|
|
|
czy mozecie polecic jakiegos dobrego i uczciwego mechanika w stalowej woli i okolicach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r-service w kępiu zaleszańskim. serwisuje tam 2 auta, i jestem bardzo zadowolony. nie muszę wracać z usterkami kilka razy. swego czasu na ul. Brandwickiej (zaraz przy zjeździe z obwodnicy w kierunku brandwicy) serwisowalem auto i również mogę śmiało polecić. ale tu jest jeden minus. trzeba czekać nawet kilka dni na auto. Ale praca wykonana fachowo
|
|
|
|
|
Ja serwisuje swoje auto w Multitech i jestem zadowolony.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Haha uczciwy i dobry, mechanicy stalowowolscy to wymieniacze części na nowe nieważne czy da się coś naprawić czy przeczyscic nowe będzie szybciej a klient i tak zapłaci
|
|
|
|
|
na ul. brandwickiej serwisuje swoja skode od kilku lat i moge polecic
|
|
|
|
|
ja serwisuje u Karola w Auto Strefie koło ZajCaru i jestem bardzo zadowolony. cena i jakość usługi bardzo dobra. Gość robi sam na swoje nazwisko i dlatego fuszery nie odpierdziela
|
|
|
|
|
Tfu, Tfu - lokalnie gwałciciele mechaniki. Nie potrafią dokręcić nawet koła. Więc o czym my tutaj rozmawiamy ?!
|
|
|
|
|
Więc dlaczego reklamujesz u siebie gwałcicieli?
|
|
|
|
|
witam
mam podobny problem, przeprowadzilem sie do stalowej i mam skode 2012r czy polecacie serwis skody na Agatówce, czy moze kogos innego. |
|
|
|
|
CYTAT witam mam podobny problem, przeprowadzilem sie do stalowej i mam skode 2012r czy polecacie serwis skody na Agatówce, czy moze kogos innego. Kolego tylko nie do bulawy na agatowce tam jest masakra kolega serwisowal tam auto slubowe totalna porazka jesli auto juz nie jest na gwarancji omijaj szeroki lukiem ten pseudo ASO |
|
|
|
|
wielkie dzieki, tez slyszalem ze ten serwis ma marna opinie na podkarpaciu.
|
|