Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Licz sama na siebie - i se poszukaj wygodnicka - potem tu zacytuj - cos od siebie nie tylko posty - IQ poniżej
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
~~Dioda | |
|
|
//moderowano
nie na temat |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
//moderowano
nie na temat " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~Dioda | |
|
|
//moderowano
nie na temat |
|
|
~~kasiulka | |
|
|
//moderowano
nie na temat |
|
|
~~fijol | |
|
|
//moderowano
nie na temat |
|
|
~~Tyczka | |
|
|
A kiedy bedzie ogrodek?
|
|
|
~~Suita | |
|
|
Byłam kiedyś tam na obiedzie i kogo zobaczyłam? Barbie z Arkadii ze swoim dzieckiem. Dziwna laska Biegała za swoim dzieckiem po całej knajpie. Hmmm chciała się pokazać jak to pięknie wygląda, czy co???
|
|
|
~~adwokat | |
|
|
podobnie jak to Barbie - pusto w glowie
|
|
|
~~Saraaa | |
|
|
A o kim mówicie, o synowej właściciela Arkadii? Jeśli tak to rzeczywiście puste "pudło" wymalowane na Barbie hahahahaha
|
|
|
~~Mimozja | |
|
|
Ta "piękniejąca" Justysia... chyba jej się w tyłku poprzewracało, co z tego że ładna, jak "głupia jak but". A na czym się ona zna, na czym?
|
|
|
~~125`` | |
|
|
już nie piszczcie o tej resteuracji DE GUSTO bo już chyba wszystko napisane dobrze i Zle bo czsami na te głupoty wymiotowac jak sie czyta
|
|
|
~~Jac | |
|
|
Jesteście naprawdę chamscy i wredni by oceniać ludzi w tak obrzydliwy sposób. Żenada totalna. Jak można pisać w taki sposób o ludziach? Zastanówcie się trochę nad tym wszystkim. Szkoda słów.
|
|
|
~~ktos taki | |
|
|
life is brutal
|
|
|
~~Shagi | |
|
|
CYTAT life is brutal Weś się schowaj Wredna Babo( bo prawie codziennie z krzywą gębą świecisz za barem), aha, i naucz sie piasać po angielsku heh |
|
|
~~ktos taki | |
|
|
to oswiec mnie swoim angielskim tempaku bo ja za barem nie stoję
|
|
|
~~-idjotka | |
|
|
...a morde choc krzywa masz? pewnie nie ! Wiec niech sie pedal lepiej sam schowa zanim pizde pod okiem pokaze ...... bedaczysko ma nos jak klamka od zachrysti a jedno oko w te drugie w tamte stone....coz musi sie gdzies wyszalec...w koncu takiego buraka starzy w polu ukopali
|
|
|
~~danielo>> | |
|
|
CYTAT nigdy nie będziecie na równym poziomie z tą kobietą oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu,za daleko wam do niej pewnie i uroda i rozumem,to wy jesteście \'\'tępymi pudłami\'\' pisząc w ten sposób o kimś:
|
|
|
~~kszksz | |
|
|
Ogrodek bedzie za jakies 2 tygodnie juz czynny.
|
|
|
~~obiektywny | |
|
|
to co tu piszecie to takie zachwalanie jest że szok połowa postów pisana przez rodzinę szefa . Knajpka ładna fajna ale bez przesady praktycznie to samo co nowy max tylko ze włsciciel maxa nie pisze na fotum jaki to ma super lokal tak samo biesiady , tyle w tym temacie
|
|
|
~~kasiula | |
|
|
popieram
|
|
|
~~ pap | |
|
|
CYTAT CYTAT Byłem tam na browarku. to dobrze ze pracuje tam Pani Beata, bo jest super babeczka, zna się na rzeczy)) A na jakiej \"rzeczy\" ta pani się zna? Sprawdziłeś? |
|
|
~~Max | |
|
|
//nie zaniżaj poziomuh
|
|
|
|
|
|
A ja tam często bywam. Kuchnia Polska jest bardzo dobra Obsługiwał mnie miły Pan, no ale żeby był taki jakiś rewelacyjny to tego nie zauważyłem...
|
|
|
|
|
Jutro tam "leze" na pyszną "pastę" czyt. makaron
|
|