|
|
|
Jak w temacie
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Turek | |
|
|
Ja newet kebab
|
|
|
~~mieszkaniec | |
|
|
mój doberman !!!karmiłem go schabem surowym zeby posmakował jak to jest gryżć pajaca prawdziwego-oryginała za jego głupie wywody.CZekaj pajacu !!!!
|
|
|
~~ktoś | |
|
|
GÓWNO CI DO TEGO ZBOCZONY NAPINACZU!
|
|
|
|
|
|
CYTAT ~mieszkaniec mój doberman !!!karmiłem go schabem surowym zeby posmakował jak to jest gryżć pajaca prawdziwego-oryginała za jego głupie wywody.CZekaj pajacu !!!! ~~ktoś GÓWNO CI DO TEGO ZBOCZONY NAPINACZU!smiech2 No właśnie odezwali się typowi wyborcy PO (wpisy w innych tematach o tym świadczą) z typowym miłosierdziem łagiewnickim, albo takim jak oszołom Niesiołowski. Poszczekajcie dalej, a piana wam z pysków nie idzie? A może ten pies też cię rucha? Bo znam takie zboczenia. |
|
|
|
|
CYTAT A może ten pies też cię rucha?A może ten pies też cię rucha? Ale Ty gupi jesteś Prawdziwy... Dawno się tak nie uśmiałem z czyjejś głupoty |
|
|
|
|
A może ten pies też cię rucha? Bo znam takie zboczenia.[/cytat]
To nie kynofilia przypadkiem prawdziwy oryginalny. „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Jeżeli ktoś tak bardzo się podnieca swoim psem, to wszystko jest możliwe. Nie zdziwiłbym się, jeśliby tak było, jak napisałem. Zobacz z jakim zacietrzewieniem napisał o tym psie. Z jakimi emocjami.
|
|
|
|
|
Ale Edzio ma chyba inne zdanie na ten temat.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Ale Edzio ma chyba inne zdanie na ten temat. Słuchaj, POpaprańcy własne gówno by zjedli, jakby trzeba było tak zrobić i powiedzieliby, że jest smaczne, a co dopiero popierać się na forum. |
|
|
|
|
CYTAT CO TO MA DO TEMATU?? Spytaj autorów, sympatyków jedynie słusznej partii. |
|
|
|
|
To ich olej, a nie się przejmujesz..
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~popo | |
|
|
Jetem zwolennikiem PO i nie jadłem mięsa.A ty pseudo jedyny nie obrażaj mnie bo ja ci nie wytykam twojej PISdnietej partyii inteligencji elektoratu.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jetem zwolennikiem PO i nie jadłem mięsa.A ty pseudo jedyny nie obrażaj mnie bo ja ci nie wytykam twojej PISdnietej partyii inteligencji elektoratu. Świnia wór drze a potem kwiczy? Powiedz to swoim kolesiom |
|
|
|
|
prawdziwy oryginalny ten mistrzuniu ~popo neta se walnął za dostawy mleka i poza dojeniem krowy trollowanie to jego jedyna rozrywka. ...
|
~~hehe | |
|
|
prawdziwy oryginalny i Reiker:
|
|
|
~~popo | |
|
|
Ale inteligiencja zabłysłeś ale takie prostaki jak Ty nie umieją nic innego o sorry oprócz PISzczenia jak mu każa bo sam nie wie kiedy.
|
|
|
|
|
|
CYTAT prawdziwy oryginalny i Reiker: Super
|
|
|
|
`hehe - kolejny przykład miłosierdzia i tolerancji, a raczej obłudy made in PO. A jeśli byłaby to prawda, którą sugerujesz, to co? Opluć? Na stos?
Zresztą, czemu mnie to nie dziwi. Na tę partię głosował najgorszy chłam pospolity, więc czego wymagać? |
|
|
|
|
Zamiast o jedzeniu, to wy tu mięsem rzucacie.. Po co wam ta polityka, trochę spokojniej panowie.
Taka ładna pogoda dzisiaj była.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~normalny | |
|
|
ja jadłem dziś mięso i co z tego
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ale Edzio ma chyba inne zdanie na ten temat. Słuchaj, POpaprańcy własne gówno by zjedli, jakby trzeba było tak zrobić i powiedzieliby, że jest smaczne, a co dopiero popierać się na forum. ty jestes taki głupi czy tylko udajesz? No jestes oryginalny kiedyś nawet szkoła była pod hutą dla takich oryginałów "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~hehe | |
|
|
Ale ja na PIS głosowałem Tylko ty mnie wkurwiasz swoimi postami... prafdzify
|
|
|
|
|
|
prawdziwy oryginalny Daj im popiszczec tyle moga
|
~~xxx | |
|
|
mysle, ze każdy powinien sobie sam odpowiedzieć na to pytanie bez pisania tego na forum... pozdro
|
|
|