisać o innych,bo każdy ma wybór i jak iść po poradę do lekarza to raczej do kogoś kto miło i konkretnie zajmie się pacjentem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Która/y Piłat Jest ich co najmniej 4
|
|
|
|
|
Izabela Piłat - dermatolog. Fakt, takich lekarzy brakuje. Ja osobiście drugiego takiego nie spotkałem, może mam pecha.Trafiam raczej na same miernoty, ostatnio Janik, szok.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Ja dopiszę Bożenę Nowak- pulmonolog. Bardzo mila i przyjemna kobieta, bez znaczenia czy przyjmuje w prywatnym gabinecie czy w przychodni, zawsze ten sam wysoki poziom.
|
|
|
|
|
Dodam Adamczyka, mruk, mało mówi ale konkretnie pomógł żonie w czasie ciąży.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Piotr Olechowski - ortopeda
|
|
|
|
|
Pani Bożena Nowak - pulmonolog i Pani Małgorzata Starnawska - laryngolog; obie Panie bardzo profesjonalne w tym co robią.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Joanna Silska - lekarz rodzinny, przyjmuje "u Goli". A opinie na jej temat można znaleźć w google.
|
|
|
|
|
P. Zajączkowski - ginekolog, B. Wodka - Micał - pediatra, D. Węgiel - Chciuk - lekarz rodzinny, H. Pieprzny - dermatolog, G. Mączka - endokrynolog - wszyscy nie tylko kompetentni i pomocni, ale przy tym bardzo mili i uprzejmi
|
|
|
|
|
Pani Elwira Piłat - okulista, Rajmund Chmielewski - pediatra
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
dr Gola - reumatolog i dr Bartoszek - ortopeda. Obaj bardzo mi pomogli.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
dla mnie najlepszymi lekarzami, z najlepszym podejściem do pacjenta sa dr.Kiszka- gastrolog i dr.Ciesielska- reumatolog.
|
|
|
|
|
Zgadzam sie co do doktora Kiszki.Dodam jeszcze doktor Bryniak z przychodni w Turbii i neurolog z Sandomierza -doktor Łabudzka.
|
|
|
|
|
dla mnie najlepszym lekarzem to pani Wrońska pediatra
|
|
|
|
|
jak dla mnie od 16-stu lat najlepsza p.Kozioł
|
|
|
|
|
A ja polecam wszystkim doktor Giebułtowicz-pediatra na Staszica..Super babka..Zawsze pomaga i nikomu nie odmawia pomocy..
|
|
|
|
|
ja polecam pania dr.WĘGIEL CHCIUK to jest naprawde lekarz z powołania doradzi i oczywiscie dobrze zajmnie sie pacjentem a oststnio moim synkiem i naprawde w szpitalu podali leki takie które niepowinny być brane a dr chciuk pomogła i dziekuje jej bardzo za to,przynajmniej dziecko zdrowe i nie cierpi.
|
|
|
|
|
pani dok.Piłat[dermatolog],dok.Wodka-Micał[pedriatra],dok.Piłat[okulista],dok.Siudym-Sołtysik[stomatolog],dok.Lorkowska[ginekolog],dok.Abratowski[ortopeda].
|
|
|
|
|
A ja polecam dr.Cisek-przyjmuje obok Katarzynki-alergolog i jeszce kilka specjlizacji-konkretna i zawsze pomocna
|
|