|
|
|
CYTAT pojeby smiecie idioci zlodzieje sbcy narkomani; czlowieku ja cie nie obrazam pytalem sie o film a ty mi tu odrazu z obelgami wez spierdalaj nie drzyj za mocno bo za emitowanie halasu i drgan tez mozna dostac kare takze z kazdej strony masz prze sra ne Mogę cię obrażać, ile mi się zechce. A wiesz za co? Za to powietrze. Jak nie rozumiesz, trudno. Już był taki, co chciał poszerzać przestrzeń życiową pewnej nacji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jednym słowem prowokator pajac...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT pojeby smiecie idioci zlodzieje sbcy narkomani; czlowieku ja cie nie obrazam pytalem sie o film a ty mi tu odrazu z obelgami wez spierdalaj nie drzyj za mocno bo za emitowanie halasu i drgan tez mozna dostac kare takze z kazdej strony masz prze sra ne Mogę cię obrażać, ile mi się zechce. A wiesz za co? Za to powietrze. Jak nie rozumiesz, trudno. Już był taki, co chciał poszerzać przestrzeń życiową pewnej nacji. To nie był czasem Adolf.H.. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~tvn-owiec | |
|
|
co z powietrzem chyba nie kontaktuje albo nadajemy na roznych falach oswiec mnie smieciu pozdrawiam serdecznie i moc caluskow
|
|
|
|
|
|
Za głupi jestes zeby cie oswiećic.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~tvn-owiec | |
|
|
jajorodny adoratorze nie musisz nikogo oswiecac ze jestem prowokatorem a tak wogole to ile nad tym myslales. ja jestem prowokatorem, jaaaaaa, naturlich jaaa prowokator, nie to co wy a wlasnie miales mi przetlumaczyc cos czy tez nie wiesz co to znaczy i wklejasz to co slyszales w piosenkach ?
calusy dla zgrywusow |
|
|
~~tvn-owiec | |
|
|
ciemnych powinno sie oswiecac aby zylo sie wszystkim lepiej i dostatniej czyli chcesz czego przeciwnego niz prawdziwy nie dobrze nie dobrze, takie akcje widzielismy juz wielokrotnie w tvnie jezeli chodzilo o pis
oswiec mnieeeeee, oooo oswiec mnieeeeee |
|
|
|
|
|
Ludzie, czemu się bluzgacie.. Troche luzu w życiu, bo nic nie możemy zmienić. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|