|
|
|
Czy któraś z forumowiczek kupowała suknię ślubną na przecenie w Stalowej Woli lub Rzeszowie? Jeśli tak, to gdzie i jaka była jej cena? Z góry dziękuję za informacje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja kupiłam w salonie na przeciwko Aldika w stalowej woli mały salonik koło którego zawsze stoi biała limuzyna.
Zapłaciłam za nią 800zl. Suknia w kształcie litery A ze względu iż jestem dość niska osoba. Do tego panie mi ja skróciły dodały pare błyskotek od parowały mi welon w przed dzień ślubu Zawsze miłe i pomocne i można sie targować. |
|
|
|
|
Nawet nie zauważyłam, że tam jest salon sukien Dziękuję za informację W jakim miesiącu ją kupowałaś, jeśli można wiedzieć? I o ile wiesz to jaka była cena wyjściowa sukni, którą kupiłaś?
|
|
|
|
|
Jesli byla by Pani zainteresowana mam do odsprzedania ;)
|
|
|
|
|
http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-princessa-rozm-36-38-CID87-ID78esB.html#36e1cb4052
My posiadamy taką do sprzedaży Cena do negocjacji. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Dziękuję za propozycje, wolałabym jednak kupić nową suknię Tym bardziej, że cena nowej sukni, którą podała @pinka15560@wp nie jest wysoka
|
|
|
|
|
W salonie Szyk w Stalowej Woli będą wyprzedaże od listopada
|
|
|
|
|
nie wiem jaka była pierwsza cena mojej sukni.
ale ostatecznie kupilam ja za 80 zl kupiłam ją w lutym 2014 a w lipcu byl slub. |
|
|
|
|
co mogę doradzić z własnego doświadczenia otóż skrócie suknie około 3 - 4 cm z przodu. ja miałam skrócona tylko o 2 cm co jednak przeszkadzało w tańcu podczas imprezy.
na przymiarki bierz ze sobą buty i wez pod uwagę czy będziesz zmieniać podczas imprezy na baleriny. na przymiarce nie stój w sukni bo jest pięknie tylko sprubuj sie w niech przejść obrócić schylic bo to jest ważne. pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań. swoją tez mam do sprzedania badz oddania byle tylko komuś był pożytek z tego ;) |
|
|
|
|
Dziękuję bardzo za wszelkie informacje i rady ;)
|
|
|
|
|
proszę bardzo udanego wesela i dużo miłości i szczęścia ;)
|
|
|
|
|
Ja widziałem iż do sukni ślubnej bardzo ładnie panna młoda wyglądała w bransoletce ze sznurka Mało spotykane bo zazwyczaj ubiera się biżuterię złotą jednak wydaje mi się odpowiedni wybór sukni do biżuteri to sukces naszego wyglądu.
|
|
|
|
|
w ciuchlandi najlepeij kuic tanio
|
|
|
|
|
Moge dac ci sukienke za darmo rozmiar 40