NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »
«« « ... 3 4 5 6 7 8 9 »
Tawerna - teraz De gusto, Opinie...
~~obserwator
ff
Wysłany: 23 Marz 2009r. 13:28  
Najpierw się naucz \"niemoto\" pisać po polsku, a potem pogadamy, jak wpieprzałeś \"ruskie\" w barze mlecznym za 1,68, to teraz filozofujesz?sciana[/cytat]
a ty nie moto co taki zabogacony jestes ze nie smakuja pierogi z baru mlecznego za 1,68 ? jak by ci bida do dupu zagladnela to jeszcze bys prosil o takie pierogi za 1,68.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 23 Marz 2009r. 13:28  

~~marekk
ff
Wysłany: 24 Marz 2009r. 00:15  
CYTAT
A ty co? Zapyziały synalek szefunia czy co? zaklopotany
pewnie tak albo sam szef bo oni napewno by pierogow za 1,68 nie zjedli a pewnie w tym de gusto nie ma lepszych niz w barze mlecznym wykrzyknik

~~lol:)
ff
Wysłany: 24 Marz 2009r. 00:19  
Mówicie o tym barze mlecznym - Kaprys? Jak tak to nie dobre mają tam pierogi jezyk Ale jest jeszcze bar mleczny na popiełuszki (?) od policji prosto na jubilat. Tam mają świetne pierogi, tak samo jak w barze miasto w centrum stalowa wola jezyk

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 24 Marz 2009r. 00:27  
....a w Barze Miasto to niby ska mają? Nie wiesz? Z tego baru za halą po schodkach...zresztą te same pierogi są do kupienia w sklepach Pyzary..toć łon lepi....cool girl

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 24 Marz 2009r. 00:31  
...a swoją drogą to już wolę zjeść te pierogi w Kaprysie jak w tym tym barze,zwłaszcza,że wiadomo jak się takie towary przewozi....jak leci...i jak co na tym leży to już trudnocool girl

Prywatna wiadomość 

~~kolo
ff
Wysłany: 24 Marz 2009r. 00:31  
na popieuszki ten bar mleczny to chyba rawiola sie nazywa ale tam sa luxs pierogi i nie dlugo sie czeka. "na pewno nie 30 minut jak w de gusto" wypowiedz przed mowcyok ok

~~lol:)
ff
Wysłany: 24 Marz 2009r. 00:34  
Bar Miasto jest Pyzary więc nie ma co się dziwić anulkaumiech

ff
Wysłany: 24 Marz 2009r. 01:00  
...ten bar za halą również jego...więc nie ma co się dziwić...tak tam pusto i ponuro , że pierogi z nudów kleją good a potem po swoich sklepach i barach wozi....przecież wiem cool girl

Prywatna wiadomość 

~~Jur
ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 01:44  
Gdybym była młoda to zrobiła bym sobie tam wesele...
60, 70 miejsc w zupełności by mi wystarczyło...
smiech2

~~taka jedna
ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 08:02  
Ja to z całego serca podziwiam tego kogoś kto w takim okresie jak ten, w którym ludzie pracę tracą, ktoś wkłada taką kasę w nie swój na dodatek lokoal... Piszecie że sam właściciel z kelnerkami siedzi umiech - czysta ekonomia umiech Ale powodzenia.ok

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 21:57  
Nie zaniżać poziomu ! Wątek został wyczyszczony z postów nei na temat.

Prywatna wiadomość 

~~taka jedna
ff
Wysłany: 29 Marz 2009r. 23:04  
jak nie na temat? normalna ocena sytuacji.

~~Kamila
ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 13:37  
CYTAT
A tam są jakieś zamknięte imprezy? Bo kiedyś szłam ze znajomymi po 2-giej w nocyumiech i była jakaś mała impreza, a drzwi były zamknięte?
TO SYNEK WŁAŚCICIELA ROBI SOBIE MAŁĘ "trawaj priwe" MÓWIŁA MI ZNAJOMA.cool girl

~~Lecho
ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 13:42  
CYTAT
Byłem tam na browarku. to dobrze ze pracuje tam Pani Beata, bo jest super babeczka, zna się na rzeczyumiech))
A na jakiej "rzeczy" ta pani się zna? Sprawdziłeś?jezyk

~~Zyta
ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 13:44  
CYTAT
Zawsze była TAWERNA, więc dlaczego DE Gusto? Dlaczego?placze
A podobnie jak z "Pokusą" Była zawsze pokusa a teraz nazwali "sMARKATO"

ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 13:57  
kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłużejcool girl

Prywatna wiadomość 

~~Dioda
ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 23:22  
CYTAT
kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłużejcool girl

Sierotko... 2 + 1 to było, ale nie tam, widocznie masz za mało latek by to pamiętać. A tak w ogóle to piszesz brednie, bo właścicielem nie jest P.Pyzarazaklopotany

ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 23:51  
Wiesz co ci powiem - sama jesteś mARYSIĄ bez gąsek i bez piórka nawet - jakbyś czytała to byś wiedziała laleczko o co chodzi!!!!!!!!!

post -Zawsze była TAWERNA, więc dlaczego DE Gusto? Dlaczego?
moja odp. - kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże

twoj post -Sierotko... 2 + 1 to było, ale nie tam, widocznie masz za mało latek by to pamiętać. A tak w ogóle to piszesz brednie, bo właścicielem nie jest P.Pyzara

do czego on niby ma być??????????????????

-Bar Miasto jest Pyzary
-a w Barze Miasto to niby ska mają? Nie wiesz? Z tego baru za halą po schodkach...zresztą te same pierogi są do kupienia w sklepach Pyzary..toć łon lepi..
-...ten bar za halą również jego...więc nie ma co się dziwić...tak tam pusto i ponuro , że pierogi z nudów kleją

NO ZASTANÓW SIĘ KOBIETO!!!!! przeczytaj jeszcze raz i postaraj się zrozumieć!!!!!!!!!!

aha - czytaj wszystkie posty po kolei nie co piąty!!! potem napisz przepraszam za sierotkę bo jak narazie MAM RODZICÓW

Prywatna wiadomość 

~~Dioda
ff
Wysłany: 30 Marz 2009r. 23:59  
CYTAT
Wiesz co ci powiem - sama jesteś mARYSIĄ bez gąsek i bez piórka nawet - jakbyś czytała to byś wiedziała laleczko o co chodzi!!!!!!!!!
post -Zawsze była TAWERNA, więc dlaczego DE Gusto? Dlaczego?
moja odp. - kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże
twoj post -Sierotko... 2 + 1 to było, ale nie tam, widocznie masz za mało latek by to pamiętać. A tak w ogóle to piszesz brednie, bo właścicielem nie jest P.Pyzara
do czego on niby ma być??????????????????
-Bar Miasto jest Pyzary
-a w Barze Miasto to niby ska mają? Nie wiesz? Z tego baru za halą po schodkach...zresztą te same pierogi są do kupienia w sklepach Pyzary..toć łon lepi..
-...ten bar za halą również jego...więc nie ma co się dziwić...tak tam pusto i ponuro , że pierogi z nudów kleją
NO ZASTANÓW SIĘ KOBIETO!!!!! przeczytaj jeszcze raz i postaraj się zrozumieć!!!!!!!!!!
aha - czytaj wszystkie posty po kolei nie co piąty!!! potem napisz przepraszam za sierotkę bo jak narazie MAM RODZICÓW

Wszystko ok. tylko że my tu nie rozmawiamy o pierogach lepionych za halą, tylko o De Gusto, jak chcesz se pogadać o pierogach P. Pyzary, z Kaprysu, czy skad kolwiek to otwórz sobie stronkę np. Najlepsze pierogi w mieściemlotek

ff
Wysłany: 31 Marz 2009r. 00:03  
NO A JAK MYŚLISZ DO CZEGO TO BYŁO - "kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże"
oczywiste chyba,że do DE GUSTO!!
...ale jak widzę to ty masz za mało latek żeby wiedzieć jakie nazwy nosił ten lokal wcześniej....cool girl a jakbyś dokładnie przeczytała to temat pierogów zaczął się znacznie wcześniej i nie ja go zaczęłam
i jak już wspomniałam MAM RODZICÓW

Prywatna wiadomość 

~~Dioda
ff
Wysłany: 31 Marz 2009r. 00:08  
CYTAT
NO A JAK MYŚLICZ DO CZEGO TO BYŁO - \"kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże\"
oczywiste chyba,że do DE GUSTO!!
...ale jak widzę to ty masz za mało latek żeby wiedzieć jakie nazwy nosił ten lokal wcześniej....cool girl a jakbyś dokładnie przeczytała to temat pierogów zaczął się znacznie wcześniej i nie ja go zaczęłam
i jak już wspomniałam MAM RODZICÓW

Oj ANULKA Ty widze się strasznie nudzisz, bo pełno Cię na forum... Rozumki wszystkie pozjadałaś czy co?uśmiech

ff
Wysłany: 31 Marz 2009r. 00:23  
oj wiesz nie postradałam rozumku.....i nie czepiam się nikogo jak ty jeśli nie mam powodu a tym bardziej nie czytam dokładnie..... no już bynajmniej całymi postami nie cytuje jeśli nie mam nic do dodaniacool girl

Prywatna wiadomość 

~~Dioda
ff
Wysłany: 31 Marz 2009r. 00:38  
CYTAT
oj wiesz nie postradałam rozumku.....i nie czepiam się nikogo jak ty jeśli nie mam powodu a tym bardziej nie czytam dokładnie..... no już bynajmniej całymi postami nie cytuje jeśli nie mam nic do dodaniacool girl

Naucz sie czytać "Suonko" bo nie napisałam że postradałas , tylko pozjadałaś, no ale, skoro postradałas to juz nie moja "broszka" heheh.nie wiem

ff
Wysłany: 31 Marz 2009r. 00:40  
jak już wyżej napisałam wyżej bez cytowania się mogę obejść....nie to co Ty - jakbyś posta nie wcisnęła cytując ciekawe ile wyrazów by ci zostało ....ale jesteś urocza....Dioda - zaświeć w końcu i oślep mnie swym ideałem....

a "postradać rozum" jak i zarówno "pozjadać rozum" ma to samo znaczenie a gdybyś nie wiedziała na drugi raz poszukaj sobie choćby w goglusiachcool girl

Prywatna wiadomość 

~~Dioda
ff
Wysłany: 31 Marz 2009r. 00:49  
//moderowano
nie na temat

«« « ... 3 4 5 6 7 8 9 »

NawigacjaStart » Forum » Rozrywka, Kultura, Sztuka » Po godzinach - Restauracje, Kawiarnie, Dyskoteki »