|
|
|
Witam, Mam pytanie czy w Stalowej Woli działa Ruch Narodowy? a jeśli tak to czy mają jakąś siedzibę. Ruch Narodowy wydaje się być najlepszą opcją na dzisiejszy bałagan polityczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam , wysłałem info na priv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No sporo prawdy w tym jest.
Poziom zakłamania "polskich" mediów (pisze w nawiasie, bo właścicielami sa zagraniczne koncerny medialne) jest gorszy niż za PRL. Wtedy chociaż funkcjonował podziemny obieg informacji - gazetki, bibuły finansowane przez Zachód. Dziś tego nie ma, bo Zachód ma oficjalnie gazety wydawane w Polsce i znajduje sie tam to "co powinno". Rozgrywka o Ukrainę jest kluczowa w obecnym układzie sił na świecie (państwo islamskie to pikuś) i Polska oraz jej racja stanu dla rozgrywających nic nie znaczy. Ale zwykli Polacy pamietają o bezbronnych kobietach i dzieciach zamordowanych na Wołyniu. I pamietają też kto o nich nie pamietał. |
|
|
|
|
Ruch Narodowy rozpada się. Winnicki zdymisjonował Kowalskiego ze stanowiska wiceprezesa partii, a z RN odchodzi ONR. Ciekawe, jak to dalej się potoczy.
|
|
|
|
|
Nic nie jest latwe ale narodowcy to nastepny krok na scenie politycznej po upadku kolesi i wszystkich mutantow. Sokolnictwo, organizowanie roznych zajec dla mlodych jest taka droga. Domy i palace kultury sowicie sponsorowane przez wladze to najwieksza przeszkoda. Powinno sie znalesc i tam miejsce dla patriotow. Bieszczady za miedza..
|
|
|
|
|
CYTAT Nic nie jest latwe ale narodowcy to nastepny krok na scenie politycznej po upadku kolesi i wszystkich mutantow. Sokolnictwo, organizowanie roznych zajec dla mlodych jest taka droga. Domy i palace kultury sowicie sponsorowane przez wladze to najwieksza przeszkoda. Powinno sie znalesc i tam miejsce dla patriotow. Bieszczady za miedza.. Znaleźć, bo znalazłem a nie znalasłem! Jaki z ciebie patriota, gdy nawet po polsku pisać nie potrafisz?! |
|
|
|
|
Twoja troska o wysoka jakosc tego co polskie jest chwalebna i doceniona.
|
|