|
|
|
Julia Torla ze Stalowej Woli.
Julia wszystkiego najlepszego i gratulacje nasza Stalowowolska Piękności http://www.dzien(...)material Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Super gratuluję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
|
|
|
Moderowano przez: kamil Za inteligentnego posta.
|
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: kamil Za inteligentnego posta. tak, a specjalnie dla pojebow stalo jeszcze rusztowanie, wieszano dziewczyny za rece by kazdy dokladnie mogl obejrzec jak stoja, ja pier!@#$le co za ludzie gratulacje dla Julii iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: kamil Za inteligentnego posta. Jesteś taki porąbany aż mi cię żal !!!!!!! |
|
|
|
|
dziewczyny nie pisza bo nie sa na tyle wulgarne :] a poza tym znowu p!@#$%isz jakies farmazony. Czy dziewczyny z tradycyjnych konkursow jak je nazywasz, sa jakos przymuszane do udzialu? NIE! wiec o tym Ty czlowieku piszesz, kolejny raz jebiesz lbem w beton i bedziesz po chwili udawal ze nie boli.
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Gratulacje Julka!,od początku wiedziałem na kogo wysłac smsa!Szybkiego powrotu do zdrowia! ZDRÓWKA!
|
|