~~obserwator | |
|
|
Najpierw się naucz \"niemoto\" pisać po polsku, a potem pogadamy, jak wpieprzałeś \"ruskie\" w barze mlecznym za 1,68, to teraz filozofujesz?[/cytat]
a ty nie moto co taki zabogacony jestes ze nie smakuja pierogi z baru mlecznego za 1,68 ? jak by ci bida do dupu zagladnela to jeszcze bys prosil o takie pierogi za 1,68. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~marekk | |
|
|
CYTAT A ty co? Zapyziały synalek szefunia czy co? pewnie tak albo sam szef bo oni napewno by pierogow za 1,68 nie zjedli a pewnie w tym de gusto nie ma lepszych niz w barze mlecznym
|
|
|
~~lol:) | |
|
|
Mówicie o tym barze mlecznym - Kaprys? Jak tak to nie dobre mają tam pierogi Ale jest jeszcze bar mleczny na popiełuszki (?) od policji prosto na jubilat. Tam mają świetne pierogi, tak samo jak w barze miasto w centrum stalowa wola
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
....a w Barze Miasto to niby ska mają? Nie wiesz? Z tego baru za halą po schodkach...zresztą te same pierogi są do kupienia w sklepach Pyzary..toć łon lepi....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
...a swoją drogą to już wolę zjeść te pierogi w Kaprysie jak w tym tym barze,zwłaszcza,że wiadomo jak się takie towary przewozi....jak leci...i jak co na tym leży to już trudno
|
~~kolo | |
|
|
na popieuszki ten bar mleczny to chyba rawiola sie nazywa ale tam sa luxs pierogi i nie dlugo sie czeka. "na pewno nie 30 minut jak w de gusto" wypowiedz przed mowcy
|
|
|
~~lol:) | |
|
|
Bar Miasto jest Pyzary więc nie ma co się dziwić anulka
|
|
|
|
|
|
...ten bar za halą również jego...więc nie ma co się dziwić...tak tam pusto i ponuro , że pierogi z nudów kleją a potem po swoich sklepach i barach wozi....przecież wiem
|
~~Jur | |
|
|
Gdybym była młoda to zrobiła bym sobie tam wesele...
60, 70 miejsc w zupełności by mi wystarczyło... |
|
|
~~taka jedna | |
|
|
Ja to z całego serca podziwiam tego kogoś kto w takim okresie jak ten, w którym ludzie pracę tracą, ktoś wkłada taką kasę w nie swój na dodatek lokoal... Piszecie że sam właściciel z kelnerkami siedzi - czysta ekonomia Ale powodzenia.
|
|
|
|
|
|
Nie zaniżać poziomu ! Wątek został wyczyszczony z postów nei na temat.
|
|
~~taka jedna | |
|
|
jak nie na temat? normalna ocena sytuacji.
|
|
|
~~Kamila | |
|
|
CYTAT A tam są jakieś zamknięte imprezy? Bo kiedyś szłam ze znajomymi po 2-giej w nocy i była jakaś mała impreza, a drzwi były zamknięte? TO SYNEK WŁAŚCICIELA ROBI SOBIE MAŁĘ "trawaj priwe" MÓWIŁA MI ZNAJOMA.
|
|
|
~~Lecho | |
|
|
CYTAT Byłem tam na browarku. to dobrze ze pracuje tam Pani Beata, bo jest super babeczka, zna się na rzeczy)) A na jakiej "rzeczy" ta pani się zna? Sprawdziłeś?
|
|
|
~~Zyta | |
|
|
CYTAT Zawsze była TAWERNA, więc dlaczego DE Gusto? Dlaczego? A podobnie jak z "Pokusą" Była zawsze pokusa a teraz nazwali "sMARKATO"
|
|
|
|
|
|
kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłużej
|
~~Dioda | |
|
|
CYTAT kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłużej Sierotko... 2 + 1 to było, ale nie tam, widocznie masz za mało latek by to pamiętać. A tak w ogóle to piszesz brednie, bo właścicielem nie jest P.Pyzara |
|
|
|
|
|
Wiesz co ci powiem - sama jesteś mARYSIĄ bez gąsek i bez piórka nawet - jakbyś czytała to byś wiedziała laleczko o co chodzi!!!!!!!!!
post -Zawsze była TAWERNA, więc dlaczego DE Gusto? Dlaczego? moja odp. - kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże twoj post -Sierotko... 2 + 1 to było, ale nie tam, widocznie masz za mało latek by to pamiętać. A tak w ogóle to piszesz brednie, bo właścicielem nie jest P.Pyzara do czego on niby ma być?????????????????? -Bar Miasto jest Pyzary -a w Barze Miasto to niby ska mają? Nie wiesz? Z tego baru za halą po schodkach...zresztą te same pierogi są do kupienia w sklepach Pyzary..toć łon lepi.. -...ten bar za halą również jego...więc nie ma co się dziwić...tak tam pusto i ponuro , że pierogi z nudów kleją NO ZASTANÓW SIĘ KOBIETO!!!!! przeczytaj jeszcze raz i postaraj się zrozumieć!!!!!!!!!! aha - czytaj wszystkie posty po kolei nie co piąty!!! potem napisz przepraszam za sierotkę bo jak narazie MAM RODZICÓW " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~Dioda | |
|
|
CYTAT Wiesz co ci powiem - sama jesteś mARYSIĄ bez gąsek i bez piórka nawet - jakbyś czytała to byś wiedziała laleczko o co chodzi!!!!!!!!! post -Zawsze była TAWERNA, więc dlaczego DE Gusto? Dlaczego? moja odp. - kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże twoj post -Sierotko... 2 + 1 to było, ale nie tam, widocznie masz za mało latek by to pamiętać. A tak w ogóle to piszesz brednie, bo właścicielem nie jest P.Pyzara do czego on niby ma być?????????????????? -Bar Miasto jest Pyzary -a w Barze Miasto to niby ska mają? Nie wiesz? Z tego baru za halą po schodkach...zresztą te same pierogi są do kupienia w sklepach Pyzary..toć łon lepi.. -...ten bar za halą również jego...więc nie ma co się dziwić...tak tam pusto i ponuro , że pierogi z nudów kleją NO ZASTANÓW SIĘ KOBIETO!!!!! przeczytaj jeszcze raz i postaraj się zrozumieć!!!!!!!!!! aha - czytaj wszystkie posty po kolei nie co piąty!!! potem napisz przepraszam za sierotkę bo jak narazie MAM RODZICÓW Wszystko ok. tylko że my tu nie rozmawiamy o pierogach lepionych za halą, tylko o De Gusto, jak chcesz se pogadać o pierogach P. Pyzary, z Kaprysu, czy skad kolwiek to otwórz sobie stronkę np. Najlepsze pierogi w mieście |
|
|
|
|
|
NO A JAK MYŚLISZ DO CZEGO TO BYŁO - "kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże"
oczywiste chyba,że do DE GUSTO!! ...ale jak widzę to ty masz za mało latek żeby wiedzieć jakie nazwy nosił ten lokal wcześniej.... a jakbyś dokładnie przeczytała to temat pierogów zaczął się znacznie wcześniej i nie ja go zaczęłam i jak już wspomniałam MAM RODZICÓW " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~Dioda | |
|
|
CYTAT NO A JAK MYŚLICZ DO CZEGO TO BYŁO - \"kiedyś dawno temu było 2plus1 a jeszcze dawniej była Astra więc nie zawsze Tawerna...chociaż ta nazwa jakoś się przyjęła na dłuże\" oczywiste chyba,że do DE GUSTO!! ...ale jak widzę to ty masz za mało latek żeby wiedzieć jakie nazwy nosił ten lokal wcześniej.... a jakbyś dokładnie przeczytała to temat pierogów zaczął się znacznie wcześniej i nie ja go zaczęłam i jak już wspomniałam MAM RODZICÓW Oj ANULKA Ty widze się strasznie nudzisz, bo pełno Cię na forum... Rozumki wszystkie pozjadałaś czy co? |
|
|
|
|
|
oj wiesz nie postradałam rozumku.....i nie czepiam się nikogo jak ty jeśli nie mam powodu a tym bardziej nie czytam dokładnie..... no już bynajmniej całymi postami nie cytuje jeśli nie mam nic do dodania
|
~~Dioda | |
|
|
CYTAT oj wiesz nie postradałam rozumku.....i nie czepiam się nikogo jak ty jeśli nie mam powodu a tym bardziej nie czytam dokładnie..... no już bynajmniej całymi postami nie cytuje jeśli nie mam nic do dodania Naucz sie czytać "Suonko" bo nie napisałam że postradałas , tylko pozjadałaś, no ale, skoro postradałas to juz nie moja "broszka" heheh. |
|
|
|
|
|
jak już wyżej napisałam wyżej bez cytowania się mogę obejść....nie to co Ty - jakbyś posta nie wcisnęła cytując ciekawe ile wyrazów by ci zostało ....ale jesteś urocza....Dioda - zaświeć w końcu i oślep mnie swym ideałem....
a "postradać rozum" jak i zarówno "pozjadać rozum" ma to samo znaczenie a gdybyś nie wiedziała na drugi raz poszukaj sobie choćby w goglusiach " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~Dioda | |
|
|
//moderowano
nie na temat |
|
|