|
|
|
Jaki kombinezon dla małego szkraba polecacie jedno czy dwu częściowy????
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
DLa 1.5 rocznej córci mieliśmy dwucześciowy wójcika i spisywał się super. Pierwszą zimę spędziłą w jednoczęściowym i dla starszego dziecka jednak za bardzo ogranicza ruchy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Polecam kombinezon Tchibo. Jest dwuczęściowy, ale w razie potrzeby kurtkę i spodnie można spiąć zamkiem błyskawicznym. Poza tym jest bardzo ciepły, a dość cienki i nie krępuje ruchów. Dla mnie ideał.
|
|
|
|
|
Rówież polecam kombinezon firmy Tchibo. Dobry jakościowo, możliwość połączenia spodni z kurtką zamkiem, tworząc jednoczęściowy; ściagacze w środku, co uniemożliwia odstanie się śniegu. No i cena adekwatna do jakości. Rozmiar jest trochę zawyżony więc lepiej wziąć mniejszy. Polecam
|
|
|
|
|
Zeszłej zimy moja córka miała niewiele ponad roczek i kupiłam jej dwa kombinezony. jeden jednoczęściowy drugi dwuczęściowy. Jednak częściej zakładałam jej jednoczęściowy, szybciej się ubierało i mojemu dziecku było wygodniej w nim.
W tym roku mała ma 2 latka, i też jej kupię jednoczęściowy plus jakąś kurtkę jak będą cieplejsze dni bez śniegu. |
|
|
|
|
witam
ja mialam jednoczesciowy i naprawde sie sprawdzil. nie zauwazylam by ogranczal w czymkolwiek moje dziecko a byl cieply i szybko sie go zakladalo |
|
|
|
|
Gdzie w Stalowej można dostać polecany przez Was kombinezon Tchibo? Na allegro jest ich dużo ale wolałabym dotknąć przymierzyć.
|
|
|
|
|
Dostępne są tylko w sklepach Tchibo, najbliżej to chyba Rzeszów.
|
|
|
|
|
Hmm to teraz daliście mi do myślenia podoba mi się to co piszecie o tym firmy Tchibo i chyba się będę musiała wybrać żeby go sprawdzić a co myślicie o tych z firmy Smyk? Widzę teraz jakieś promocje są więc może tak przy okazji dwie pieczenie na jednym ogniu
|
|
|
|
Z tego co wiem jeszcze nie ma tych kombinezonów w sklepach, na razie jest kolekcja jesienna. Ale wiem, że ciężko je kupić, swego czasu były na nie nawet zapisy jakkolwiek to brzmi bo na różnych forach internetowych naprawdę jest na nie szał. I faktycznie są bardzo fajne.
Poza tym mi nie udało się znaleźć innego kombinezonu 2w1 czyli na śnieg mam jednoczęściowy, do wózka dwuczęściowy. A często korzystałam z samej kurtki, mimo, że miałam jeszcze inną. O kombinezonach Smyka nic nie wiem. |
|
|
|
|
A to jeszcze poczekam. A może na ktoś do sprzedania kombinezon Tchibo na chłopca ??chętnie kupię za rozsądna cenę Na allegpo jest pare sztuk ale nie wiadomo jak z tym rozmiarem bo jeden drugiemu nierówny. Jakie macie zdanie lepiej kupić troszkę za duży (mały ma teraz 86 ale do zimy pewnie urośnie )tak z 98-104 czy mniejszy 86-92 tylko czy wytrzyma jeden sezon i nagle się nie okaże że jest za mały w połowie zimy??? Jak myślicie?
|
|
|
|
Znając rozmiarówkę Tchibo ja wzięłabym 86/92 (zawsze możesz poprosić o wymiary). 98/104 na pewno będzie dużo za duży. Moja córka w zeszłym roku nosiła rozmiar 80 i kupiłam 74/80 - był trochę za duży, teraz nosi 86, a kombinezon ku mojemu wielkiemu zdziwieniu jest ok, więc posłuży nam jeszcze drugi sezon
|
|
|
|
|
Dziękuję bardzo w takim razie kupię rozmiar 86-92 i kombinezon dwu częściowy sprawa załatwiona . Jak to czasem warto zapytać mądrzejszych i bardziej doświadczonych
|
|
|
|
ja tak troche nie na temat Wiecie może gdzie można kupić fajne ocieplane kalosze dla dziecka?
|
|