|
|
|
Potrzebuję namiarów na ginekologa ktory przyjmuje prywatnie w STalowej Woli adres oraz godziny w jakich przyjmuje.Z góry dzięki za inf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duzo lekarzy przyjmuje prywatnie, popatrz na znanylekarz.pl
|
|
|
|
|
Ja Polecam Doktora Pawła Zająca, z tym że on przyjmuje albo w leżajsku, albo w Kamieniu najbliżej. Jets fantastyczny, full badań, łacznie z USG wewnątrz, gdzie ciężko o takie badanie w stalowej. Fakt, ze jest troche kilometrów do jego gabinetów ale jesli ktos chce kontrolnie raz na kilka miesicy to się opłaca. ja Bardzo polecam, Pan Doktor jest taktowany, bardzo profesjonalny i konkretny. Opinie na portalu o lekarzach mówią same za siebie. Dla zainteresowanych udostępnię kontakt.
|
|
|
|
|
a wie ktoś może w jakich dniach przyjmuje Zenon Zymróz i czy ten adres jest aktualny Stalowa Wola, Wojska Polskiego 3/12?
|
|
|
|
|
dr Zymróz przyjmuje we wtorki i czwarki od 15 do 18 na wojska polskiego to chyba tan adres
|
|
|
|
|
Dr Zymroz to ten adres
|
|
|
|
|
JestęBogię, chodzi ci o usg dopochwowe? To są w ogóle w Stw jacyś ginekolodzy z usg na wyposażeniu gabinetu, którzy tego NIE robią? Ja na takiego jeszcze nie trafiłam.
|
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
mik8 dokładnie
|
|
|
|
|
dr J.Piechnik ,można się rejestrowac on-line
kompetentnie,przyjaznie,starszy facet ale spoko http://www.piech(...)=kontakt |
|
|
|
|
JestęBogię, chodzi ci o usg dopochwowe? To są w ogóle w Stw jacyś ginekolodzy z usg na wyposażeniu gabinetu, którzy tego NIE robią? Ja na takiego jeszcze nie trafiłam.
Doktor Napierała np nie robił, jedynie to podobno tylko dr Sarzyński takie badanie robił. |
|
|
|
|
Śmieszne rzeczy opowiadasz. Napierała robił mi w szpitalu, robi to każdy ginekolog, który ma ust w gabinecie, bo to żadne wow, tylko normalne, standardowe badanie.
A Sarzynski akurat to chyba jeszcze do niedawna nie miał w ogóle usg, może nawet wciąż nie ma. |
|
|
|
|
Piechnik kompetentny? A dlaczego nie jest już ordynatorem w Nisku? Każdy wie co zrobił !
|
|
|
|
|
ja u Napierały byłam prywatnie i nie robił mi takiego badania. Zawsze było to badanie "na oko". U Lorkowskiej tez byłam i także bez. Czy wobec tego trzeba dopominac sie by lekarz przebadał full jak idzie się prywatnie?? Chyba lekarz powinien jak kompleksowo przebadac, jesli pacjent za to płaci.
|
|
|
|
|
Z tego co wiem to na pewno w gabinecie prywatnym aparat USG mają lek.Adamczyk i lek.Zajączkowski.
|
|
|
|
|
Marek Sarzyński też ma już USG- Narutowicza 3/9
|
|
|
|
|
dr Drabik tez robi usg dopochwowe;)
|
|
|
|
|
A to ciekawe, jestem po 3 porodach, a w życiu nie miałam usg dopochwowego...
|
|
|
|
|
Może zgłaszałaś się do ginekologa na tyle późno, że usg dopochwowe nie było już wskazane i lepszym rozwiązaniem było usg przez powłoki brzuszne?
Lorkowska też mi robiła usg dopochwowe. Jestem po raz trzeci w ciąży, w tym po jednym poronieniu i łyżeczkowaniu. Zaliczyłam kilku lekarzy w Stw i Nisku, prywatnie i w szpitalu i nigdy nie musiałam żadnego lekarza o to prosić, jeśli sytuacja tego wymagała (nie zawsze jest taka potrzeba, a czasami jest to wręcz niewskazane) to usg dopochwowe po prostu robili i nikt nie miał z tym problemu. A ze swojej strony polecam Zajączkowskiego. |
|
|
|
|
CYTAT A to ciekawe, jestem po 3 porodach, a w życiu nie miałam usg dopochwowego... To warto je zrobić, zwłaszcza pod kątem profilaktyki nowotworowej - rozwijający się rak jajnika bardzo długo nie daje żadnych objawów, a jak już się pojawią to może się okazać, że na leczenie jest już za późno... Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Miałam dopochwowe u Zemana, ale musiałam o nie prosić i extra płacić, Pan Zeman badań piersi też nie robi
|
|
|
|
|
Dr Sarzyński wykonuje takze kolposkopie w prywatnym gabinecie.
|
|
|
|
|
do profilaktyki nowotworowej wystarczy chyba cytologia
|
|
|
|
|
Zdecydowanie polecam dr Adamczyka
|
|
|
|
|
No mi cytologia raczej nie wykryła guza na jajniku, tylko własnie usg dopochwowe. W ciąży jak byłam to lorkowska za każdym razem to usg robiła.
|
|