|
|
|
Kochani, który sklep jubilerski polecacie? Chodzi mi głównie o wiedzę,kompetentność pracowników. Apart czy ten sklep w Centrum Frac ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam Rubina na edukacji. Kupowaliśmy z żoną obrączki u nich, właściciel fajny gość i z ceną idzie się dogadać. Ze swoim złote obrączki byłe dużo tańsze.
|
|
|
|
|
Pożyczyłem kartę -10% i wszystko kupowałem w aparcie. Polecam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Moderowano przez: Jacek Kolejny raz nie na temat, + 20
|
|
|
|
|
Zdecydowanie Rubin na edukacji...
|
|
|
|
|
hmmm.... Rubin na KEN jest strasznie drogi . Prosty przykład - szukałam kolczyków dla tesciowej- prostych , krótkich. Za małe kółka w Rubinie zaśpiewali 65 zł . Za te same kolczyki nas Hali zapłaciłam 29 zł.
Ot taka marża;) Polecam zdecydowanie Apart jeśli chodzi o coś poważniejszego typu obrączki. 10 proc, rabatu na zakupy, ( na obraczki dostalismy ponad 200 zł rabatu.)grawer gratis; do tego 2 x w przeciagu dwóch lat darmowe czyszczenie obrączek. Tanio nie jest, ale idzie się dogadać... i w końcu to zakup na całe życie ;) |
|
|
|
|
ZDECYDOWANIE POLECAM TEN W CENTRUM MILA I KOMPETENTNA OBSLUGA JESLI CHODZI O OBRYCZKI TO MAJA TE SAME WZORY A CENY O WIELE TANSZE NIZ W APARCIE
|
|
|
|
|
Następny mądry, który głupich szuka. Myślisz kooala, że nabiorą się ludzie na Twoje gadanie? Data założenia konta mówi sama za siebie.
|
|
|
|
|
Linka akurat w moim przypadku apart był droższy od rubina no i wzory obrączek nie powalały. Natomiast wtedy jak ja kupowałem najdrożej było obok hali targowej tam koło sklepu alicji i tej piwialni.
|
|