~~flo | |
|
|
pojawiły się reklamy stalowowolskich dermatologów robiących botox,korzystał ktoś?myślicie,że dermatolog-wenerolog to właściwy "adres",jeśli chodzi o takie zbiegi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~.... | |
|
|
Oj z tego co wiem to na swiecie zabiegi taki robia chirurdzy plastyczni - co prawda nie jest to jakis tam skomplikowany zabieg bo tylko kilka wstrzykniec ale mimo wszystko nie poszedlbym z tym do dermatologa.
Widze ze stalowowolscy "specjalisci od siedmu bolesci" chca sobie dorobic. Az szkoda gadac |
|
|
~~kasia | |
|
|
CYTAT Oj z tego co wiem to na swiecie zabiegi taki robia chirurdzy plastyczni - co prawda nie jest to jakis tam skomplikowany zabieg bo tylko kilka wstrzykniec ale mimo wszystko nie poszedlbym z tym do dermatologa. Widze ze stalowowolscy \"specjalisci od siedmu bolesci\" chca sobie dorobic. Az szkoda gadac Botox nz calym swiecie wykonywany jest przez dyplomowane pielegniarki. Jest to bardzo bezpieczny i popularny zabieg. Lagodzi zmarszczki od 3 do 6 miesiecy. |
|
|
~~kawa | |
|
|
proponuję poczytać o dermatologii kosmetycznej i dopiero wtedy zastanawiać się czy dermatolog jest właściwą osobą do wykonywania takiego zabiegu
|
|
|
~~ela | |
|
|
Kasiu,jak świat światem- cały zabiegi typu botox,kwas hialuronowy czy głębokie peelingi wykonywane były przez dermatologów kosmetologów, a ja osobiście nie pozwoliłabym wstrzyknąć sobie botoxu, czy kw. hialuronowego osobie która dokładnie nie zna anatomii głowy, by nie wyjść z paraliżem nie tego mięśnia co trzeba
|
|
|
~~kasia | |
|
|
CYTAT Kasiu,jak świat światem- cały zabiegi typu botox,kwas hialuronowy czy głębokie peelingi wykonywane były przez dermatologów kosmetologów, a ja osobiście nie pozwoliłabym wstrzyknąć sobie botoxu, czy kw. hialuronowego osobie która dokładnie nie zna anatomii głowy, by nie wyjść z paraliżem nie tego mięśnia co trzeba Elu, Od dwoch lat jestem pacjentka i nie narzekam,efekty sa zadziwiajace.Przebywam w Stanach i calkowicie ufam moim pielegniarka,ktore musza przejsc przez kurs i zdobyc certyfikat.Ja tez jestem tu pielegniarka i uwierz mi,ze sama moglabym to robic,nawet zastanawiam sie nad tym. |
|
|
~~bip | |
|
|
do pani Kasi: w d... wstrzyknij sobie ten botox!!
|
|
|
~~Luiza | |
|
|
"pojawiły się reklamy stalowowolskich dermatologów robiących botox...."
A można wiedzieć kto w Stalowej robi takie zabiegi? |
|
|
~~kasia | |
|
|
CYTAT do pani Kasi: w d... wstrzyknij sobie ten botox!! Nie rozumiem skad ta agresja? Na ta czesc ciala botox nie pracuje,ale moze kiedys? |
|
|
~~bip | |
|
|
CYTAT CYTAT do pani Kasi: w d... wstrzyknij sobie ten botox!! Nie rozumiem skad ta agresja? Na ta czesc ciala botox nie pracuje,ale moze kiedys? |
|
|
~~bogini | |
|
|
Witam, myśle że botox wykonuje dr. Piłat dermatolog ma gabinet Derm est gabinet dermatologii estetycznej w tym budynku co basen u Goli i zajmuje sie glownie twarza, ostatnio robilam u niej mikrodermabrazje polecam
|
|
|
~~kora | |
|
|
CYTAT Witam, myśle że botox wykonuje dr. Piłat dermatolog ma gabinet Derm est gabinet dermatologii estetycznej w tym budynku co basen u Goli i zajmuje sie glownie twarza, ostatnio robilam u niej mikrodermabrazje polecam Czy ktos orientuje sie ile to kosztuje? |
|
|
|
|
|
Ogłaszam wykopki - odświeżam temat
Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia w tym temacie i mógłby się podzielić? Będę wdzięczna! |
|
|
|
|
Chyba najlepszym miejscem w stalowej jest centrum dermatologii Maciąga. Wprawdzie botoksu nie robilam ale korzystalam z dobrodziejstwa laseru i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
A gdzie ono się znajduje?
|
|
|
|
|
koło szpitala, naprzeciwko liceum. W tym samym budynku jest apteka.
|
|