|
|
|
Dawno nikt nie narzekał...konkurencja nie spi ;) (data założenie konta plus wpis)
marudzicie a i tak bedziecie przychodzic co weekend Ale cóż juz tacy sa ludzie marudzą,mówią nigdy moja noga nie przekroczy...a za tydzień jest spowrotem Pozdro bez spiny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zachowanie tego Menagera pozostawia wiele do życzenia... też mieliśmy ze znajomymi podobną sytuację i nie umiał się kulturalnie zachować, a wręcz był agresywny! Menager powinien być pozytywnie nastawiony do klienta, a nie z góry traktować go jak oszusta. A może to taka taktyka, bo skoro zniknął Ci drink to pójdziesz kupić następny. Jeśli będą tak traktować klientów to na pewno stracą na tym. Już coraz mniej mają gości, a w piątki to już w ogóle lokal świeci pustkami. Ratuje ich jeszcze tylko to, że w Stalowej nie ma tego typu mniejszych lokali gdzie można potańczyć.
|
|
|
|
|
[cytat]Zachowanie tego Menagera pozostawia wiele do życzenia... też mieliśmy ze znajomymi podobną sytuację i nie umiał się kulturalnie zachować, a wręcz był agresywny! Menager powinien być pozytywnie nastawiony do klienta .....
Jedyny mądry komentarz do tej sytuacji i chyba jedyna osoba która to zrozumiała ;) Mam takie samo odczucie co do tej sytuacji |
|
|
|
|
Widzę ,że mało kto zrozumiał treść tego postu . Jedni myślą ,że się spinam inni piszą ,że jestem głupia ,bo zostawiłam drinka lub przemądrzała, bo się "wymądrzam" , a jeszcze inni , że zrobiłam aferę o drinka albo ,że pracuje w konkurencji . Ludzie tu chodzi o CHAMSKIE ZACHOWANIE MENAGERA ! A opisałam sytuację ,żeby łatwiej było wam zrozumieć jak prymitywne jest jego zachowanie !
|
|
|
|
|
kiedyś trafi kosa na kamień, i jak dostanie po ryju to być może spokornieje :-) w ryj lać i patrzeć czy równo puchnie, na chamstwo odpowiada się chamstwem prosta sprawa
|
|
|
|
|
cytat : Nieznam Menago tej speluny bo do niej nie chodze, ale lyon3 za takie idiotyczne posty kołek osikowy w dupsko życzę.
qwertyrze a tobie dębowy kołek w dupe ,bo twardszy i głebiej wejdzie to może zmądrzejesz jak do mózgu dojdzie |
|
|
|
|
Powinni zrobić 2 drinka i po problemie by było. Mało profesjonalne zachowanie obsługi. Ale ... to tylko Stalowa Wola
Ćwok na ćwoku, ćwoka burakiem pogania. |
|
|
|
|
A mnie kiedyś nie wpuścili bo miałem rozwiązane sznurówki tzn. jedną konkretnie bo mi się rozwiązała na koparce. Powiedziałem NIE, wchodzę tak jak stoję Powiedzieli NIE, zawiąż Powiedziałem OK, ale jutro, a że już było po północy to zrobiłem to natychmiast i znalazłem się w środku wśród kuracjuszy Warto było zawiązać sznurówkę. . .
|
|