|
|
|
Andrzejku, masz jaja, aby publicznie napisać kim byli twoi rodzice ? Czytając Twoje komentarze mam wrażenie że z Polską to Ty masz nie wiele wspólnego. Ale ja to prosta babka jestem i może się mylę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem za tym, aby nie było zagwarantowanego miejsca w Polskim Sejmie dla mniejszości niemieckiej!
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Przez 8 lat Niemcy mieli w Polsce swojego premiera i partię rządzącą.
Zainteresowałem się ostatnio skalą rasizmu w USA - uznawanego przecież za taką cywilizację. Tam jeszcze 50 lat temu "kolorowi"i żydzi mieli na prawdę kiepsko. Żydzi doszli do władzy, a "kolorowi" dalej mają przesrane, choć na trochę mniejszą skalę. Taki "cywilizowany" kraj... Ale to z nas robi się ciągle faszystów, antysemitów, ksenofobów. My mamy swoją historię, tradycję, kulturę.... Jesteśmy kimś jako społeczeństwo. Dlatego płatne lewactwo tak z tym walczy. Jesteśmy przeszkodą w rozdeptaniu Europy. Pozbawieniu jej korzeni, kręgosłupa, woli istnienia, tożsamości... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Lisa, wszystkich Niemców traktuje jak nazistów. Nie interesują mnie demonstracje u nich. Niestety nie mogę sie zgodzić gdy hajlujący typ nazywa się patriotą i prawdziwym Polakiem. Wypaloną flarę rzuca na ziemię i odchodzi. To dla mnie żaden patriota tylko picer.
Co do moich rodziców, nie muszę sie wykazywać jajami bo nie mam sie czego wstydzić. Moi rodzice są Polakami i nie muszą tego nikomu udowadniać. Nie dorabiali się za granicą. Zaraz po studiach tu przyjechali, uczciwie i ciężko pracowali na to co dziś mają. Nigdy nie należeli do partii i dużo na tym tracili. Nie korzystali jak niektórzy z talonów i innych przywilejów. Dzięki temu wszystko co mają zawdzięczają tylko sobie. I żaden ciemniak im nic nie może zarzucić. Lisa, a ty masz jaja i pochwalisz sie swoimi rodzicami? czy wstyd nie pozwoli ci nic napisać? mirek777, dlatego że hajlujący naziole nie mają skrupułów nazywać siebie patriotami. Jak już tak wziąłeś sie za czytanie to dowiedz sie kiedy w Niemczech naziole wstydzili sie przyznać do swoich prawdziwych poglądów. Kiedyś tak było. Teraz to się bardzo zmienia. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Przez 8 lat Niemcy mieli w Polsce swojego premiera i partię rządzącą. Zainteresowałem się ostatnio skalą rasizmu w USA - uznawanego przecież za taką cywilizację. Tam jeszcze 50 lat temu "kolorowi"i żydzi mieli na prawdę kiepsko. Żydzi doszli do władzy, a "kolorowi" dalej mają przesrane, choć na trochę mniejszą skalę. Taki "cywilizowany" kraj... Tam jeszcze Ku Klux Klan działa, jest parę miast z "cichym" zakazem wstępu czarnym, tylko co z tego Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Fajnie Andrzejku że w końcu napisałeś cos konkretnego o sobie bo już się bałam że następny lewak niemaszek siejący zamieszanie w naszym kraju. Ale z tymi hajlującymi "patrotami" to przesadzasz, jest ich tylko mała garstka i osobiście ich zlewam, ale nie udawaj że nie widzisz tego że ludzie u władzy też ich potępiają.
|
|
|
|
|
CYTAT Tam jeszcze Ku Klux Klan działa,,,, Tutaj link do ich siedziby w NY https://nymasons.org/site/discover/ Andrzejek niestety nie spełnia warunków przyjęcia Mają tam AAA? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Fajnie Andrzejku że w końcu napisałeś cos konkretnego o sobie bo już się bałam że następny lewak niemaszek siejący zamieszanie w naszym kraju. Ale z tymi hajlującymi "patrotami" to przesadzasz, jest ich tylko mała garstka i osobiście ich zlewam, ale nie udawaj że nie widzisz tego że ludzie u władzy też ich potępiają. A ty coś o sobie? Bo jak na razie to albo użyteczna albo funkcyjna jesteś. Nic nie przesadzam. Popatrz na zdjęcia w internecie. Co do władz to nie widzę by potępienie niosło za sobą czyny. art2deco, ty spełniasz tylko jeden warunek "za kasę wszystko" Brakuje wam ostatnio tematów. Jakiś kryzys bo tak marnie piszecie z cdnem, że troszkę mi cie szkoda. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie ma co wiele pisać o Targowicy. Widać i czuć
|
|
|
|
|
https://zrzutka.pl/schetynapodsad
Schetyna pod sąd! Zbiórka na pozew sądowy przeciw Grzegorzowi Schetynie. Organizatorzy Marszu Niepodleglosci |
|
|
|
|
Na odprawy dla ministrów zrzutkę zrobili podatnicy Fajny bonus na święta Dojna zmiana
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku a z tymi odprawami to jesteś pewien? Tak na sto procent? Postawisz na to swoją nieposzlakowaną reputację?
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
"nieposzlakowaną...." dobre....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Na odprawy dla ministrów zrzutkę zrobili podatnicy Fajny bonus na święta Dojna zmiana Andrzejku to jak to było z tymi odprawami dla ministrów ? Następne twoje kłamstewko ? Może nam to jakoś wyjaśnisz ? |
|
|
|
|
A to był zwykły "fake news" - czyli pospolite ordynarne kłamstwo rozsiewane przez ..... sorosowe plemię.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku a z tymi odprawami to jesteś pewien? Tak na sto procent? Postawisz na to swoją nieposzlakowaną reputację? Nie, nie jestem pewien. I co? mirek777, tak samo dobra jak twoja twoja Masz wątpliwości? M70, po co? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jajco Andrzejku! Powtarzasz wszystko co usłyszysz jak moja baba. Myślałem że to przypadłość kobiet. I kto tu jest plotkarzem?
Nie masz jeszcze jakiegoś fejka w zanadrzu? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Ponownie potwierdziło się stare ludowe przysłowie "krętactwo to domena lichwiarzy" :-)
Dyskusja z Andrzejkiem pozbawiona jest sęsu, przyłapany na kłamstwie wykręca się sianem, jak stary plotkarz. |
|
|
|
|
Edzio, ty wiesz dlaczego nazywam cię plotkarzem
M70, a co jest domeną pedofilów? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Lichwiarzu, zabrakło argumentów na wciskanie kitu o odprawach, zostałeś po raz kolejny wyśmiany i nazwany kłamcą i plotkarzem podniosło ci się ciśnienie i atakujesz personalnie. Miej trochę honoru i zamilcz zamiast robić z siebie błazna.
|
|
|
|
|
Długo w tym roku Marsz Niepodległości rozbrzmiewa echem...
To ciekawe jak będzie w 100 rocznicę odzyskania niepodległości... Lewactwo chyba się zadławi. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Lichwiarzu, zabrakło argumentów na wciskanie kitu o odprawach, zostałeś po raz kolejny wyśmiany i nazwany kłamcą i plotkarzem podniosło ci się ciśnienie i atakujesz personalnie. Miej trochę honoru i zamilcz zamiast robić z siebie błazna. Czyli jak ty atakujesz personalnie jest ok i jest to wyraz najwyższej argumentacji. Gdy rzekomo ja to robię jest to wyraz braku argumentów No po prostu hula wiatr w tej twojej głowie, oj hula ;-) mirek777, hajlujący "patrioci" zapewne dadzą kolejny popis Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|