NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
w OCZEKIWANIU Na cud zapowiedziany przez posłankę , Pełnomocnik ponoć już powołany do ratowania HUTY
~~fILIP
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 20:14  
Jak podają zaprzyjaźnione źródła ZZM Sp z o.o. nie do uratowania-brak majątku wszystko zastawione.
Pełnomocnik rządu ponoć wyznaczony i ma uprawnienie do szukania kupca i sprzedania Huty.
Ale tą rewelację znaliśmy z zapowiedzi sprzed roku.

No cóż będziemy pytać Panią Posłankę Butryn co z wielką pompą akcji Premiera Donalda TUSKA w ratowaniu Huty.

Jak na razie to cała para idzie w gwizdek.

Biegałam ,zabiegałam, wybiegałam ale te przebiegi okazują się puste.Brakuje czasu na załadowanie taczek.

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 20:14  

~~observer
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 20:17  
Poseł Błądek zgłosi interpelacje i będzie wnioskował ok

ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 20:20  
To samo będzie z resztą firm, których większościowe udziały ma skarb państwa. Najpierw doprowadza się do bankructwa poprzez nieudolne zarządzanie, a potem sprzedaje za złotówkę. Przecież to już było na początku lat 90tych. Ale ludzie ponownie uwierzyli w cuda.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 20:24  
Cud nadchodzi powoli własnie zbiera sie kase na Walcowni,spytajcie za co pracowników tam pracujacych.(demolka w Rzeszowie.)Pytanko co zwiazki robia z kasa ze składek.

„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”.
Prywatna wiadomość 

~~kazio
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 21:10  
Ja to słyszałem , że pełnomcnik TUSKA przywiózł czek na 150 milionw i ZZM wykupi z długów a resztę da HSW. I chyba to prawda bo nie dają nam urlpów bo mają nam o tym wszystkim powiedzieć żebyśmy my i nasze rodziny się nie martwili.

~~ech
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 21:28  
gościu nie nabijaj się, porównaj z tym co robi banda z PiS i co zrobiła z hutą, kobitka się przynajmniej stara i chwała jej za to...

ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 21:54  
CYTAT
Ja to słyszałem , że pełnomcnik TUSKA przywiózł czek na 150 milionw i ZZM wykupi z długów a resztę da HSW. I chyba to prawda bo nie dają nam urlpów bo mają nam o tym wszystkim powiedzieć żebyśmy my i nasze rodziny się nie martwili.

Chyba śnisz.. czek bez pokrycia, bo skąd wziął kasę??
Sam od siebie nie dał..

Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem.
Prywatna wiadomość 

~~filip
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 22:24  
Jakoś tak dziwnie się składa, że jak rządzą z PO to za chwilę wszystko pada.

~~pozdrawiam
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 22:52  
młody pewnie jesteś to gówno wiesz, patrz na takiego bladka rządzi ok 20 lat i co coraz lepiej?

~~errata
ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 22:53  
albo sagatowska, kozielewicz, cisek, cholewiński, siembida etc itd

ff
Wysłany: 25 Lut 2009r. 22:59  
Szczur zawsze pierwszy ucieka z tonącego okrętu, i idzie do tych,co mają wyższe notowania.. Tak to jest we "władzy" lokalnej, nie od wczoraj.
Cały czas ci sami ludzie tylko w innych partiachgood

Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem.
Prywatna wiadomość 

~~jan
ff
Wysłany: 26 Lut 2009r. 10:17  
CYTAT
CYTAT

Chyba śnisz.. czek bez pokrycia, bo skąd wziął kasę??
Sam od siebie nie dał..

Każą wam przyjść do pracy bo chyba chcą wręczyć wam zwlnienia a nie jakiś czek i kasę na ratowanie firmy.
Gosciu być realistą i nie słuchaj taniego pijaru.

~~Tomy
ff
Wysłany: 26 Lut 2009r. 10:42  
CYTAT
Szczur zawsze pierwszy ucieka z tonącego okrętu, i idzie do tych,co mają wyższe notowania.. Tak to jest we \"władzy\" lokalnej, nie od wczoraj.
Cały czas ci sami ludzie tylko w innych partiachgood

Dokładnie tu się z Tobą zgadzam w 100 % To czy to jest PO, PiS, LPR czy SLD to bez różnicy. Każdy tylko myśli o sobie a zwykłych ludzi mają daleko gdzieś. Śmieszą mnie tylko ludzie jak się kłócą między sobą o to, która partia jest lepsza.

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »