|
|
|
Czy ktoś z Was otrzymał już może medale (te których zabrakło dla ostatnich osób) na imprezie dla biegaczy "Stalowa Dycha"? Pisałem już dwa maile w tej sprawie do organizatora ale jakoś mi nie odpowiada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powinny już być skontaktuj się z SKB ul hutnicza - tam się dowiesz..
|
|
|
|
|
Nie no troche głupio mi się upominać, na mecie mówiono że doślą pocztą do domu. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ktoś już taki medal już dostał
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Nie no troche głupio mi się upominać, na mecie mówiono że doślą pocztą do domu. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy ktoś już taki medal już dostał Jeśli poczekasz, to przyślą, ale możesz sam odebrać na stadionie lekkoatletycznym, przy ul. Staszica. Poniedziałek minął, ale mają treningi jeszcze w czwartki o 18:30 i w soboty o 9:30. Brakujące medale są już gotowe, można odebrać https://www.faceb(...)&theater życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
spoko nie jestes sam, tez czekam hehe
|
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT spoko nie jestes sam, tez czekam hehe a nie lepiej ruszyć kuper na stadion zamiast czekać ?akurat dzisiaj o 9:30 życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|