|
|
|
Witam, potrzebuję opinii na temat chirurgów dziecięcych w Tarnobrzegu, czy ktoś miał do czynienia z którymś, któregoś może polecić albo odradzić??
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
My jeździmy do dr Dariusza Zbyrada przyjmuje w przychodni na ul.Mickiewicza 34 oczywiście jesteśmy z niego zadowoleni
|
|
|
|
|
Przyjmuje prywatnie czy na NFZ i jak długo się czeka na wizytę?
|
|
|
|
|
Z dzieckiem byłam u dr Marka Wasiuty (przyjmuje w poradni przyszpitalnej w tarnobrzegu). Lekarz mało rozmowny, dawał wrażenie, że nie dokońca wie co zrobić z naszym przypadkiem tylko kazal nadal obserwować dziecko. Ale ponoć w tbg bo chwalą, ale u nas się nie sprawdził.
|
|
|
|
|
Z dzieckiem byłam u dr Marka Wasiuty (przyjmuje w poradni przyszpitalnej w tarnobrzegu). Lekarz mało rozmowny, dawał wrażenie, że nie dokońca wie co zrobić z naszym przypadkiem tylko kazal nadal obserwować dziecko. Ale ponoć w tbg bo chwalą, ale u nas się nie sprawdził.
|
|
|
|
|
a może lepiej Rzeszów....
Tam polecam dr Kądzielę w Szpitalu nr 2. Świetne podejście do dzieci, cięcie i szycie doskonałe, córa nie ma śladu po zabiegu. Sam biega za badaniami, poradami u innych lekarzy. |
|
|
|
|
Ja jeździłam do Zbyradaz dzieckiem przez 2 lata i później musiałam szukać porządnego klinicznego specjalisty, gdyż na leczenie szpitalne było już za późno. Dzięki niemu dziecko leczyłam chyba ze 6 lat i to w klinice w Bydgoszczy. Później jeździłam do przychodni do dr. Teresy Podpory.Jej mąż był kiedyś ordynatorem chirurgii dziecięcej w Tarnobrzegu. Lekarze z powołania. Obecnie ich córka jest doktorem i wykonuje zabiegi na oddziale. Można rano zarejestrować się w przychodni na Mickiewicz 15 823 84 61 wew.14
Przyjmuje poniedziałek wtorek czwartek od 16,15 do 18 |
|
|
|
|
Również polecam Kądziele z Rzeszowa. Przyjmuje również prywatnie, nam baaaardzo pomógł i uniknęliśmy operacji. Lekarze z Tarnobrzega chcieli dziecko od razu ciąć bez specjalistycznych badań,porażka.
Torba Patrycja |
|