|
|
|
Poszukuję dobrego okulisty na terenie Stalowej Woli, który przyjmuje na NFZ.
A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu ; ) |
|
|
|
|
A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu ; ) |
|
|
|
|
również dołączam sie do pytania. Ile czeka sie na wizyte (na NFZ)?
|
|
|
|
|
Polecam okulistów z Edukacji w Medicum. Czas oczekiwania moze sięgać nawet miesiąca ale warto poczekać.
|
|
|
|
|
Polecam Małgorzatę Ujdę, przyjmuje na Hutniczej. Na wizytę czeka się miesiąc, może trochę dłużej.
|
|
|
|
|
Polecam Małgorzatę Stec,
Przyjmuje na J.P. obok Fraca, numeru nie pamiętam. |
|
|
|
|
Ja chodzę do Krosna ;)
|
|
|
|
|
Ja polecam zybure-jurek.. długo sie nie czeka
Aska |
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam zybure-jurek.. długo sie nie czeka Ja też ją polecam, w prawdzie chodziłem do niej za małego kupe lat temu ale mi dużo pomogła.
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam okulistów z Edukacji w Medicum. Czas oczekiwania moze sięgać nawet miesiąca ale warto poczekać. też polecam,a w szczególności pana Piłata. |
|
|
|
|
Podbijam temat. Kogo polecacie? Jak długo się czeka? ewentualnie jeśli przyjmuje prywatnie, jakie ceny ?
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam Małgorzatę Stec, Przyjmuje na J.P. obok Fraca, numeru nie pamiętam. Nie wykryła astygmatyzmu, co zrobił potem optometrysta w sieciówce z okularami... |
|
|
|
|
Proszę o namiar dobrego okulisty dla dziecka , może być prywatnie, kto ? Bo Ujda z Hutniczej jest okropna w obyciu...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Polecam Małgorzatę Stec, Przyjmuje na J.P. obok Fraca, numeru nie pamiętam. Nie wykryła astygmatyzmu, co zrobił potem optometrysta w sieciówce z okularami... Astygmatyzm mogła "wykryć", ale proszę wziąć pod uwagę fakt, że okulista zawsze dobiera właściwą korekcję wzroku do odczuć własnych pacjenta. Być może w szkłach z astygmatyzmem wskazywała Pani gorszą ostrość widzenia. Warto przyjżeć się recepcie od okulisty, czasami oko nie przyjmuje astygmatyzmu i warto dać więcej na sferze. Zależy też o jakiej wartości cylindrycznej mówimy... Polecam Zybure-Jurek oraz Piłata Pozdrawiam |
|
|
|
|
Polecam Stec. Miła i kompetentna
|
|
|
|
|
W mojej ocenie najlepsi okulisci to: Elwira Pilat i Piotr Pilat (przychodnia Medicum). Profesjonalisci, a zarazem bardzo zwyczajni ludzie/ Na wizyte trzeba zapisac sie ze sporym wyprzedzeniem, ale warto czekac. Duzy plus dla przychodni za to, ze w naglych przypadkach przyjmujacy tam lekarze sa niczym pogotowie ratunkowe.
|
|
|
|
|
Podbijam temat, który okulista dla dorosłej osoby? Czas oczekiwania?
|
|
|
|
|
ile w Stalowej kosztuje prywatna wizyta u okulisty?
|
|
|
|
|
Nie wiem dlaczego ktoś u góry narzekał na dr Ujdę, jak dla mnie bardzo konkretna Pani doktor i ja ją polecam. Co do kosztów to ja płaciłam 70zł (ale z zaświadczeniem do porodu), "normalnie" podobno płaci się 50zł. Fajnie też, że nie trzeba się prywatnie zapisywać- tylko idzie się i czeka ;)
|
|
|
|
|
Post dosyć stary, więc podbijam. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie dostanę się do okulisty na NFZ bez wystawania w kolejce od 6 rano żeby zdobyć miejsce ?
|
|
|
|
|
SPZOZ na Kwiatkowskiego 2, tel. 15 813 54 65, Wanda Złomańczuk-Brodziak
Na przykład w środy przyjmuje w godz. 7 - 14 i jak kiedyś byłem po 12 to była jedna osoba przede mną. Rejestracja też na bieżąco. |
|
|
|
|
CYTAT SPZOZ na Kwiatkowskiego 2, tel. 15 813 54 65, Wanda Złomańczuk-Brodziak Dzięki
|
|
|
|
|
CYTAT SPZOZ na Kwiatkowskiego 2, tel. 15 813 54 65, Wanda Złomańczuk-Brodziak Na przykład w środy przyjmuje w godz. 7 - 14 i jak kiedyś byłem po 12 to była jedna osoba przede mną. Rejestracja też na bieżąco. A nie jest tak że warunkiem jest skierowanie i posiadanie kartoteki u okulisty? |
|
|
|
|
No to wiadomo ze musi byc skierowanie i na tej podstawie rejestracja.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT SPZOZ na Kwiatkowskiego 2, tel. 15 813 54 65, Wanda Złomańczuk-Brodziak Dzięki napisz jak Ci poszło |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Polecam Małgorzatę Stec, Przyjmuje na J.P. obok Fraca, numeru nie pamiętam. Nie wykryła astygmatyzmu, co zrobił potem optometrysta w sieciówce z okularami... Astygmatyzm mogła "wykryć", ale proszę wziąć pod uwagę fakt, że okulista zawsze dobiera właściwą korekcję wzroku do odczuć własnych pacjenta. Być może w szkłach z astygmatyzmem wskazywała Pani gorszą ostrość widzenia. Warto przyjżeć się recepcie od okulisty, czasami oko nie przyjmuje astygmatyzmu i warto dać więcej na sferze. Zależy też o jakiej wartości cylindrycznej mówimy... Polecam Zybure-Jurek oraz Piłata Pozdrawiam Dokładnie. Mój okulista też wykrył astygmatyzm. Jednak po dwóch tygodniach wróciłam do niego bo w nowych okularach nie dało się chodzić. |
|