~~fILIP | |
|
|
Jak podają zaprzyjaźnione źródła ZZM Sp z o.o. nie do uratowania-brak majątku wszystko zastawione.
Pełnomocnik rządu ponoć wyznaczony i ma uprawnienie do szukania kupca i sprzedania Huty. Ale tą rewelację znaliśmy z zapowiedzi sprzed roku. No cóż będziemy pytać Panią Posłankę Butryn co z wielką pompą akcji Premiera Donalda TUSKA w ratowaniu Huty. Jak na razie to cała para idzie w gwizdek. Biegałam ,zabiegałam, wybiegałam ale te przebiegi okazują się puste.Brakuje czasu na załadowanie taczek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~observer | |
|
|
Poseł Błądek zgłosi interpelacje i będzie wnioskował
|
|
|
|
|
|
To samo będzie z resztą firm, których większościowe udziały ma skarb państwa. Najpierw doprowadza się do bankructwa poprzez nieudolne zarządzanie, a potem sprzedaje za złotówkę. Przecież to już było na początku lat 90tych. Ale ludzie ponownie uwierzyli w cuda.
|
|
|
|
|
Cud nadchodzi powoli własnie zbiera sie kase na Walcowni,spytajcie za co pracowników tam pracujacych.(demolka w Rzeszowie.)Pytanko co zwiazki robia z kasa ze składek.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~kazio | |
|
|
Ja to słyszałem , że pełnomcnik TUSKA przywiózł czek na 150 milionw i ZZM wykupi z długów a resztę da HSW. I chyba to prawda bo nie dają nam urlpów bo mają nam o tym wszystkim powiedzieć żebyśmy my i nasze rodziny się nie martwili.
|
|
|
~~ech | |
|
|
gościu nie nabijaj się, porównaj z tym co robi banda z PiS i co zrobiła z hutą, kobitka się przynajmniej stara i chwała jej za to...
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ja to słyszałem , że pełnomcnik TUSKA przywiózł czek na 150 milionw i ZZM wykupi z długów a resztę da HSW. I chyba to prawda bo nie dają nam urlpów bo mają nam o tym wszystkim powiedzieć żebyśmy my i nasze rodziny się nie martwili. Chyba śnisz.. czek bez pokrycia, bo skąd wziął kasę?? Sam od siebie nie dał.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~filip | |
|
|
Jakoś tak dziwnie się składa, że jak rządzą z PO to za chwilę wszystko pada.
|
|
|
~~pozdrawiam | |
|
|
młody pewnie jesteś to gówno wiesz, patrz na takiego bladka rządzi ok 20 lat i co coraz lepiej?
|
|
|
~~errata | |
|
|
albo sagatowska, kozielewicz, cisek, cholewiński, siembida etc itd
|
|
|
|
|
|
Szczur zawsze pierwszy ucieka z tonącego okrętu, i idzie do tych,co mają wyższe notowania.. Tak to jest we "władzy" lokalnej, nie od wczoraj.
Cały czas ci sami ludzie tylko w innych partiach Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~jan | |
|
|
CYTAT CYTAT Ja to słyszałem , że pełnomcnik TUSKA przywiózł czek na 150 milionw i ZZM wykupi z długów a resztę da HSW. I chyba to prawda bo nie dają nam urlpów bo mają nam o tym wszystkim powiedzieć żebyśmy my i nasze rodziny się nie martwili. Chyba śnisz.. czek bez pokrycia, bo skąd wziął kasę?? Sam od siebie nie dał.. Każą wam przyjść do pracy bo chyba chcą wręczyć wam zwlnienia a nie jakiś czek i kasę na ratowanie firmy. Gosciu być realistą i nie słuchaj taniego pijaru. |
|
|
~~Tomy | |
|
|
CYTAT Szczur zawsze pierwszy ucieka z tonącego okrętu, i idzie do tych,co mają wyższe notowania.. Tak to jest we \"władzy\" lokalnej, nie od wczoraj. Cały czas ci sami ludzie tylko w innych partiach Dokładnie tu się z Tobą zgadzam w 100 % To czy to jest PO, PiS, LPR czy SLD to bez różnicy. Każdy tylko myśli o sobie a zwykłych ludzi mają daleko gdzieś. Śmieszą mnie tylko ludzie jak się kłócą między sobą o to, która partia jest lepsza. |
|
|