|
|
|
Gdzie w stalowej maja domowe jedzenie na dowoz do domu?? Potrzebuje dla starszej osoby
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Popytaj na Bełżyńskiego 3, w Kuchni Tylkowski. Zdaje się, że nie mają swojej strony, ale znalazłam coś takiego http://www.resta(...)_id=1552
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Kryjówka padła od stycznia nie jesteś w temacie widzę...
|
|
|
|
|
To już wiem dlaczego nie mogłam w necie znaleźć ich strony
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
z tego co wiem takie obiady dużo ludzi zamawiało w "przytulnej" teraz mieści się w DPS-ie można zawsze zapytać.
|
|
|
|
|
to być może utopia ale nie możnaby zorganizować dla tej osoby obiadów, które odpłatnie (miesięczny abnonament)przyrządzałaby sąsiadka, emerytka, która i tak codziennie gotuje dla wnuków...
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
CYTAT Kryjówka padła od stycznia nie jesteś w temacie widzę... Przeciez w sklepiku na Ozecie cały czas są w sprzedaży kanapki z Kryjowki. |
|
|
|
|
Kryjówka to się przeniosła tylko nie wiem gdzie.
|
|
|
|
|
Ano to by się zgadzało, jakby upadła jedna z pseudo pizzerii albo kebabowni by mnie nie zdziwilo, ale Kryjowka...;)
|
|
|
|
|
CYTAT Kryjówka to się przeniosła tylko nie wiem gdzie. Jak by ktos wiedzial gdzie sie przeniosla to prosze o info |
|
|
|
|
Obiady domowe mają to do siebie, że są DOMOWE, a nie kupione.
Ciężko liczyć, że ktoś robiąc na większa skalę jedzenie zrobi tak, jak w domu. Najbliżej byłoby chyba do barów mlecznych ale znowu nie ma dowozu... |
|
|
|
|
Sorry za błędne info, myślałem że kryjówka to to samo co przytulna. Kiedyś widziałem do sprzedania cały dom po tej kryjówce tak więc chyba już nie istnieje.
|
|
|
|
|
Kryjówka jest teraz w Pysznicy i nazywa się pizzeriamax.pl :-)
|
|
|
|
|
Piwniczka mają bardzo dobre jedzenie i ceny też sa ok
|
|
|
|
|
Owszem, w "Piwniczce" jedzenie i ceny są bardzo OK, ale nie dowożą do domu.
CYTAT Obiady domowe mają to do siebie, że są DOMOWE, a nie kupione. W "Piwniczce" obiady smakują jak domowe, a są kupione CYTAT Ciężko liczyć, że ktoś robiąc na większa skalę jedzenie zrobi tak, jak w domu. I tu się mylisz. W tarnobrzeskim sądzie jest bufet, w którym Panie gotują tak smaczne dania, że niejedna gospodyni domowa nie jest w stanie im dorównać, a w Przemyślu jest kilka małych barów serwujących pyszne, domowe jedzenie w bardzo przystępnych cenach - tłumy w nich takie, że często brakuje miejsc siedzących więc to na pewno jest robione na "większą skalę" Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Ja gotję obiady dla dwójki dzieci od sąsiadów, bo oboje długo pracują i rozliczamy się polegając na własnej uczciwości. Fakt że jesteśmy od dawna zaprzyjaźnieni, ale myślę że obca osoba z sąsiedztwa też by może chciała tak sobie dorobić.
|
|
|
|
|
napisz gdzie ta starsza osoba mieszka- ja codziennie gotuje i jestem w stanie dowiezc - ale jaka cena
|
|
|
|
|
Odswieżam wątek ... Dalej szukam
|
|