NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2 3
Zarząd Spółdzielni Mieszkaniowej podnosi czynsz, co wy na to ?
~~kl##3
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 21:51  
za wywóz śmieci płacą tylko ci co są zameldowani a ci co wynajmują mieszkania na czarno to śmieci pozbywają się naszym kosztem ponieważ spółdzielni nie interesuje czy mieszkania są podnajmowane, z tych biur dup nie ruszą aby czymkolwiek się zainteresować sprzątaczki sprzątają byle jak ,jak oczywiście
w tym czasie nie zachorują bo w tym czasie nie ma zastępstwa i tak sami sprzątamy p Szkoła niech ruszy w teren i zajmie się swoim rewirem moja cierpliwość się kończy gdzie Rada Nadzorcza że nie interesuje się tym co robią prezesi spółdzielnimlotek

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 21:51  

~~Katarzyna
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 22:32  
Uważam, że działalność SDK jest bardzo dobrze prowadzona, moje dzieci tam chodzą i są zadowolone. Ale ten cały wernisaż "Porównania 17" to istna paranoja. Kilka obrazków wywieszonych i trochę snobów udajacych ze ogląda a patrzy by ze stołu coś chapnąć.No a jak nie stać nas na prawdziwego artystę to nie zatykajmy dziur jakiś spiewakiem udającym Michała Bajora czy innych.Oni się nie drą. Oni interpretują. No ale oni sa prawdziwymi artystami w przeciwieństwie....cool girl

~~Katarzyna
ff
Wysłany: 6 Marz 2009r. 22:32  
Uważam, że działalność SDK jest bardzo dobrze prowadzona, moje dzieci tam chodzą i są zadowolone. Ale ten cały wernisaż "Porównania 17" to istna paranoja. Kilka obrazków wywieszonych i trochę snobów udajacych ze ogląda a patrzy by ze stołu coś chapnąć.No a jak nie stać nas na prawdziwego artystę to nie zatykajmy dziur jakiś spiewakiem udającym Michała Bajora czy innych.Oni się nie drą. Oni interpretują. No ale oni sa prawdziwymi artystami w przeciwieństwie....cool girl

~~zatroskany
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 11:27  
Czy naprawde nikt nie chce zajac sie smieciami oszustow z okolicznych domkow jedno-rodzinnych na osiedlu "Hutnik"??? Jest to zadziwiajace, ze od lat spoldzienia (czytaj uczciwi mieszkancy placacy rachunki za wywoz smieci) ponosi ogromne koszty za wywoz smieci nielegalnie wyrzucanych przez okolicznych oszustow. W okolicy prawie nikt nie ma kosza na smieci, za ktory oplacal by wywoz!!!!! Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem.
Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow?
Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci?
Zatroskany

~~Zatroskany
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 11:29  
Czy naprawde nikt nie chce zajac sie smieciami oszustow z okolicznych domkow jedno-rodzinnych na osiedlu "Hutnik"??? Jest to zadziwiajace, ze od lat spoldzienia (czytaj uczciwi mieszkancy placacy rachunki za wywoz smieci) ponosi ogromne koszty za wywoz smieci nielegalnie wyrzucanych przez okolicznych oszustow. W okolicy prawie nikt nie ma kosza na smieci, za ktory oplacal by wywoz!!!!! Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem.
Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow?
Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci?
Zatroskany

CYTAT
25-02-2009 r. Rada Miasta zastanawia się jak załagodzić skutki kryzysu w mieście,
a Zarząd Spółdzielni Mieszkaniowej podnosi czynsz.
Podczas spotkania grupy do opracowania działań Rady Miejskiej, poprosiłem o informację przewodniczącego Jana Sibige, czy w tym roku Spółdzielnia Mieszkaniowa ma zamiar podnieść czynsz w czasie kryzysu. Członek zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej Jan Sibiga, poinformował, że Zarząd podjął decyzję o podwyżce czynszu dla mieszkańców miasta.

źródło: www.dariuszprzytula.stalowa-wola.pl

~~Oszusci na hutn
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 11:32  
CYTAT
CYTAT
właśnie dziś otrzymałem powiadomienie o wysokości opłat które wzrosły mi o 20zł dodam ze mam 48m2 i płace już 380zł,w dodatku nie rozumiem dlaczego ja mam płacić za sprzątanie klatek skoro ja sam sobie je mogę posprzątać! w dodatku ci sprzątający leją tyle tej wody że głowa mała i później schnie ona przez pół dnia i jak by tego było mało śmierdzi od nich alkoholem ale to zawsze ale co kogo to obchodzi!!! i co to jest \\\"Działalność Społeczno Kulturalna\\\" na cholerę mi takie coś jest potrzebne ?! I jaka legalizacja wodomierzy WTF? przecież to jest nic innego jak okradanie człowieka w biały dzień!!!!!
Przy podobnym metrazu mam 420zł i co mam powiedziec

Zatroskany

~~cichy
ff
Wysłany: 7 Marz 2009r. 15:31  
to prawda, ze nowobogatcy podrzucaja smieci w calym miescie. moze jednak prezydent Slezak zajmie sie tym problemem? Inaczej, ma marne szanse w nastepnych wyborach. ludzie sa zmeczeni oszustami i zlodziejami. czas zajac sie tym problemem naprawde, bo sa to straty setek tysiecy zlotych w budziecie miasta. Co to za przedstawiciel, co nie dba o dobro publiczne?

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 14 Sty 2010r. 12:07  
CYTAT

Tak było rok temu

Zarząd i rada spółdzielni z ludzmi PiS, Wiesiu Siembida, Pędlowski podnosili czynsz, gdy rozpoczęły się zwolnienia z HSW, kryzys dotarł do Stalowej Woli.

Co zapomnieliście pieski PiSowskie?

Przeciez cały czas twierdzisz ze Platforma Obywatelska tak wspaniale rządzi że nie ma żadnego kryzysu że polska to kraj mlekiem i miodem płynący a teraz twierdzisz że jest kryzys to znaczy ze z II irlandii którą obiecał Donald cudak będą nici.mlotek otrząśnij sie!!!

Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO
Prywatna wiadomość 

« 1 2 3

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »