|
|
|
Ogródek dalej będzie ten sam czy nie ??
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Aga | |
|
|
Pyszne jedzonko. Mniam
|
|
|
~~Salatka | |
|
|
CYTAT i proszę Was nie zamawiajcie w knajpie schabowego, w większości restauracji będzie tani i zjadliwy, i nie sposób żeby to danie było wyznacznikiem jakości lokalu i jego usług ??? To Ty widocznie jadłaś jednego schabowego u "babci Zosi". Schabowy, a schabowy to jest różnica |
|
|
~~Zbyszko1410 | |
|
|
CYTAT CYTAT byłam: jedzenie 5 ceny 4 wystrój 6 muzyka 2 ( ta sama płyta w kółko- m. in.Rynkowski) obsługa 1!!!! (zero profesjonalizmu) reasumując: jak mi się zachce makaronu to tam jeszcze zaglądnę ale przekonajcie się sami ;) Zacznijmy od 1-6. a Rynkowski nigdy nie leciał. Nigdy. Witam, ja mam podobne odczucia co ~marta - wystrój rewelacja, smaczne jedzonko (chociaż długo czekałem), obsługa - brak słów... , a co do muzyki to ja też słyszałem tam 3 razy jedną pioseneczkę R.Rynkowskiego I jeszcze jedno co mnie niemiło zaskoczyło to bardzo kiepska kawa - cienka jak żurek! Pozdrawiam |
|
|
~~kasiulka | |
|
|
Nie sztuką jest zrobić makaron czy odwalić lokal, sztuką jest zrobić tak, żeby lokal miał to coś, to coś czego brakuje większości knajp w Stalowej
|
|
|
~~Andrzej | |
|
|
A czy właścicielką jest nadal ta "przemiła" czerwona pani?
|
|
|
~~Seniorina | |
|
|
Bardzo klimatyczny lokalik. Dobra kuchnia, obsługa jak w kazdej restauracji, muzyka jak muzyka. "Dicha" przecież nie zapuszczą
|
|
|
~~Śpioch | |
|
|
No No Noooooo stylowa restauracja. W końcu coś stylowego
|
|
|
~~nanaaaaaaaaaa | |
|
|
CYTAT A czy właścicielką jest nadal ta \"przemiła\" czerwona pani? . nie teraz włascicielem tego lokalu jest własciciel Arkadii
|
|
|
~~hrwoop | |
|
|
Tam nie można palić papierosów. Ja jestem zaaaaaaa
|
|
|
~~hej | |
|
|
a kucharzem jest ponoć syn własciciela i skoro piszecie, że jedzonko takie pyszne to chyba tym się powinien zająć, bo dj-em jest beznadziejnym.
|
|
|
~~Sio na budę | |
|
|
CYTAT a kucharzem jest ponoć syn własciciela i skoro piszecie, że jedzonko takie pyszne to chyba tym się powinien zająć, bo dj-em jest beznadziejnym. Mądrala się znalazł co to na muzyce się zna...buahahahaha |
|
|
~~Balance | |
|
|
Dużo przestrzeni, Dużo swiatła, ładny wystrój. W skali od 1 do 10 dam 8pkt. Warto się wybrać z dziećmi bo jest zakaz palenia
|
|
|
~~Zosia | |
|
|
Moje oceny w skali od 1 do 10:
Wystrój:9 Jedzenie:7 Ceny:8 Klimat:8 Czystość:9 Obsługa:8 Muzyka:8 |
|
|
~~Siorka | |
|
|
Widać że obsługa ma jakieś pojęcie, a nie tak jak w większości lokali zatrudniają dzieci co to nawet nieść tacy nie potrafią.
|
|
|
~~LHW | |
|
|
Super Restauracyjka, ale szkoda że palić nie można
|
|
|
~~Jessica | |
|
|
CYTAT Super Restauracyjka, ale szkoda że palić nie można I bardzo dobrze, niech wprowadzą w końcu całkowity zakaz w lokalach , tak jak to jest w cywilizowanych krajach. Popieram decyzję właścicieli. |
|
|
~~BGBG | |
|
|
DOKLADNIE JA TEZ SIE ZGADZAM Z TYM ZEBY NIE WOLNO BYLO PALIC W PUBACH
|
|
|
~~Santa Monica | |
|
|
No to muszę niebawem się tam udać
|
|
|
~~Inwestycja | |
|
|
Byłam tam dzisiaj na pierożkach. Polecam. Warto.
|
|
|
~~Hlm | |
|
|
To już tam jest otwarte?
|
|
|
~~kuski | |
|
|
mmm pierozki?? a po ile mozna wiedziec??
|
|
|
~~Student | |
|
|
Z tego co się orientuję, to ceny nie są wygórowane
|
|
|
~~lol:) | |
|
|
zna ktoś numer do restauracji?
|
|
|
|
|
|
mam numer rezerwacji 0 790 871 709.
Pyszny jest sandacz w sosie śmietanowo-cebulowym. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|