|
|
|
Co tak śmierdzi w Stalowej. Otwarli nowy chlew? Już od kilku godzin trudno wytrzymać i okna ciężko otworzyć. Nie wyobrażam sobie spać w tym smrodzie... może to z oczyszczalni ścieków?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koło oczyszczalni nie śmierdzi
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Koło lotosu też od jakiś dwóch dni daje nieźle.
|
|
|
|
|
koło lotosu to już od kilku lat śmierdzi z kanału
|
|
|
|
|
Ja wczoraj biegałem na Podskarpowej, Poniatowskiego i rzeczywiście śmierdziło, również na osiedlu przy nowym rondzie. Pobiegłem koło oczyszczalni, ale tam nie było tego "zapachu"
|
|
|
|
|
Co to znaczy otwarli?
|
|
|
|
|
CYTAT (mr.D ) Co to znaczy otwarli? To samo co otworzyli. Taki inteligentny i się nie domyślił? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
A no są to zanieczyszczenia wszystkich trawników, w tym przy blokach, odchodami psów. W dni ciepłe, a szczególnie upalne strasznie to smierdzi. Flejtuchy i niechluje- właściciele tych
czworonogów, ani myślą sprzątać po sobie.Nie długo sami zaczną załatwiać sie na chodnikach i trawnikach. |
|
|
|
|
@UP
Co jak co ale ja sprzątam po swoim psie, zawsze mam worki przy sobie czego niestety nie mogę powiedzieć o innych mieszkańcach naszego miasta, ale weźmy pod uwagę fakt ze owych worków w "stojakach" nie ma. W Stalowej z tego co widziałem na własne oczy to jest raptem 20 jak nie mniej "stojaków" na psie odchody, z czego wszystkie są puste, gdzie człowiek nie spojrzy pustka. Jak już dowiozą raz na ruski rok nowy zapas worków to znikają w ciągu paru minut. Wiec morze miasto powinno zaopatrzyć się w więcej "stojaków". Niech ktoś to rozważy i zajmie się tym to i możne więcej ludzi zacznie sprzątać po swoich pupilach, a co za tym idzie nie będzie śmierdziało. |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek + 20
|
|
|
|
|
raczej ktoś szambo na ogródek wylewa...
|
|
|
|
|
Wczoraj okropnie było czuć smród na ul. Poniatowskiego.
Wystarczyło tylko wejść za sklepy do bloków od 2-12. Nie dało się spokojnie posiedzieć na ławce... Wydaje się jakby dopiero co robiona kanalizacja nie była właściwie oczyszczana... Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Teraz przy carrefour wali strasznie
|
|
|
|
|
CYTAT Co tak śmierdzi w Stalowej. Otwarli nowy chlew? Nie chlew ino McDonald's na Staszica, życzę smacznego |
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: Jacek + 20 dobra poprawię się !! śmierdziało śmierdzi i śmierdzieć będzie! temu miastu już nikt i nic nie pomoże. |
|
|
|
|
To się wyprowadź dziadu!
|
|
|
|
|
jestem ZA i wierzę że do tego niebawem dojdzie !!!!!
|
|
|
|
|
jakiś ch**j wylał szambo albo gnojówke na te pola koło błoni i to tak wali. Jak wiatr zawieje to jebie w całej chacie! ŻE nikt z tym nic nie zrobi. Teraz to prawdziwy świński ryj!!!
|
|
|
|
|
Dokładnie, w okolicach Carefoura śmierdzi taką gnojówą, że masakra.
|
|
|
|
|
Po zapachu to końskie lajno
|
|
|
|
|
To śmierdzi gnojowica wylana gdzieś na polach i to większośc powinna znać ten zapach
|
|
Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
o k... na staszica tez smierdzi
danek |
|
|
|
|
Popadało i nie śmierdzi
|
|
|
|
|
wywaliło szambo w kilku miejscach, dlatego był taki smród.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT To śmierdzi gnojowica wylana gdzieś na polach i to większośc powinna znać ten zapach ...dziś popołudniu tak jexxx gnojem ,że brak słów....ale myślę dokładnie to co zacytowałam...ktoś nawozi w okolicy jakiś większy obszar czymś czym tak jedzie w mieście ... .......bo szambo szambem..jeszcze nigdy tak szambem nie jexxx jak tu mieszkam a że łajnem tak zalatuje to nie wina szamba myślę.... " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|