Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Anek29A nie mówiłem hehehe. A Ty pewnie co dzień zmieniasz operatora? Taki rarytas hohoho Widać żeś nie kumaty, albo nie umiesz czytać. Jeśli masz neostradę to wystarczy wylogować się i zalogować i już masz inne IP, ale co ja będę Ci pisała jak i tak tego nie zrozumiesz tu głupoty piszesz..IP ma komputer który loguje się, za który płacisz czynsz za internet..od 2015 internet ma byc ogólnodostepny w elektryczznoći, wówczas bedzie kainegrigen... pozdrawiam, i nie obrażaj nikogo...bo cie zwiną moi koledzy z fachu..papapapa Hahahaaa, następny mądrala, a ja Ci mówię że wystarczy tylko rozłączyć się z internetem i połączyć ponownie i już mam inne IP. Ktoś się tu niedouczył proponuję abyś Ty się też douczył(a) no więc wygląda to tak: przydzielonie IP jest stałe Ip modemu jest stałe ......... brama ...........itp ale na zewnątrz dostaje się losowe IP ......dynamicznie przydzielane. i tak oto każdy z was ma rację50% zachęcam do doinformowania się w TP sa i w internecie Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
@gb74 nie masz racji, IP w neostradzie przydzielane jest losowo, ale owszem brama i dnsy sa stale, TP przez rok archiwizuje wszystkie IP. Wiec, jeżeli myślisz ze cos napiszesz rozłaczysz sie, zmienisz IP to Cie nie zlapia? to jestes w bledzie.
PS. JAK MNIE ZLAPIA TO BEDE SIE TLUMACZYL ZE MI SIE NA WIFI WLAMALI. Podjechali czarnym golfem RNI pod dom i sie wlamali. W Polsce nie ma obowiązku zabezpieczania sieci Wi-Fi wiec mi weszli legalnie bo nie zabezpieczylem;] |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT @gb74 nie masz racji, IP w neostradzie przydzielane jest losowo, ale owszem brama i dnsy sa stale, TP przez rok archiwizuje wszystkie IP. Wiec, jeżeli myślisz ze cos napiszesz rozłaczysz sie, zmienisz IP to Cie nie zlapia? to jestes w bledzie. Anek29 nie miał(a) problemu z archiwizacją tylko z dynamicznym losowym przydziałem IP z tego co wiem to chyba administrator musi przechowywać takie różne dane 5 lat?(czy to się zmieniło) Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT PS. JAK MNIE ZLAPIA TO BEDE SIE TLUMACZYL ZE MI SIE NA WIFI WLAMALI. Podjechali czarnym golfem RNI pod dom i sie wlamali. W Polsce nie ma obowiązku zabezpieczania sieci Wi-Fi wiec mi weszli legalnie bo nie zabezpieczylem;] no właśnie w Polsce nie ma tego obowiązku za to jest fajna stronka dzięki której IP można zmienić na takie "zagramaniczne" " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
wlaasnie, w Polsce jest prawo represyjne a tu nie ma takiego obowiazku??
Trzeba to sprostowac!! Piszmy petycje do naszych lokalnych parlamentarzystow! I tez do radnych, niech zrobia prawo lokalne o obowiazku do obowiazku Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
"Sylwester" był wspaniały...
|
|
|
|
|
a gdzie w tym wszystkim De gusto ?
Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |