|
|
|
chciałabym zamówić lub kupić gotowe drzwi z systemem przesuwnym, proszę o info gdzie szukać ? gdzie znajdę takie w dobrej cenie i dobrej jakości ? jeśli znacie przybliżony koszt to będę wdzięczna ! zaznaczam, że stolarnia Turbia całkowicie odpada !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Albo chcesz dobre albo w dobrej cenie. Zastanow się.
Cena dobrych (i ładnych) drzwi przesuwnych (zalezy tez od materialu szklo/lakier/zwykla plyta) z hamulcem przy domyku to blisko 2500-3000 zł. Mozesz zamowic gotowe w systemi np porty - beda tanie, lub na zamowienie jesli jakis ciekawy material w firmach typu meb-drew czy Witonski. |
|
|
|
|
drzwi przesuwne mają już praktycznie wszyscy, z okolicznych producentów możesz odwiedzić voster w Zarzeczu albo salon erkado na Okulickiego.
Ale tak jak napisał przedmówca - albo dobre, albo tanie. |
|
|
|
|
Voster z Zarzecza polecam mam w pokoju koszt ok 1700 z oscieżnicą
|
|
|
|
|
dzięki za podpowiedź myślałam o Zarzeczu i po Waszych komenatarzach chyba zostanę przy tym pomyśle .
|
|
|
|
|
Cena do jakości = Voster
|
|
|
|
|
1700 za drzwi przesuwne no to niezła kwota ... 1350 z montażem w stalowej woli znajdziesz i nie trzeba jezdzic do voster`a którzy nie oferują montazu przerabiałam temat drzwi przesuwnych.
|
|
|
|
|
To ja mam pytanie do wszystkich znawców. Na jakiej podstawie rzucacie cenami, nie znając wymiarów, ilości skrzydeł przesuwnych, materiału z jakiego mają być wykonane drzwi, z ościeżnicą czy montowane do ściany, mat czy połysk itp. ?
|
|
|
|
|
Kupowałem w sklepie -pośrednik- myślę ze jak pojedziesz do Zarzecza to taniej
|
|