~~Heros | |
|
|
Byłam mile zaskoczona zmianą wystroju lokalu. Polecam dla niepalących
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Klara | |
|
|
Smaczne jedzonko, ja jadłam makaron Penne coś tam, ale było smaczne, polecam. Coś w końcu na kształt prawdziwej restauracji. Ceny przyzwoite. Minus (plus) knajpy to taki że jest zakaz palenia.
|
|
|
~~Gołąbeczek | |
|
|
A kto w tych czasach pali, chyba sami samobójcy?
|
|
|
~~carveze de nec | |
|
|
fajne włoskie żarcie
|
|
|
~~,,,,,,,,,,, | |
|
|
no i w koncu restauracja z calkowitym zakazem palenia brawoo
|
|
|
~~Madzia | |
|
|
Dla rodzinki z dziećmi- bo się nie pali, ok. Dla wytrawnego barowicza który "kurzy faje"- NIE!!! I to mi się podoba. Zajefista , można napisać dużymi literami RESTAURACJA.
|
|
|
~~Sergio | |
|
|
A jakie ceny?
|
|
|
~~tdk | |
|
|
a gdzie to jest?
|
|
|
~~LIVE | |
|
|
100% restauracja. Pozdrawiam właścicieli lokalu. Bylismy 3 dni temu, i jestesmy zachwyceni. Same OHY i AHY...))
|
|
|
~~Sivargio | |
|
|
Dobra knajpa, ja byłem, jadłem schabowego. zajebisty
|
|
|
~~mmm | |
|
|
a co tam takiego dobrego dają?
|
|
|
~~glue | |
|
|
hehehe moze i restauracja wporzo, ale palic nie mogę.
|
|
|
~~@@@ | |
|
|
zapal se pod piecem
|
|
|
~~@@@ | |
|
|
CYTAT Dobra knajpa, ja byłem, jadłem schabowego. zajebisty Ile kosztuje schabowy z ziemniakami i surówką(kompletne danie) |
|
|
~~Seriozaaaa | |
|
|
RESTAURACJA!!!
|
|
|
~~sINIA | |
|
|
CYTAT CYTAT Dobra knajpa, ja byłem, jadłem schabowego. zajebisty Ile kosztuje schabowy z ziemniakami i surówką(kompletne danie) Więcej jak 20 zeta nie zapłacisz... |
|
|
~~@@@ | |
|
|
To taniej niż w biesiadzie
|
|
|
~~Cio | |
|
|
Te Makarony mnie intrygują....
|
|
|
~~Joaś | |
|
|
Nie wiem dokładnie o co chodzi? I czemu tak jest?
|
|
|
~~Stanisław | |
|
|
Byłem. Zjadłem "schabowego" i dodatki...Fajny Klimat, muzyka francuska, jest ok.
|
|
|
~~marta | |
|
|
byłam:
jedzenie 5 ceny 4 wystrój 6 muzyka 2 ( ta sama płyta w kółko- m. in.Rynkowski) obsługa 1!!!! (zero profesjonalizmu) reasumując: jak mi się zachce makaronu to tam jeszcze zaglądnę ale przekonajcie się sami ;) |
|
|
~~marta | |
|
|
i proszę Was nie zamawiajcie w knajpie schabowego, w większości restauracji będzie tani i zjadliwy, i nie sposób żeby to danie było wyznacznikiem jakości lokalu i jego usług
|
|
|
~~Julka | |
|
|
CYTAT byłam: jedzenie 5 ceny 4 wystrój 6 muzyka 2 ( ta sama płyta w kółko- m. in.Rynkowski) obsługa 1!!!! (zero profesjonalizmu) reasumując: jak mi się zachce makaronu to tam jeszcze zaglądnę ale przekonajcie się sami ;) Zacznijmy od 1-6. a Rynkowski nigdy nie leciał. Nigdy. |
|
|
~~Cisia | |
|
|
Kocham...De Gusto!!!
|
|
|
~~Susi | |
|
|
CYTAT Byłam mile zaskoczona zmianą wystroju lokalu. Polecam dla niepalących Super Knajpka!!! |
|
|