|
|
|
Witam.
Jedzie ktoś może ze Stalowej na ten mecz? Może jest organizowany jakiś wyjazd grupowy, bus, autobus? Jest nas kilku chętnie byśmy się dołaczyli. Jak coś to na priv prozę. Pzdr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siemanko...ja tez jestem zainteresowany tym wyjazdem...jest nas 3!znajomy mowil ze ktos cos organizuje ale musze znalezc namiary na nich...jak bys cos wiedzial to daj znac prosze...dzieki
|
|
|
|
|
popytajcie kibiców na Stalowka.pl
|
|
|
|
|
Też chętnie bym sie załapał na busa lub autobus - 4 osoby
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
ja szukam dwóch wolnych miejsc na wyjazd na ten mecz. jeśli nie znajdę, pojadę swoim autem i będę mógł zabrać dwie osoby. dam znać bliżej meczu. można by wynająć busa, ale ciężko byłoby się dogadać na płatność (wszyscy musieliby przelać kasę jednej osobie i ta osoba załatwiłaby temat z przewoźnikiem).
a tak przy okazji - ktoś z was wybiera się również na mecz ze Szkocją? |
|
|
|
|
Witam,
Jeżeli już zdecydujecie się jechać na Narodowy autem to odradzam parking przy stadionie - wyjazd może trwać nawet 1,5 godziny po takim meczu. Dużo lepiej zostawić samochód gdzieś na Pradze (po meczu na pewno będzie zamknięty Most Poniatowskiego, więc zostawienie auta w centrum będzie wiązało się ze znalezieniem miejsca (o co ciężko) + potem dojście spod stadionu (40 minut lekko) Pozdrawiam |
|
|
|
|
na ta chwile to ja nie mam szans cos zalatwic bo przylatuje w sobote do modlina z manchesteru ale jedzie moj tato i brat z niska a ja tylko w droge powrotna z wawy na nisko i prawdopodobnie jak nic sie nie znajdzie to pociag do lublina lub bus i na warszawe z lublina...podobno jest autokar pks lub cos takiego w sobote rano o godzinie 8 bezposrednio na dworzec zachodni w wawie ze stalowej woli...na szkocje tez jedziemy...
|
|
|
|
|
gdzie kupic bilety i jaka cena jak cos ??
|
|
|
|
|
kupbilet.pl zobacz....moze jeszcze sa....pozdrowienia
|
|
|
|
|
witam,
http://lmgtf(...)y+bilety Pierwsze dwa linkki nie licząc sponsorowanego viagogo (przynajmniej u mnie) pozdrawiam |
|
|
|
|
i co, jedzie ktoś i ma wolne miejsca?
|
|
|
|
|
witaj lebron...my jedziemy autobusem ze stalowej woli jest bezposrednio na zachodni w warszawie o 8 rano...ciezko sie zorganizowac przez neta...my mamy nocleg w warszawie bo bezposrednio nic nie jezdzi a rano o 6 jest pociagg do lublina i o 9 40 w lublinie... jak bys cos mial to daj znac to trzech w droge powrotna pojedziemy i sie dorzucimy do paliwa...pozdrowienia
|
|
|
|
|
@marek2504
napisałem ci wiadomość na pryw. |
|
Dołączył: 13 Kwie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Mam takie małe pytanie posiadam bilet na Polska - Niemcy bilet jest kolegi i czy da rade wejsc na jego dane pesel itp warto sprubować czy sobie odpuscic ?
|
|
|
|
|
Wejdziesz bez problemu. Tj. nigdy jeszcze na Narodowym nie spotkałem się z sytuacją, w której dowody były sprawdzane.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
a ja się spotkałem. raz na pewno dowody były sprawdzane z biletem. było to przed pierwszym meczem na Narodowym, z Portugalią. ale przed kolejnymi meczami już nikt chyba nie sprawdzał dowodów.
|
|
|
|
|
Mamy jeszcze 4 miejsca w busie na sobotę. Wyjazd ok. godz. 13-14. więcej info na priv
|
|
|
|
|
@radbul
napisałem na priv |
|
|
|
|
lebron i szymoniasty czekam na tel.
|
|
|
|
|
witam mam pytanie odnośnie wyjazdu busem. Mianowicie ile by to kosztowało ?
|
|
|
|
|
50 zł - 55 zł
|
|
|
|
|
Są jeszcze wolne miejsca. 516105760