|
|
|
a może wymienimy zakłady pracy gdzie są najgorsze warunki pracy, najgorsyi pracodawcy i najgorsze zarobki??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
podłączam sie do tematu, ciekawi mnie jaka bedzie opinia.Na przyszłość sie przyda. Sam jestem na razie studentem to ciężko mi stwierdzić i odpowiedzieć na to pytanie.
|
|
|
|
|
Dla tego co będzie przekleństwem, to dla innego może być rajem. Temat bez sensu jak dla mnie, jak ktoś łamie prawa pracownika to powinien udać się do pipu a nie żale na forach wylewać.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja bym się na waszym miejscu powstrzymała.. Nikt nie jest w internecie anonimowy.
art. 23 Kodeksu cywilnego (w skrócie: K.c.). Artykuł ten stanowi: „dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach” Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
pip heheh jedna wielka ściema dodzwonić sie to jakby wygrać 6 a już żeby wpadli na nie zapowiedziana kontrole to graniczy z cudem
|
|
|
|
|
to może dla równowagi najgorszy pracownik. Tak, żeby pracodawcy mogli się na wzajem ostrzegać o najgorszych przypadkach.
|
|
|
|
|
PeIHa to co przytoczyłaś nie dotyczy firm jako instytucji,więc nie widzę przeciwwskazań,a co do najgorszego pracownika jestem za,ale tutaj ma niestety zastosowanie K.C.chyba,że opisana będzie sytuacja bez nazwiska.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT PeIHa to co przytoczyłaś nie dotyczy firm jako instytucji,więc nie widzę przeciwwskazań,a co do najgorszego pracownika jestem za,ale tutaj ma niestety zastosowanie K.C.chyba,że opisana będzie sytuacja bez nazwiska. 'dobra osobiste człowieka, wizerunek' oj dokładnie wiem o czym piszę ;) moja sąsiadka właśnie przegrała taką sprawę Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT 'dobra osobiste człowieka, wizerunek' oj dokładnie wiem o czym piszę ;) moja sąsiadka właśnie przegrała taką sprawę Człowieka nie firmy,chyba że z pozwu cywilnego o ile ktoś pisze nieprawdę o poczynaniach w firmie zakładzie pracy. |
|
|
|
|
Już jeden koles tu niżej pisał jakie to wspaniałe warunki i płace panują w obozie pracy co produkuje puszki i jego post został skasowany.
|
|
|
|
|
to jak to jest ludzie mogą pisać opinie gdzie jest najgorsza obsługa ( plus opis pracownika ) a nie można napisać np że w zakładzie tym i tym ludzie pracują poniżej średniej krajowej, lub na czarno itp?
jeśli to jest karalne- rozumiem. |
|
|
|
|
CYTAT Dla tego co będzie przekleństwem, to dla innego może być rajem. Temat bez sensu jak dla mnie, jak ktoś łamie prawa pracownika to powinien udać się do pipu a nie żale na forach wylewać. Popieram |
|