|
|
|
Witam.Wie ktoś gdzie można się przyjąć do jakiejś pracy fizycznej> prócz alutecu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chemeco ul. Kwiatkowskiego tokarz, frezer itp.
|
|
|
|
|
HSJ, są przyjęcia na walcownię, a dokładniej do pracy na wykańczalnie prętów oraz wykańczalnię blach. Praca na 4-brygadówce. Pensja na początek 2000 brutto+premia (400 zł netto, ale nie zawsze ona jest). Ponadto można dorobić na nadgodzinach.
|
|
|
|
|
armatoora
|
|
|
|
|
Dzięki Wam za informacje.Podskoczę tam dziś.Papiery złożyć;-)
|
|
|
|
|
A co dlaczego nie chcesz do ALutecu ??
Ja już pracuję tam ponad 2 lata i wyciągam nawet ponad 4 tys zł PL PLN cz rękę |
|
|
|
|
CYTAT Marcin1678 A co dlaczego nie chcesz do ALutecu ?? Ja już pracuję tam ponad 2 lata i wyciągam nawet ponad 4 tys zł PL PLN cz rękę A na jakim wydziele pracujesz??? Ile można zarobić na stanowisku operator obrabiarek CNC? Pracuje ktoś? Jakie warunki pracy? |
|
|
|
|
torinomx - a Alutecu na stronie masz kogo szukają i jest tam info także o CNC. Zadzwoń do kadr i się dowiesz co i jak. Jak w każdej pracy, im więcej umiesz i lepiej się "sprzedasz" na rozmowie tym więcej masz szansę dostać. Wykonaj jednak ten krok i sprawdź temat u źródła.
Swoją drogą, to chyba to ściąganie inwestorów do miasta zaczyna działać, bo słychać coraz bardziej po firmach, że ludzi brakuje. To jest pierwszy krok, by te "obozy pracy" jak to się przyjęło, zaczęły walczyć o pracowników i podnosić pensje - czyżbyśmy się zaczęli zbliżać do cywilizacji ? |
|
|
|
|
na ciezarowki, tiry do Kanady
które mają pozwolenie dla zagranicznych pracowników. Oto firmy : 1)Schneider National 2)H&R Transport Ltd 3)Bison Transport 4)Challenger - Challenger: Transportation 5)US Xpress ( Amerykańska - tutaj nie mam pewności na 100%) 6)Werner Enterprises 7)Agritel Transportation ( dam dokładna strone bo jest fajnie opisane http://agrit(...)careers/) 8)Hughson Trucking ( też mam strone http://www.hughs(...)-program napisali, że z USA ale szczerze watpie w to i biora tych którzy mają doswiadczenie z zagranicy nawiasem wiele wiecej płacą w US niz w Kanadzie) Pozdrawiam |
|
|
|
|
uniwheels ma teraz przerwę , ale prawie cały czas są tam przyjęcia
|
|
|
|
|
BagPak szuka pracowników - widziałam ogłoszenie na konkurencyjnym portalu. W stalowowolskim tygodniku też były jakieś ogłoszenia z dużych, lokalnych firm.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|