|
|
|
Kończy mi się umowa na telefon, chcąc ją przedłużyć mam do wyboru telefony: Kazam 4, LG Swift L5 lub ZTE KIS III. Proszę o poradę, który byście wybrali. Może są tu również użytkownicy któregoś z tych telefonów? Jeśli tak to proszę o opinie
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to miło wspominać :) |
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
jaka sieć ?
bo te telefony to po 1PLN w abonamencie za 99 groszy chodza! żart i jaki abonament Cie stać ? |
|
|
|
|
ewciaa jeśli masz możliwość dopłacić troszkę to wybierz LG L9 II, nie zawiedziesz się ewentualnie samsung galaxy core lte
|
|
|
|
|
Zależy do czego komuś jest potrzebny telefon, jeśli wyłącznie do smsowania i dzwonienia to moim zdaniem nie ma co sie pchać w drogie smarfony. Ja posiadam od niedawa huawei y530 i jestem zadowolony. Jeżeli telefon potrzebny Ci do ogarniania wielu aplikacji to raczej telefony za 1 zl odpadają. Moja żonka posiada LG 5 LII, jest z tego telefonu zadowolona, ale praktycznie służy jej wyłącznie do dzwonienia i pisania smsów. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Jakbym miała wybrać z tych trzech, byłby to LG L5.
|
|
|
|
|
Dużo trzeba dorzucić do l7 II? Bardzo polecam ten telefon.
|
|
|
|
|
Chyba z tej trójki warto wybrać LG. Sama go nie posiadam ale słyszałam że sprawuje się całkiem całkiem. polecam Galxy Trend Plus, przystępna cena (w plusie za 3 zł) i ładny wygląd. Popatrz sobie na więcej opini na forach na temat tych telefonów, choć trzeba się liczyc z tym,że nie wszystkie są szczere;)
|
|
|
|
|
CYTAT Dużo trzeba dorzucić do l7 II? Bardzo polecam ten telefon. Szczerze mówiąc już byłam zdecydowana na ten telefon, gdy okazało się, że nie ma już ich w ofercie :/
|