|
|
|
czy ktoś ma do polecenia dobry odkurzacz samochodowy? szukam na allegro ale dużo tego...
nikt nie używa odkurzacza samochodowego?? gdzieś już to było ale nie wiem gdzie - a gdzie jest dobry odkurzacz w myjni? na 1 sierpnia jest gratisowy ale bardzo średnio odkurza a ja mam dziecko które ma alergię na kurz.. muszę dokładniej wyczyścić samochód w środku czym dobrze czyści się pokrowce samemu, jakim środkiem? |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT gdzieś już to było ale nie wiem gdzie - a gdzie jest dobry odkurzacz w myjni? na 1 sierpnia jest gratisowy ale bardzo średnio odkurza a ja mam dziecko które ma alergię na kurz.. muszę dokładniej wyczyścić samochód w środku czym dobrze czyści się pokrowce samemu, jakim środkiem? Hmmm o ile dobrze rozumie to tutaj chce kupić dobry odkurzacz samochodowy a nie gdzie sie znajduje w stw |
|
|
|
|
albo albo, rozważam co byłoby lepsze, jeździć do myjni czy mieć swój pod ręką
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT albo albo, rozważam co byłoby lepsze, jeździć do myjni czy mieć swój pod ręką To też zależy czy mieszkasz w mieszkaniu czy domku, bo można zwykłym domowym odkurzaczem odkurzyc auto jak szkoda domowego to można np. za grosze kupić odkurzacz na giełdzie w Sandomierzu i posłuży ładnych pare lat |
|
|
|
|
no jasne że pod blokiem, gdybym miała podwórko nie pytałabym bo odkurzyłabym sobie domowym
|
|