Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
...Chciałabym uprzejmie poinformować osoby ,które w dniu dzisiejszym chcą się wybrać na basen odkryty ----> jest czynny od godziny 14-tej ze względu na brak wody lub też jej wymianę .....żaden upust na cenę biletu się niestety nie należy,gdyż to nie z ich winy tylko strona miasta chyba odpowiada (bynajmniej tak usłyszałam w sekretariacie) ....jestem rozczarowana faktem,że zamiast pobawić się z dzieciakami od godziny 11-tej na basenie pójdę tam później o jakieś 4 h i zapłacę tyle samo co za 8 h ....nie wiem w sumie czy to opłacalne ale skoro się obiecało iść z dziećmi trzeba.... jedynie uprzedzam Was o tym abyście daremnie kilometrów sobie nie robili w dniu dzisiejszym ,patrząc później na zawiedzione buźki Waszych pociech ........lepiej wybrać się później tj.ok.14-tej ....
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
|
|
|
|
jaka cena za wejście dorosły i dzieciak 10 lat ??
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
dorosły 6zł ,dzieci do lat 7 - 1zł ,młodzież szkolna - 3zł ....
|
|
|
|
bynajmniej oznacza co innego niż przynjamniej.
Użyte w takim kontekście jak powyżej czyni zdanie bezsensownym. |
|
|
|
|
Niby zamknięte ale dzieci z oratorium jakoś na basen w ciągu zamknięcia basenu wchodziły siedziały w wodzie
|
|