|
|
|
CZy znacie może jakiś zagkład fryzjerski, który oferuje dobre męskie cięcia ? Jaka jest wasza opinia na temat zakladu na 1 sierpnia ? Licze na szybka odpowiedz. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na 1-go Sierpnia Pani Ania - profesjonalistka , najlepsza - polecam
|
|
|
|
|
w primie jest okej,
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Na 1sierpnia Pan ok 35l. Jak dobrze wytłumaczysz to dobrze obetnie, generalnie pewnie jesteś zażenowany innymi punktami gdzie fryzjerki obcinają po swojemu, bez wyobraźni. Polecam 1sierpnia.
|
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja właśnie zmieniłem fryzjera i jak najbardziej polecam pana z budynku pomiędzy UM a dawną strażą miejską.Pełny profesjonalizm,dzwonisz i umawiasz się na godzinę.
|
|
|
|
|
CYTAT Na 1sierpnia Pan ok 35l. Jak dobrze wytłumaczysz to dobrze obetnie, generalnie pewnie jesteś zażenowany innymi punktami gdzie fryzjerki obcinają po swojemu, bez wyobraźni. O Jezu. To ja mam tłumaczyć fryzjerowi jak ma mnie obciąć ? A jak idziesz do pizzerii tłumaczysz jak zrobić ciasto ? CYTAT Pełny profesjonalizm,dzwonisz i umawiasz się na godzinę.good Chyba normalność. Nie wyobrażam sobie inaczej ... |
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
1 sierpnia i tylko Pani Ania!
Cudny Lolo |
|